- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #4.281
Senin yaşın kac ki hyluronige başladınFitalive nin at kestanesi hyluronik asit göz bakım kremini kullan .
Renkli olduğu için goZ altı kapaticisi gibide duruyor bende o var çok begeniyorum
Bı yandan kisliklari çıkarıp yazlıkları kaldırıyorum ondan da kendimi veremedim galiba . Ah yaPardon canim adina baktım arko krem soft touchmış ,incili olan başkaymış.
Suan Watsons ta indirimdeymis. Gidebilsem alırdım. Bir tanecik seyi de kargoya vermeyim.
Fotoğraf demek istediğimi anlarsın diye düşündüm ama saat çok geç ondan bence
Mihr Organik Aloe Vera Jel can bu yazıyor resım neden olmuyo anlamadım bır turlu yuklenmıyorPeki bu aloeveranin markasi yok mu canim. Cok cesit marka var ondan soruyorum. Kantoronu ben yaptim da zeytin yaginda bekletip inşallah olmuştur. Ben yaniklara yapmistim ama iyi gelirse surerim.
28 yaşım.Senin yaşın kac ki hyluronige başladın
Saka maka arko soft touch krem olmuş sana 30 tl , avokadolu 25Bı yandan kisliklari çıkarıp yazlıkları kaldırıyorum ondan da kendimi veremedim galiba . Ah ya
bende o sorun varFitalive nin at kestanesi hyluronik asit göz bakım kremini kullan .
Renkli olduğu için goZ altı kapaticisi gibide duruyor bende o var çok begeniyorum
Ne sorun varbende o sorun var
daha cok seyler degısecekSaka maka arko soft touch krem olmuş sana 30 tl , avokadolu 25
Indirimde 15 soft.
İndirim de 7 ye normalde 15e alirdim 2019 da
Olsun baktim ben prf saracoglununmus.Mihr Organik Aloe Vera Jel can bu yazıyor resım neden olmuyo anlamadım bır turlu yuklenmıyor
yanliş yazdım WhatsApp grubuna yazacagıma buraya yazdımNe sorun var
Artık yediğimiz meyve sebzenin kabuklarını sürecez elimize .napalimSaka maka arko soft touch krem olmuş sana 30 tl , avokadolu 25
Indirimde 15 soft.
İndirim de 7 ye normalde 15e alirdim 2019 da
Aynen önemli olan o yamı zaten simdi 170 hıc bısey alınmıyor bazen kendimi oyle kandırıyorumOlsun baktim ben prf saracoglununmus.
Şu iki krem suan 170 tl yapıyor
Aloe + bepanthol
Ama napalım iz kalacağına.
28 olabilir gene yas olarak sanirim. Ama 30 u beklmek isterim. Ama kapatici etkili oldugundan olabilir28 yaşım.
Kozmetik göz altı kapaticisi kullanmak yerine iyileştirici etkili bıtkisel krem kullanmak daha iyi olur diye düşündüm .
renkli olduğu için kapatıcı yerinede geçiyor severek kullanıyorum
1 kutu 3 ay gdiyo
Pazartesi ver ya hafta sonu egitim mi verilirEvet kızlar ben yatıyorum tatlı uykular sızlere sabah tuvalet eğitimi mesai baslıyor..
sen benımkını gor anne cıss dıyıp duruyor bıde bezini cıkarıyor malesefPazartesi ver ya hafta sonu egitim mi verilirdiyet misali düşün.
Iyi geceler canım
Bendeee Eylül'de başladımyeni başladım hatta goz alti kremine.
İyi uykular poloEvet kızlar ben yatıyorum tatlı uykular sızlere sabah tuvalet eğitimi mesai baslıyor..
Bende sey var birde misal bio oil yag aldım büyük sise birde Hindistan cevizi soguk sıkım.Artık yediğimiz meyve sebzenin kabuklarını sürecez elimize .napalim
Sen bende de gec baslamissin. Hamielik biraz gözlerimi yordu birde uyku düzensizliği renk eşitsizliği yapti. Dedim kullanayim. Bende oyle hep degil 2 gunde bir, 3 gunde 1 bazen her gün. Aklima geldikçe sürüyorum yani.Bendeee Eylül'de başladım
Halen bitmedi hergun sürmek aklıma gelmiyor ama gün aşırı sürüyorum diyebilirim.
Belki ondan bitmedi halen bı kutusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?