- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.717
- 118
- 29
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #4.221
Tesekur ederim canımAlırız
Rabbım yar ve yardımcın olsun olsun can sakın ol ben sezaryan oldum gayet rahattıBen dogum anina almak istemiyorum esimi. Annemi dusundum refaketci ama nasil gelcek diye düşünüyorum. Ozel olduğu için ziyaretci alirlar esimi sormuştum . Ama babamda gorsun istiyorum yasaklar var çalışıyor nasil olacak
Eger donerse bebeğim normal deneyeceğim, donmezse sezeryan.
Allah kolaylaştırsin inşallah .Ben dogum anina almak istemiyorum esimi. Annemi dusundum refaketci ama nasil gelcek diye düşünüyorum. Ozel olduğu için ziyaretci alirlar esimi sormuştum . Ama babamda gorsun istiyorum yasaklar var çalışıyor nasil olacak
Eger donerse bebeğim normal deneyeceğim, donmezse sezeryan.
Oyle sadece bu hastalik yok ki. Sıkıntı su ki bzde aracta yokBizimkilerde uzakta ama gittim ya ben Kasım da
Napayım içime dert oldu varlarken görememek
Spinal miRabbım yar ve yardımcın olsun olsun can sakın ol ben sezaryan oldum gayet rahattı
Evet.Spinal mi
?
Calistgi yer izin verecek mi verirse hafta sonuna denk gelirse dönüşü nasil donecek donemez. P. Tesi is basi derlerse ne yapacak. Zaten 1 2 gun izin anca verir o da yola gidiyor nerden baksan. Nasil olcak tam muaammaAllah kolaylaştırsin inşallah .
Babanda anneni almaya geldiğinde görür torununu
Bizde 8 saat uzaktayiz .aracın olsa o kadar yolu gebeyken cekemezsin zatenOyle sadece bu hastalik yok ki. Sıkıntı su ki bzde aracta yok
Seyahat izni var aslında(şimdilik) .Calistgi yer izin verecek mi verirse hafta sonuna denk gelirse dönüşü nasil donecek donemez. P. Tesi is basi derlerse ne yapacak. Zaten 1 2 gun izin anca verir o da yola gidiyor nerden baksan. Nasil olcak tam muaamma
Amin hepimizin
Çabuk toparlandiysan ne güzelSpinal mi
?
Bende spinal isterim ama panik atagim var ya tutarsa diyorum. Komple daha mantikli gbi geliyor ama o da korkutuyor
Seyahat izni var mi? Şehirler arasi kisitli degil mi hafta sonuSeyahat izni var aslında(şimdilik) .
haftasonu yasağını katiyorsan eğer hesaba .
komple olmadım ama benımkı cok sakındı. hatta 1gun boyunca sunı sancı verdıler serce tırnagım agrınadı zaten benım pasa dogacagıda yoktuBende spinal isterim ama panik atagim var ya tutarsa diyorum. Komple daha mantikli gbi geliyor ama o da korkutuyor
Hamilelik sonlarin olmuyor ucak birde iki yerdeki hava alanlari da bana terminallerden 2 kat uzaklkta.Bizde 8 saat uzaktayiz .aracın olsa o kadar yolu gebeyken cekemezsin zaten
Tek seçeneğin hamileyken uçak senin konforun için...
Pilot bı arkadaşm hamileligin son anlarında uçağa almıyoruz demişti gerçi
Ki öyle olmasa bile uçakta yine korona için risk taşıyor bu kez de
İki ucu ....lu değnek
bildiğim kadarıyla degıl ana sorulması lazımSeyahat izni var mi? Şehirler arasi kisitli degil mi hafta sonu
Aci esigin yuksek demek ki benim annemde suni sanciyi hic hissetmemis.komple olmadım ama benımkı cok sakındı. hatta 1gun boyunca sunı sancı verdıler serce tırnagım agrınadı zaten benım pasa dogacagıda yoktusonra dokturumuz geldı. polo hanım sezaryan dedı.. dogumhanede bıle sohbet ettık. hemsırelerle. o derece rahattım
Ben kisitli diye biliyorum. Hafta sonu aracla bir yere gidemiyorsun sadece yakin marketlere gidiyorsun zaten ekipler geziyor. Nasil yasak olmayacak kibildiğim kadarıyla degıl ana sorulması lazım
Değil niye değil diyorum bizim çiftliğimiz var üç saat uzagimiZdaki bir ilde ve bazı haftasonlari oraya geciyoruz.Seyahat izni var mi? Şehirler arasi kisitli degil mi hafta sonu
Spinalde sedasyon veriorlar diye biliyorum panik ataklilara...Bende spinal isterim ama panik atagim var ya tutarsa diyorum. Komple daha mantikli gbi geliyor ama o da korkutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?