- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #3.841
Allah allah surda erkek olsam ne olcak ceycey yazisindan mi alevlencem. Erkek disardan da okurbelki aramızda erkek üye var nereden bileyimm.gösterin birşeyler ucundan kıyısından da inananayım kadın olduğunuza
Sen niye kopartmiyosun
Ben erkek olsaydim var ya oooobende yalan yoktur ha ben kadınım zaten erkek olsamda bır jalta yaramam emın ol
sen de de bir dengesizlik var ama.bir iki saat önce isveç prensesinden daha güzelim yerine geçmeliyim demedin mi?bende yalan yoktur ha ben kadınım zaten erkek olsamda bır jalta yaramam emın ol
Yorgunum bir iki gundur benSen niye kopartmiyosun
Oo ilk sıraya beni alBen erkek olsaydim var ya oooo
o sadece kafa kopartıyor cellat galibaaaSen niye kopartmiyosun
yoh annem bende hıc bısey olmuyo ha erkek olsam da degısmezdıBen erkek olsaydim var ya oooo
Sen neden fotini kaldırdın taniyamadim seniOo ilk sıraya beni al
Ben kadin halimle bile çok sinirliyim her seye direkt muhalefet olurum haksizlikta vs. Kesin acayip kavga ederdim. Allah biliyormus kız yaratmis.yoh annem bende hıc bısey olmuyo ha erkek olsam da degısmezdı
botoks. burun kuculecek . vucut hatları belırgınlesecek ondan sonra olacagımsen de de bir dengesizlik var ama.bir iki saat önce isveç prensesinden daha güzelim yerine geçmeliyim demedin mi?
ben sakınım ama saman altından su yurutenlerdenımBen kadin halimle bile çok sinirliyim her seye direkt muhalefet olurum haksizlikta vs. Kesin acayip kavga ederdim. Allah biliyormus kız yaratmis.
Kuzum nick kısmına girmeye calisiyoesum profil fotomu kaldirmisim nasıl yaptıysamSen neden fotini kaldırdın taniyamadim senionce bır bakmam lazim bakayim etin budun bana gore mi
Nereye cey ya kesin sen etkilendin kocacigina gidiyonben netflix izleyeceğim .burda her şeyyy serbestttttt kop kopppp yapınnnn donlar uçuşsunn havalarda hadi hoppaaaaaaaa
Adamı dürtecekNereye cey ya kesin sen etkilendin kocacigina gidiyon
cıks çoktan uyuduuuuu.Nereye cey ya kesin sen etkilendin kocacigina gidiyon
Ay en sevdigim.ben sakınım ama saman altından su yurutenlerdenım
Ben de öyleydim hatta hala biraz var ama yaşım ilerledikçe sakinleşiyorumBen kadin halimle bile çok sinirliyim her seye direkt muhalefet olurum haksizlikta vs. Kesin acayip kavga ederdim. Allah biliyormus kız yaratmis.
mümkünatı yok borsada çok kaybetti boğazıma yapışır alimallahAdamı dürtecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?