- 19 Mayıs 2020
- 48.082
- 216.380
- 598
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #4.361
yok aramızda yeni hamile kalan yokkkk.senden bekliyoruz ama teyzeleri olarakkkEn son gecikmişti baya hamile mi
Foto ruhumdaki tımarhane kaçkını marla
aklı başında olsan zaten aramızda olmazdıniakıllıları derneğe kabul etmiyoruzzzzFoto ruhumdaki tımarhane kaçkını marlaheran hersey yapabililir kıvanımda bı kaçık
Tanısmak icin harika bir aksam... bir viskiMarla ama biz tanısmamıstık
Cey sevindim buna heaklı başında olsan zaten aramızda olmazdıniakıllıları derneğe kabul etmiyoruzzzz
Gözüm ısırıyor ama tanıyamadım nickine aşinayım ama
cok sukur can rabbım bıdaha yasatmasınKovidi yendim bu arada tam hastalığın ortasında banlanmak biraz kötü oldu en azından burda sizinle kafa dağıtıyordum.
kocamla ayrı şehirlerdeyiz zaten ayrı diye sevişgen olduk her an süprüz gelebiliryok aramızda yeni hamile kalan yokkkk.senden bekliyoruz ama teyzeleri olarakkk
biz deliler de seni aramızda görmekten mutluyuzzzzCey sevindim buna he
Hıı yılbasında cok içtim daha en az 6 au içmem. Bu nedir ya insan gibi içsene ulen herifi tanıyamadım valaTanısmak icin harika bir aksam... bir viskisjdjdjd Abaza mode on
Amin herkes kendine çok dikkat etsin çok zordu genç olmama rağmencok sukur can rabbım bıdaha yasatmasın
Ben yılbaşında nöbetteydim. Sadece kahve içebildim. Öncesinde de koviddim eve şarap alamadım. Marketlerde de alkol satışı kapalı diye hala içemedim yaram içerdennnnHıı yılbasında cok içtim daha en az 6 au içmem. Bu nedir ya insan gibi içsene ulen herifi tanıyamadım vala
Sigara alkol alana vurmuyormuş diyorlar ama bilemedim.Amin herkes kendine çok dikkat etsin çok zordu genç olmama rağmen
Nasıl bi sanssızlık bu sakın içme bu bi işaret olabilirBen yılbaşında nöbetteydim. Sadece kahve içebildim. Öncesinde de koviddim eve şarap alamadım. Marketlerde de alkol satışı kapalı diye hala içemedim yaram içerdennnn
haklısın can cok zorAmin herkes kendine çok dikkat etsin çok zordu genç olmama rağmen
Yok hiiiç alakası yok. Şimdi mutasyon deniyor ya inan zaten ülkemizde çeşitli virüsler var. Hafif geçirenlerin ile ağır geçirenlerin aldığı çeşit ile miktar aynı değil. Ben hemşireyim işyerimdeki herkes oldu genç/yaşlı (kovidden beri 4 defa olan arkadaşımız var yaşı:50) ama kesinlikle aynı değil hiç birimizin yaşadığı belirtiler durumlar. Ben çok ciddi geçirdim ilaçları vs kullandım ağlıyordum sürekli ölcem kesin diye. Aynı birim arkadaşım ilaç kullanmadan geçirdi ayakta hiç hasta değilmiş gibi.Sigara alkol alana vurmuyormuş diyorlar ama bilemedim.Bizim bi abi var sporcu, iyi beslenir. Adam öleyazmış.
Evren içmemem için her yolu deniyorNasıl bi sanssızlık bu sakın içme bu bi işaret olabilir
Kesinlike bebiş geliyordur belki onun işaretidir buEvren içmemem için her yolu deniyor
Ne duydun anlamadım ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?