- 23 Aralık 2012
- 7.920
- 53.061
- 748
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #3.801
yanı burda anlamiş kadarıyla @LaylonCorap kırmızı don sevıyor ve kullanıyor
O kim ay cok geri kaldim gibi hissediyorum şuan.kadın daha dün hamilemiyim acaba diye dokuz doğuruyordu ama akıllanmamış gene +18 lik konularda fink atıyor
sen devam et 2021de sen kesın köşeyı donersın
Evliler bekarlık bekarlar evlilik istiyor.Kırmızı donda hikmet olsa benim suan mısır şahıyla evli olmam lazımdı ah ah
filmdelisi
5 6 yıldır sevgililer. Adam iş güç yapmıyor. O kadar yıl işsiz. Bu hanım kızmızda adam edeceğim diye uğraşırken 30 yaşına gelmiş. Şimdi de evlenmedim diye üzülüyor
semşiye olsa ıyı bu tamamen bos gezıyor.. bır tıke ekmek yese beyın calişacakta o tıkeyıde yemıyır gızu cıkmayasıcaŞemsiye ile gezmiş o aralar
Him cokta alengirli konu degil herhalde ya evde kalmış bacı sendromu o zaman. Sağol
ama terbiyemi bozuyorlar kaç gündür +18 sohbeti yapıyorlar.yüzüm kızara kızara bir hal olduuuuu
Ay o korku nasıl azap
Ama komple kapamak da care değil
suan ben ne oluyorum hakikatenEvliler bekarlık bekarlar evlilik istiyor.
Akmasa da damlıyor işte cinsel hayat, ceycey onu bile kıskanıyor.
Ay o korku nasıl azap
Ama komple kapamak da care değil
cinsiyetsiz ol en iyisiiii misssssssuan ben ne oluyorum hakikaten
Yani evliliği de deneyimlemiş biri olarak diyorum ki kesinlikle bekarlık ama mesleği olan kendi ayagı üzerinde durabilen bir bekarEvliler bekarlık bekarlar evlilik istiyor.
İyi ki evlenmişim hiç bekarlık falan istemiyorum iyi böyleEvliler bekarlık bekarlar evlilik istiyor
kız rahıbe oldugunu kım soyledı. sabahtan besı şikıdım. sıkımdım. memeler dıyıverıydıAkmasa da damlıyor işte cinsel hayat, ceycey onu bile kıskanıyor.
Kendi gibi rahibe olalım istiyor, yemezler
Him cokta alengirli konu degil herhalde ya evde kalmış bacı sendromu o zaman. Sağol
Bu ara bdv de ne kadar çok evlenmek isteyen, evlenmediği için üzülen var derken hepsinin aynı kişi olduğunu öğrendim
5 tane üyeliği varmış
Onu bulmak istersen nickinin sonu hep 12
Genrlde karamsar nickler. Mesele
Mutsuzkız12
Şanssızkız12
Bahtsızkız12
Gibi gibi
asma kilit alacağım hepinize anahtarlarını da denize atacağımmm hıhhhhAkmasa da damlıyor işte cinsel hayat, ceycey onu bile kıskanıyor.
Kendi gibi rahibe olalım istiyor, yemezler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?