geyik bizim işimiz

Rabbım yar ve yardımcın olsun olsun can sakın ol ben sezaryan oldum gayet rahattı

Allah kolaylaştırsin inşallah .

Babanda anneni almaya geldiğinde görür torununu

Allah kolaylaştırsin inşallah .

Babanda anneni almaya geldiğinde görür torununu
Calistgi yer izin verecek mi verirse hafta sonuna denk gelirse dönüşü nasil donecek donemez. P. Tesi is basi derlerse ne yapacak. Zaten 1 2 gun izin anca verir o da yola gidiyor nerden baksan. Nasil olcak tam muaamma
Amin hepimizin

Oyle sadece bu hastalik yok ki. Sıkıntı su ki bzde aracta yok
Bizde 8 saat uzaktayiz .aracın olsa o kadar yolu gebeyken cekemezsin zaten

Tek seçeneğin hamileyken uçak senin konforun için...

Pilot bı arkadaşm hamileligin son anlarında uçağa almıyoruz demişti gerçi

Ki öyle olmasa bile uçakta yine korona için risk taşıyor bu kez de

İki ucu ....lu değnek

Calistgi yer izin verecek mi verirse hafta sonuna denk gelirse dönüşü nasil donecek donemez. P. Tesi is basi derlerse ne yapacak. Zaten 1 2 gun izin anca verir o da yola gidiyor nerden baksan. Nasil olcak tam muaamma
Amin hepimizin
Seyahat izni var aslında(şimdilik) .

haftasonu yasağını katiyorsan eğer hesaba .

Bende spinal isterim ama panik atagim var ya tutarsa diyorum. Komple daha mantikli gbi geliyor ama o da korkutuyor
komple olmadım ama benımkı cok sakındı. hatta 1gun boyunca sunı sancı verdıler serce tırnagım agrınadı zaten benım pasa dogacagıda yoktu sonra dokturumuz geldı. polo hanım sezaryan dedı.. dogumhanede bıle sohbet ettık. hemsırelerle. o derece rahattım

Hamilelik sonlarin olmuyor ucak birde iki yerdeki hava alanlari da bana terminallerden 2 kat uzaklkta.
Tabi olmaz hamileyken şuan seyahat doğurduktan sonra da olmaz minicik bebisle.
İnşallah her sey guzel olsun bu sene artık ya. Düşünmekten sıkıldım

Aci esigin yuksek demek ki benim annemde suni sanciyi hic hissetmemis.
Nasil peki o ameliyathane lambasina carpmadi mi gözün ordan izleyen varmis.
Iz kaldi mi cok? Normalde sezeryande biraz korkutuyor tabi suan beni de
Nasil geçti dogum anin

Seyahat izni var mi? Şehirler arasi kisitli degil mi hafta sonu
Değil niye değil diyorum bizim çiftliğimiz var üç saat uzagimiZdaki bir ilde ve bazı haftasonlari oraya geciyoruz.

Hic sorun yapmadılar hes kodu sorguladılar sadece

Mesela bugün yine gideceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…