- 17 Ocak 2020
- 28.164
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.912
- 598
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #3.821
Ben demiştim işte, bir sal bacım bizi yahu konuşalım da sevişelim de, söz geyiğine yazarız aksatmayız buralarıcinsiyetsiz ol en iyisiiii missssss
sende de icraat yok sadece laf lafffffBen demiştim işte, bir sal bacım bizi yahu konuşalım da sevişelim de, söz geyiğine yazarız aksatmayız buraları
Benim annemde çok zulüm gördü babam dan. Babama karşı gram sevgim yok Allah affetsin beni.Aybush benim babamla ilgili bişey hatırlarım çok küçüktüm annem meyve dilimliyordu ve kıskançlık krizindeydi annem bı yandan da...
Ama annem çok sakin bı insandir hep .sakin sakin söyleniyorr babama karşı da .
O an Babam annemin yanına diz çöktu vurcaakti sanırım cok korkunç biseyler oldu orası gerçekten karanlık zihnimde.annem gözlerini yumdu korkuyla...
bendw yerde tepsideki meyve bıçağıni korkuyla kanepe altına saklamistim hiç unutamıyorum.
Babam annemin çok zamandır üstüne titriyor ve çokta iyi bı adam aslında ama aklıma gelince o an ... hiç affedemem babamı. Çok tiksinirim bı anda .
Bir kere oldu nolcak ki diyemiyorum . Babam haklıdır diyemiyorum, denmiyor.
Kiz sen neden rahibe teresa abla gibi takiliyon , bizi mi yiyorsunasma kilit alacağım hepinize anahtarlarını da denize atacağımmm hıhhhh
baslasın +18Ben demiştim işte, bir sal bacım bizi yahu konuşalım da sevişelim de, söz geyiğine yazarız aksatmayız buraları
belli etmem nazar değer bana yoksaaaKiz sen neden rahibe teresa abla gibi takiliyon , bizi mi yiyorsun
Yoksa vampsinda belli mi etmiyorsun
Hic sorma ben denemistim uzzzun banimda bam diye banladilarBi bizi yakalıyorlar hemen
sen az değilsınbelli etmem nazar değer bana yoksaaa
Tamam inandımbelli etmem nazar değer bana yoksaaa
Gözlerim doldu şuan boğazım düğüm oldu banyoya kaçtım eşim görmesin diye .Benim annemde çok zulüm gördü babam dan. Babama karşı gram sevgim yok Allah affetsin beni.
herkes seni bekliyor ben harıc sızı uzaktan gozlerım.
Gerçekten iyi mi geceler diye giris yapıyormuşumAllah muhabbetinizi artırsın baldan tatlı yapsın insallah iyi geceler
bende yalan yoktur ha ben kadınım zaten erkek olsamda bır jalta yaramam emın olbelki aramızda erkek üye var nereden bileyimm.gösterin birşeyler ucundan kıyısından da inananayım kadın olduğunuza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?