- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.156
- 698
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #3.781
Koca var da fakirbu azımle o koca gelecek
kırmızı don tavsiye edeydin.bahtı şansı açılırdıYazık kızzz üzüldüm şimci
Bunlar nasıl memur olabiliyor valla aklım almıyor yaNiye bacım. Kız memur
filmdelisi
Nasıl hele dur cayımı alam anlat sen olayı Fransız kaldımKoca var da fakir
Koca alsa daha makbule geçerkırmızı don tavsiye edeydin.bahtı şansı açılırdı
kıskanma koskocamannnn memurlarıııııBunlar nasıl memur olabiliyor valla aklım almıyor ya
Kırmızı donda hikmet olsa benim suan mısır şahıyla evli olmam lazımdı ah ahkırmızı don tavsiye edeydin.bahtı şansı açılırdı
Çok takip etmedim ayrıntı verdi mi neye göre kime göre fakirKoca var da fakir
5 6 yıldır sevgililer. Adam iş güç yapmıyor. O kadar yıl işsiz. Bu hanım kızmızda adam edeceğim diye uğraşırken 30 yaşına gelmiş. Şimdi de evlenmedim diye üzülüyorNasıl hele dur cayımı alam anlat sen olayı Fransız kaldım
Adam 5 6 yıldır hiç çalışmamışÇok takip etmedim ayrıntı verdi mi neye göre kime göre fakir
yanı burda anlamiş kadarıyla @LaylonCorap kırmızı don sevıyor ve kullanıyorKırmızı donda hikmet olsa benim suan mısır şahıyla evli olmam lazımdı ah ah
Nasıl oluyor peki ama bu ıq ilekıskanma koskocamannnn memurlarııııı
Kpss giriyorlar. Sora dayılarına TLF ediyorlar. Oldu da bitti maşallahBunlar nasıl memur olabiliyor valla aklım almıyor ya
Rabbim akıl gonderırken barı takıp et yemınle ugrasıyoruz bunlarla5 6 yıldır sevgililer. Adam iş güç yapmıyor. O kadar yıl işsiz. Bu hanım kızmızda adam edeceğim diye uğraşırken 30 yaşına gelmiş. Şimdi de evlenmedim diye üzülüyor
kadını tanımıyorum yahuu.burda sizin yazdıklarınıza hangırdıyorum sadece bir bildikleri vardır diyeeNasıl oluyor peki ama bu ıq ile
Kimin adam fakirmisAdam fakirmiş
Öff konunun sonundan girdin amaKimin adam fakirmis
Şemsiye ile gezmiş o aralarRabbim akıl gonderırken barı takıp et yemınle ugrasıyoruz bunlarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?