- 17 Ocak 2020
- 28.164
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.912
- 598
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #3.701
Züloş şu sıralar bir acayip çözebilmiş değilim
Beni soranlar olursa saçlarını çeker kazaklarını kemirir im diyorkazalara takmış bir durumda kazak kemirmek istiyor
inanmıyorum ben para yoksa neden heryer dolulennnn hani paraları yoktuuuu noldu bu insanlara ?altı üstü 4 gün yahuuuu.zaten cumartesi her yer açık olur tekrardan
bızım eve yakın bir market var. un ve yag bitmişti kıtlıkmı geldı benım haberımı yokYılbaşı alışverişi nedir yahumarketler bakkallar açık zaten bizim milletimizde aç kalma korkusu mu vardır nedir
ben de ekmek ve kuruyemiş acil ihtiyaç onun dışında herşey buzluğumda var.süt yok bir deYılbaşı alışverişi nedir yahumarketler bakkallar açık zaten bizim milletimizde aç kalma korkusu mu vardır nedir
Eski montum vardı bugün cebini yırttı.. Ben o montu 5 sene giydim Jilet gibiydi ilk günkü gibi Züloş valla sıçtı batırdı içine 1 gündeEvet onların öyle bi huyu var çözemiyorum
Anacım onlar 1 kerelik değil, artık kıza bunu aşılamanız lazım.benim kuzu da uyumadı halaa.çıtır çıtır lego yapıyor.çocuk legoyla yatıp legoyla kalkıyor 1 günde yapıyor 900 parçalık setleri.yenisini ısmarladık bugün.
bunlar koleksiyonluk ama çok güzel oluyorlar yapınca.benim bile hoşuma gittiler.kutusunu atayımda bak ev harry potter ın evi sanki bizim değilAnacım onlar 1 kerelik değil, artık kıza bunu aşılamanız lazım.
Bozacak yeniden yapacak, amaç bu
Dişlerimi kaşınıyor acaba.her yaşta huylari mi böyleEski montum vardı bugün cebini yırttı.. Ben o montu 5 sene giydim Jilet gibiydi ilk günkü gibi Züloş valla sıçtı batırdı içine 1 günde
Dün markete gittim küçük yoğurt 15 li yumurta hindi füme 1 adet el sabunu 1 cips 1 ekmek aldım Market yağmalanmış sanki bir kalabalık var millet yılbaşı alışverişi yapıyormuş. Kasiyer isyan etti haklı olarak bu neyin saçmalığıdır anlamıyorumben de ekmek ve kuruyemiş acil ihtiyaç onun dışında herşey buzluğumda var.süt yok bir de
Amaç beni kemirmek eşyalarımı yemekDişlerimi kaşınıyor acaba.her yaşta huylari mi böyle
Cok guzel ben bile oynarım gızİşte bunlar
Bende oynamak istiyorumİşte bunlar
Ne kadar sıkıcı demi.İşte bunlar
ben severim barbie lerim var bi sürü kutulu koleksiyon yapıyorummmNe kadar sıkıcı demi.
Çocuğum olunca inşallah gel oynayak demez
Tam şuan müzik paylaşacaktımevet muzık zamanı. herkes bır sevdegı muzıgı paylassın canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?