- 25 Temmuz 2019
- 9.310
- 16.214
- 198
- 35
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #3.741
Millet sinemaya gitmiş yok neymiş hüngür hüngür ağlamış lar müslüm Gürses in nesine ağladın? Ben gitseydim o sinemaya ağlayanların suratına tükürürdüm. Esrarci içkici pisliğin biri ve yazık kadını boyna dövüyordu. Bu adam a ben neden ağlayayımYa o film baştan sona katliam bence cevirmemeliler bize yansitmamalilardi.
Kafayı yicektim eşim annem babam ben izliyorduk . Kendimi çok kastım
Aynen bende ağlamak filan değil çok ağır psikolojik bir baskı gerginlik hissettimMillet sinemaya gitmiş yok neymiş hüngür hüngür ağlamış lar müslüm Gürses in nesine ağladın? Ben gitseydim o sinemaya ağlayanların suratına tükürürdüm. Esrarci içkici pisliğin biri ve yazık kadını boyna dövüyordu. Bu adam a ben neden ağlayayım
daha cok turku. kıvırcık Alide esımden kaldı otarz
İnciyi buraya transfer mi ediyorsun . bonservisi ne peki
Herkese saygım sonsuz ama kadını döven aşağılayan insanın hiç bir eserini dinlemek istemiyorum, film ini izlemek istemiyorum dizisini izlemek istemiyorum. Topluma kötü örnek hepsiAynen bende ağlamak filan değil çok ağır psikolojik bir baskı gerginlik hissettim
Babadan ne gördüyse aynısı olmus
Dedikodusunu yapmak istemiyorum da tiksinc kısaca
Allah affetsin
Ama işte Ahmet Kaya olsun Müslüm Gürses olsun şarkılarını çok severim
zaten bdv de takıla takıla yıllardır beynimiz yandı.incili donlarla kalan aklınızı da yakmayın.şurda akıllı akıllı geyiğimizi döndürelim işteİnciyi buraya transfer mi ediyorsun.bonsevisi ne peki
Millette öyle para varki donu bile incilizaten bdv de takıla takıla yıllardır beynimiz yandı.incili donlarla kalan aklınızı da yakmayın.şurda akıllı akıllı geyiğimizi döndürelim işte
aman bırak kalsınlar.biz bize yeterizH Heytttt be sen bızım kızları getır buraya orda beyınlerı yandı
Bu ara bdv de ne kadar çok evlenmek isteyen, evlenmediği için üzülen var derken hepsinin aynı kişi olduğunu öğrendimzaten bdv de takıla takıla yıllardır beynimiz yandı.incili donlarla kalan aklınızı da yakmayın.şurda akıllı akıllı geyiğimizi döndürelim işte
Senın yuzunden ne ısın var ordaDiğer yerde konu dışından ban yiyeceksiniz ne yapıyorsunuz hatunlar
diğer konuya dönn.tam da oraya mune yi çağıracaktımmmDiğer yerde konu dışından ban yiyeceksiniz ne yapıyorsunuz hatunlar
kimmiş o bereket tanrıçası üye?Bu ara bdv de ne kadar çok evlenmek isteyen, evlenmediği için üzülen var derken hepsinin aynı kişi olduğunu öğrendim
5 tane üyeliği varmış
Ooo konu memelere kadar gelmiş hımm gidişat güzeellMemelerim 80 canım ya
yap bacım o nedır don mon inci vışş anam hıc bısey gızlı kalmıyordiğer konuya dönn.tam da oraya mune yi çağıracaktımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?