geyik bizim işimiz

biz vasiyeti varmış.sen anladın ne olduğunu.tamamlandı mı vasiyeti?

herseyı ondan ögrendım. ben sevgıyı masumiyeti. oyle ask falan degıl bızım bırbırımoze duydugumuz farklıydı. o bana ımtıhandı ayrılıgı bende şükurdum ona hep aslan hatunum derdı. . sevgı yasamasını bılende guzeldır. o duygu tasıyana yakısır..

Sen deli misin, iki haftadır inanılmaz yoğun ve yarına mı bıraktınız?
Bence hiç çıkmayın, öyle böyle kalabalık değil, park yeri bulmak bile imkansız.
çocuğun canlı ders saatlerine uymadı.o da dışarı çıkmak istiyor .yarın uzak marketlerden çabuk çabuk alırız siperlik ve çift maske ile.bugün borsada 6bin kaybetmiş eşim burnundan soluyor ne küfürler ne küfürler bu saat oldu devam ediyorrr .

Uzak yakın farketmez.
Her yer ana baba günüydü öğlen bile.
Fena olmuş ya son güne bırakmak.

Uzak yakın farketmez.
Her yer ana baba günüydü öğlen bile.
Fena olmuş ya son güne bırakmak.
kalabalıksa girmeyiz bir fırından ekmek alır geliriz.zaten evde herşey var.koli de gelecek yarın.yılbaşı ertesi yürüme mesafesi bir markete gideriz o zaman sıkıntı yok

kalabalıksa girmeyiz bir fırından ekmek alır geliriz.zaten evde herşey var.koli de gelecek yarın.yılbaşı ertesi yürüme mesafesi bir markete gideriz o zaman sıkıntı yok
Aynen öyle yap can cumku vurıs bulastı bukacagı kadar. sen hele burayı gor kımsenın umrumda degıl

Fecahat, sanırsın bedava dağıtıyorlar.
Trafik zaten felaket, o neydi ya.
Her senenin son günü hep avm de markette olurum, bunca yıldır böyle kalabalık görmedim ben.
lennnn hani paraları yoktuuuu noldu bu insanlara ?altı üstü 4 gün yahuuuu.zaten cumartesi her yer açık olur tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…