geyik bizim işimiz

Bı yandan kisliklari çıkarıp yazlıkları kaldırıyorum ondan da kendimi veremedim galiba . Ah ya

Peki bu aloeveranin markasi yok mu canim. Cok cesit marka var ondan soruyorum. Kantoronu ben yaptim da zeytin yaginda bekletip inşallah olmuştur. Ben yaniklara yapmistim ama iyi gelirse surerim.
Mihr Organik Aloe Vera Jel can bu yazıyor resım neden olmuyo anlamadım bır turlu yuklenmıyor

Senin yaşın kac ki hyluronige başladın
28 yaşım.
Kozmetik göz altı kapaticisi kullanmak yerine iyileştirici etkili bıtkisel krem kullanmak daha iyi olur diye düşündüm .
renkli olduğu için kapatıcı yerinede geçiyor severek kullanıyorum
1 kutu 3 ay gdiyo

Evet kızlar ben yatıyorum tatlı uykular sızlere sabah tuvalet eğitimi mesai baslıyor..

28 olabilir gene yas olarak sanirim. Ama 30 u beklmek isterim. Ama kapatici etkili oldugundan olabilir
Evet katılıyorum kozmetik kapaticilarin cok yordugunu düşünüyorum. Ben şuan daha hyluronik ya da q10 lu almadim. Normal nemlendiricili aldim ,yeni başladım hatta goz alti kremine.

Artık yediğimiz meyve sebzenin kabuklarını sürecez elimize .napalim
Bende sey var birde misal bio oil yag aldım büyük sise birde Hindistan cevizi soguk sıkım.
Hindistan cevizinin 1 bucuk kutu bitirdim bio oil hala yarimdan fazla duruyor. Daha bitkisel daha hosuma gidiyor.
Hamilelik oncesi de sıkılastirici krem almistim. Hamilelikte zararli olur diye surmedim.
Birde internetten kakao yagi aldim ama guvenedim kullanamıyorum nereye kullansam acaba dogum sonrasi sacima falan mi sursem

Bendeee Eylül'de başladım
Halen bitmedi hergun sürmek aklıma gelmiyor ama gün aşırı sürüyorum diyebilirim.
Belki ondan bitmedi halen bı kutusu
Sen bende de gec baslamissin. Hamielik biraz gözlerimi yordu birde uyku düzensizliği renk eşitsizliği yapti. Dedim kullanayim. Bende oyle hep degil 2 gunde bir, 3 gunde 1 bazen her gün. Aklima geldikçe sürüyorum yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…