- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.741
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #3.721
ben arabesk takılıyorum:hayat sen ne çabukkk harcadınn beniiiiiiiievet muzık zamanı. herkes bır sevdegı muzıgı paylassın canlar
ben cok severim ama oyle yenı nesil muzıklerı degıl tabıTam şuan müzik paylaşacaktım
Nromalde pek sarki dinlemem de
pesinı bırak ma tıt getır onu kurtlar kapar onu
Müslüm Gürses -seni yazdım kalbimeben cok severim ama oyle yenı nesil muzıklerı degıl tabı
Tamam simdi acıyorum. dınlıyeyım.Müslüm Gürses -seni yazdım kalbime
tarkanMüslüm Gürses -seni yazdım kalbime
onuda yazdım notuma onuda dınlerım canBenim yeni trendim Madrigal adamın sesi efsanee
Sabahın 6 sında dinliyorum alarm müziği onunla kalkıyorumSeni dert etmeler
Alttan benlik bı mevzu mu var diye seslendi vajenimtarkanynama şıkıdım şıkıdımmm kız hepsi senin miiii?
O adamın film ini izledim ya çok soğudum..Müslüm Gürses -seni yazdım kalbime
yoh yoh de sen akıllı ol orda dıyıverde. heycanlanmasın barıAlttan benlik bı mevzu mu var diye seslendi vajenim
ibrahamdan dam üstünde un eler tombul tombul memeler de vardıAlttan benlik bı mevzu mu var diye seslendi vajenim
Memelerim 80 canım yaibrahamdan dam üstünde un eler tombul tombul memeler de vardı
yoh yoh de sen akıllı ol orda dıyıverde. heycanlanmasın barı
ceycey yaaa sen kaydın +18ibrahamdan dam üstünde un eler tombul tombul memeler de vardı
cok ayıp ediyor anam bu. hem yasta hemde guluyor bıryandahayır bide neyine cesaretse adet döneminde
Ya o film baştan sona katliam bence cevirmemeliler bize yansitmamalilardi.O adamın film ini izledim ya çok soğudum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?