- 17 Ocak 2020
- 28.164
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.912
- 598
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #4.321
Kesinlikle bostanlı sonra Mavişehir .İzmirin en yaşanılacak yeri neresi? Hem şehre yakın hem sakin en önemlisi turisti az olan bir yer önerebilirmisin?
İzmirin en yaşanılacak yeri neresi? Hem şehre yakın hem sakin en önemlisi turisti az olan bir yer önerebilirmisin?
Ben biraz daha kasaba tarzı bir yer hayal etmiştimKesinlikle bostanlı sonra Mavişehir .
Kasabalar Türkiye de pek yaşanılası imkanlara sahip olmuyor bence, kültür de noksanBen biraz daha kasaba tarzı bir yer hayal etmiştim
Ay öyle deme kız . İnsanları çok sıcak ve yardım sever oluyor. Hele o şiveleri yok mu , çok seviyorum siveli konuşan insanları . Temelli yaşamak için değil zaten ..Kasabalar Türkiye de pek yaşanılası imkanlara sahip olmuyor bence, kültür de noksan
Muğla o zamaaaaanHele o şiveleri yok mu , çok seviyorum siveli konuşan insanları . Temelli yaşamak için değil zaten ..
sefirin kızı dizisini sadece Elvan karakteri için izliyorum şivesine bayılıyorum.hele şu gımıldan gımıldan gımıldaniverrr türküsüne hastayımm.kadın efsane rol yapıyorrrr nare haltetmişMuğla o zamaaaaan
Nareyi çok sisiriyolar hem yetenek hem güzellik bakimindan...ben hiiç izlemiyorumsefirin kızı dizisini sadece Elvan karakteri için izliyorum şivesine bayılıyorum.hele şu gımıldan gımıldan gımıldaniverrr türküsüne hastayımm.kadın efsane rol yapıyorrrr nare haltetmiş
evet gözlerinin altı torba torba o yaşta.tek güzel yeri saçları.giyim tarzını da beğenmedim dizi de.Nareyi çok sisiriyolar hem yetenek hem güzellik bakimindan...ben hiiç izlemiyorum
Benim için güzelde bı kız değil zaten ,ama güzellik algısı çok değişken tabi
Ben normalde de kocasının yanında paspal pespaye gezdiği için sevemiyorumevet gözlerinin altı torba torba o yaşta.tek güzel yeri saçları.giyim tarzını da beğenmedim dizi de.
ayın 10 günü evde ben de pijamayla dolanıyorum nasılsa gelen giden yok diye ama ben ünlü değilim görünümümden de para kazanmıyorum sadece evdekilere sorumluyum pijamamlaBen normalde de kocasının yanında paspal pespaye gezdiği için sevemiyorum
Aslında elbette gezdigimiz anlar olur
Benimde oluyor çocugumuz yokken daha.
Ama orada Instagram canlı yayınında filan öyle cikiveriyosun karşımıza.
Çok özensiz geliyor bana , insanın özgüveni olduğu kadar kendisine saygısı da olur
Dünden beri sürekli aynı görüşlere sahip olduğumuz şeylere rastlıyorum seninle.ayın 10 günü evde ben de pijamayla dolanıyorum nasılsa gelen giden yok diye ama ben ünlü değilim görünümümden de para kazanmıyorum sadece evdekilere sorumluyum pijamamlaama markete bile gitsem uyumlu giyinirim çocuğu ouldan almaya şıpıdık terlikle gelen velilere de gıcığımdır.bir de öğretmenle görüşüyorlar o halde.20 tl ye bile ayakkabı var ekonomiyle hiç ilgisi yok düzgün giyimin bakımın.kuaföre para olmaz ama 10 tl yede saç boyası var boyarsın tertemiz insan içine çıkarsın.bakımsız kadın out benim için
kadın cırkın degıldır bakımsız dır..ayın 10 günü evde ben de pijamayla dolanıyorum nasılsa gelen giden yok diye ama ben ünlü değilim görünümümden de para kazanmıyorum sadece evdekilere sorumluyum pijamamlaama markete bile gitsem uyumlu giyinirim çocuğu ouldan almaya şıpıdık terlikle gelen velilere de gıcığımdır.bir de öğretmenle görüşüyorlar o halde.20 tl ye bile ayakkabı var ekonomiyle hiç ilgisi yok düzgün giyimin bakımın.kuaföre para olmaz ama 10 tl yede saç boyası var boyarsın tertemiz insan içine çıkarsın.bakımsız kadın out benim için
yüzden boydan arkadan ayrıca ayaklar eller kulaklar detaylı fotolar isterim.inceleyeyim kararımı söyleyeceğimmmkadın cırkın degıldır bakımsız dır..acaba ben hangısıyım
fotoğraf wayyy....yüzden boydan arkadan ayrıca ayaklar eller kulaklar detaylı fotolar isterim.inceleyeyim kararımı söyleyeceğimmm
fotoğrafsız beni hayal etyüzden boydan arkadan ayrıca ayaklar eller kulaklar detaylı fotolar isterim.inceleyeyim kararımı söyleyeceğimmm
Demi. Zaten oldum olası o kıza ısınamadım. Benim kız o dizinin hastası, Bildiğin dizilolik oldu çıktısefirin kızı dizisini sadece Elvan karakteri için izliyorum şivesine bayılıyorum.hele şu gımıldan gımıldan gımıldaniverrr türküsüne hastayımm.kadın efsane rol yapıyorrrr nare haltetmiş
Giyim diyim yarama tuz ektin sen şimdi. Ya son bir senedir çok bakımsız ve özensiz giyiniyorum . Resmen eşofmanla her yere gider oldum. Önceden markete bile gitsem jeans yada elbise giyerdim , şimdi ise özensiz bir hoodie ve joggingayın 10 günü evde ben de pijamayla dolanıyorum nasılsa gelen giden yok diye ama ben ünlü değilim görünümümden de para kazanmıyorum sadece evdekilere sorumluyum pijamamlaama markete bile gitsem uyumlu giyinirim çocuğu ouldan almaya şıpıdık terlikle gelen velilere de gıcığımdır.bir de öğretmenle görüşüyorlar o halde.20 tl ye bile ayakkabı var ekonomiyle hiç ilgisi yok düzgün giyimin bakımın.kuaföre para olmaz ama 10 tl yede saç boyası var boyarsın tertemiz insan içine çıkarsın.bakımsız kadın out benim için
tövbe tövbeee lezbiyen değilim ayol seni niye hayal edeyimmmmfotoğrafsız beni hayal et
Allah canını almasın emı oylemı hayal et dedim delı. bakımsız paspal halımı dedımtövbe tövbeee lezbiyen değilim ayol seni niye hayal edeyimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?