geyik bizim işimiz

Ya o film baştan sona katliam bence cevirmemeliler bize yansitmamalilardi.

Kafayı yicektim eşim annem babam ben izliyorduk . Kendimi çok kastım
Millet sinemaya gitmiş yok neymiş hüngür hüngür ağlamış lar müslüm Gürses in nesine ağladın? Ben gitseydim o sinemaya ağlayanların suratına tükürürdüm. Esrarci içkici pisliğin biri ve yazık kadını boyna dövüyordu. Bu adam a ben neden ağlayayım

Aynen bende ağlamak filan değil çok ağır psikolojik bir baskı gerginlik hissettim
Babadan ne gördüyse aynısı olmus
Dedikodusunu yapmak istemiyorum da tiksinc kısaca

Allah affetsin

Ama işte Ahmet Kaya olsun Müslüm Gürses olsun şarkılarını çok severim

Herkese saygım sonsuz ama kadını döven aşağılayan insanın hiç bir eserini dinlemek istemiyorum, film ini izlemek istemiyorum dizisini izlemek istemiyorum. Topluma kötü örnek hepsi
Evde de adım feminist e çıktı

kadın daha dün hamilemiyim acaba diye dokuz doğuruyordu ama akıllanmamış gene +18 lik konularda fink atıyor

zaten bdv de takıla takıla yıllardır beynimiz yandı.incili donlarla kalan aklınızı da yakmayın.şurda akıllı akıllı geyiğimizi döndürelim işte
Millette öyle para varki donu bile incili yakında pırlantalı çıkmasa bari

zaten bdv de takıla takıla yıllardır beynimiz yandı.incili donlarla kalan aklınızı da yakmayın.şurda akıllı akıllı geyiğimizi döndürelim işte
Bu ara bdv de ne kadar çok evlenmek isteyen, evlenmediği için üzülen var derken hepsinin aynı kişi olduğunu öğrendim
5 tane üyeliği varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…