- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.717
- 118
- 30
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #4.261
asabımı bozuluyor. butarz insanlara onlar cok akıllı bır ben salagım ya.Ah keske bilseydim. Yılbaşı zamani bile görsem olurdu hani izin varken hazir. Simdi muamma olduğundan doguma gelip gelemeyecekleri. Ben bunlari yarin ayik kafa arastirayim.
Artik bu da olmaz da millet hala kaynim geldi, gorumcem geldi nolur bilmem ne yazarsa sovecegim çünkü.
Genelde ayni kisiler hem korkuyor hem geziyor ne zamandir aciliyor bu konular.
abı can verırımAdini verir misin canim bende alayim olursam. İyiymiş demek ki gecirmis baya.
Aloe Vera kremi var bende arkonun .günlük kullanıyorum ama sen tedavi edici birşeyden bahsediyorsun sanirimben astım hastası oldugum ıcın cıcek tarzı hıc bıseye gelemiyorum. kremını durmustum. hatta doktorum bana ameliyat yaranı temız. tut ve asla terlemesın ora sonrada busuruk bır hal alır demiştı. bunlara cok dıkkat ettım.
Herkesin korumasi kendine de catir catir geziyorlar millet ne ceza yiyor ne bir sey. E bu sadece kuralci olan kisilere yazik o zaman. Ne zamandir uzaklar sevdiklerinden reva miYazmaya devam edecek
Tamam yaz not alayimt
abı can verırım
yok can alovera kremı esım almiştı hatta bıtkı özu demişledı esıme. cok ıyı hatırlıyorumAloe Vera kremi var bende arkonun .günlük kullanıyorum ama sen tedavi edici birşeyden bahsediyorsun sanirim
Üstelik saglikcilarimiza da yazikHerkesin korumasi kendine de catir catir geziyorlar millet ne ceza yiyor ne bir sey. E bu sadece kuralci olan kisilere yazik o zaman. Ne zamandir uzaklar sevdiklerinden reva mi
O aleoverali yok hindistan cevizli yok bilmem neli olandan degildir buyuk ihtimal direkt aloevera kremidir.Aloe Vera kremi var bende arkonun .günlük kullanıyorum ama sen tedavi edici birşeyden bahsediyorsun sanirim
Niye öyle kizdin bakim sen markalaraO aleoverali yok hindistan cevizli yok bilmem neli olandan degildir buyuk ihtimal direkt aloevera kremidir.
Geçenlerde avakodulu aldim da hic iyi cikmadi sinir oldum.Niye öyle kizdin bakim sen markalarayok şunlu yok bunlu diye
o marka cok pahalıGeçenlerde avakodulu aldim da hic iyi cikmadi sinir oldum.
Bide bu eyupsabrinin zeytinyaglisi var bimde satilan sisesi icin aldim hosuma gitti ama sıkıyorum yarim saat sonra ellerim geriliyor canim acıyor . Eyüp sabrinin neyini begeniyorlar sastim kremi boyleyken. Inci fotilisi guzeldi arkonun o da hic indirime girmiyor
İnci fotili ne kiGeçenlerde avakodulu aldim da hic iyi cikmadi sinir oldum.
Bide bu eyupsabrinin zeytinyaglisi var bimde satilan sisesi icin aldim hosuma gitti ama sıkıyorum yarim saat sonra ellerim geriliyor canim acıyor . Eyüp sabrinin neyini begeniyorlar sastim kremi boyleyken. Inci fotilisi guzeldi arkonun o da hic indirime girmiyor
Peki bu aloeveranin markasi yok mu canim. Cok cesit marka var ondan soruyorum. Kantoronu ben yaptim da zeytin yaginda bekletip inşallah olmuştur. Ben yaniklara yapmistim ama iyi gelirse surerim.Bepanthol®Anti-Scar Jel bu jrl bıde sarı kantaron yagı ve aloveranı özunu kullanmişim.
( ogune aıt herseyı saklıyorum. kutada. dogru bılgı için acıp baktım
Inci fotoğrafi var yani ustundeİnci fotili ne ki
Resmen Google a yazdım inci fotisi nedir diye yaaa offfInci fotoğrafi var yani ustunde
Fitalive nin at kestanesi hyluronik asit göz bakım kremini kullan .benım goz halkaları cok oluyor
Pardon canim adina baktım arko krem soft touchmış ,incili olan başkaymış.Resmen Google a yazdım inci fotisi nedir diye yaaa offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?