geyik bizim işimiz

Züloş şu sıralar bir acayip çözebilmiş değilim
Beni soranlar olursa saçlarını çeker kazaklarını kemirir im diyor kazalara takmış bir durumda kazak kemirmek istiyor
Evet onların öyle bi huyu var çözemiyorum

Yılbaşı alışverişi nedir yahu marketler bakkallar açık zaten bizim milletimizde aç kalma korkusu mu vardır nedir

benim kuzu da uyumadı halaa.çıtır çıtır lego yapıyor.çocuk legoyla yatıp legoyla kalkıyor 1 günde yapıyor 900 parçalık setleri.yenisini ısmarladık bugün.

benim kuzu da uyumadı halaa.çıtır çıtır lego yapıyor.çocuk legoyla yatıp legoyla kalkıyor 1 günde yapıyor 900 parçalık setleri.yenisini ısmarladık bugün.
Anacım onlar 1 kerelik değil, artık kıza bunu aşılamanız lazım.
Bozacak yeniden yapacak, amaç bu

Eski montum vardı bugün cebini yırttı.. Ben o montu 5 sene giydim Jilet gibiydi ilk günkü gibi Züloş valla sıçtı batırdı içine 1 günde
Dişlerimi kaşınıyor acaba.her yaşta huylari mi böyle

ben de ekmek ve kuruyemiş acil ihtiyaç onun dışında herşey buzluğumda var.süt yok bir de
Dün markete gittim küçük yoğurt 15 li yumurta hindi füme 1 adet el sabunu 1 cips 1 ekmek aldım Market yağmalanmış sanki bir kalabalık var millet yılbaşı alışverişi yapıyormuş. Kasiyer isyan etti haklı olarak bu neyin saçmalığıdır anlamıyorum

İşte bunlar

Eklentiler

• B9EC2AE7-A4D3-42C5-886C-889E4499FEB6.webp
    52,8 KB · Görüntüleme: 18
  • BDEABD4D-F3BC-43AC-8DC4-DD8DB1D09717.webp
    54,8 KB · Görüntüleme: 17
  • 4F59364D-7D6C-4E07-AA36-47ADB0E6B103.webp
    41,8 KB · Görüntüleme: 16
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…