geyik bizim işimiz

Hıı yılbasında cok içtim daha en az 6 au içmem. Bu nedir ya insan gibi içsene ulen herifi tanıyamadım vala
Ben yılbaşında nöbetteydim. Sadece kahve içebildim. Öncesinde de koviddim eve şarap alamadım. Marketlerde de alkol satışı kapalı diye hala içemedim yaram içerdennnn

Sigara alkol alana vurmuyormuş diyorlar ama bilemedim. Bizim bi abi var sporcu, iyi beslenir. Adam öleyazmış.
Yok hiiiç alakası yok. Şimdi mutasyon deniyor ya inan zaten ülkemizde çeşitli virüsler var. Hafif geçirenlerin ile ağır geçirenlerin aldığı çeşit ile miktar aynı değil. Ben hemşireyim işyerimdeki herkes oldu genç/yaşlı (kovidden beri 4 defa olan arkadaşımız var yaşı:50) ama kesinlikle aynı değil hiç birimizin yaşadığı belirtiler durumlar. Ben çok ciddi geçirdim ilaçları vs kullandım ağlıyordum sürekli ölcem kesin diye. Aynı birim arkadaşım ilaç kullanmadan geçirdi ayakta hiç hasta değilmiş gibi.
gibi gibi işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…