geyik bizim işimiz

cok rahattı bız dedıkodu yaptık doktorcugumla.. kımse ızlemıyor. Ben israrla sordum hatta hayor oyle bısey yok dedıler. ben heyecanlıydım.. sabah kontrole gıtmıstım. benım sıpanı hareketlerı azalmiştı. ve hemdn yatısım yapıldı. 1ilk kontrol amaclı yattım 2gun sunı sancı verdıler. gece 00.00 sezaryana gırdıö

Değil niye değil diyorum bizim çiftliğimiz var üç saat uzagimiZdaki bir ilde ve bazı haftasonlari oraya geciyoruz.

Hic sorun yapmadılar hes kodu sorguladılar sadece

Mesela bugün yine gideceğiz
Ararim bakalim bi iki gune polisi bir soraym. Cok ilginc ama burda arabayla çıktığı için ceza yiyende duydum (yasadgim yerde yani) cikma yasaginda gec denen de.
Yasaktir diye biliyorum valla sanslisiniz bence arayip cikin yarin siz ne olur ne olmaz.

Özel aracımla çıkmak yasak
Otobüsle uçakla çıkmamiz yasak değil toplu tsimalari kullanabiliyoruz

Evet ozel izini duydum. Il disi icin baya ugrastirici gene çalışan insanin zamani olmaz gidip almaya. İnşallah güzel seyler olcak diyorum ne diyim.
Özel izni e devletten alıyorsun
Beş gün evvel babamlara aldım arsalarini satmak için başka şehre gittiler üç gün kaldılar döndüler dün

Evet ozel izini duydum. Il disi icin baya ugrastirici gene çalışan insanin zamani olmaz gidip almaya. İnşallah güzel seyler olcak diyorum ne diyim.
Bide hiç sorgulamadan veriyor tc...yanındaki kişilerin TC si.adres.gidecegin adres .

En son mesaj geliyo telefonuna izniniz üç gündür bla bla bla.

Özel izni e devletten alıyorsun
Beş gün evvel babamlara aldım arsalarini satmak için başka şehre gittiler üç gün kaldılar döndüler dün
Hadi ya beyaz masaya falan gidiliyor diyordu baktgimda. E devletten hangi bölüm acaba? Dogum ziyareti icinde verirler mi ki lazim olsa.

Aloavera lanet olasi bakamadigim bitki (digeri orkide) evde mi vardi kremini mi sürdün. Sirf yara ve yaniga cok iyi diye iki kez aldim bitkiyi ikisinde de resmen bozuldu.
ben astım hastası oldugum ıcın cıcek tarzı hıc bıseye gelemiyorum. kremını durmustum. hatta doktorum bana ameliyat yaranı temız. tut ve asla terlemesın ora sonrada busuruk bır hal alır demiştı. bunlara cok dıkkat ettım.

Bide hiç sorgulamadan veriyor tc...yanındaki kişilerin TC si.adres.gidecegin adres .

En son mesaj geliyo telefonuna izniniz üç gündür bla bla bla.
Ah keske bilseydim. Yılbaşı zamani bile görsem olurdu hani izin varken hazir. Simdi muamma olduğundan doguma gelip gelemeyecekleri. Ben bunlari yarin ayik kafa arastirayim.
Artik bu da olmaz da millet hala kaynim geldi, gorumcem geldi nolur bilmem ne yazarsa sovecegim çünkü.
Genelde ayni kisiler hem korkuyor hem geziyor ne zamandir aciliyor bu konular.

Hadi ya beyaz masaya falan gidiliyor diyordu baktgimda. E devletten hangi bölüm acaba? Dogum ziyareti icinde verirler mi ki lazim olsa.
İç işleri seyahat izni diye arat e devlete girince . Hemen çıkıyor zaten uğraştırmadan şakşak

Adini verir misin canim bende alayim olursam. İyiymiş demek ki gecirmis baya.

Yazmaya devam edecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…