- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.743
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #4.341
hoodie 15 16 yaş hariç kimseye yakışmıyor yahuuu.sadece koşuda falan giy.şık olmak basit jean ayağa güzel bir sneaker beyaz tişört deri ceketGiyim diyim yarama tuz ektin sen şimdi. Ya son bir senedir çok bakımsız ve özensiz giyiniyorum . Resmen eşofmanla her yere gider oldum. Önceden markete bile gitsem jeans yada elbise giyerdim , şimdi ise özensiz bir hoodie ve joggingnasıl bu hale geldim anlamadım
Kendimi 15 yaş hissediyorum dermişimhoodie 15 16 yaş hariç kimseye yakışmıyor yahuuu.sadece koşuda falan giy.şık olmak basit jean ayağa güzel bir sneaker beyaz tişört deri ceket
Mune abla forumda lezbiyen dolaşıyortövbe tövbeee lezbiyen değilim ayol seni niye hayal edeyimmmm
ifşa etmeyeydin kendini iyiydi ama neyse sağlık olsunnnnMune abla forumda lezbiyen dolaşıyor
Tüh kendi bacağıma sıktım yanlışlıklaifşa etmeyeydin kendini iyiydi ama neyse sağlık olsunnnn
İdrar yolları rahatsızlıkları için bunu önerebilirim size .bende çok sık sistit olurdum artık antibiyotik vs kullanmıyorum. Siberian Health Essentials by Siberian Health Bearberry and Lingonberry / Ayı Üzümü ve Kırmızı Ayı Üzümü İçeren Takviye Edici GıdaGeçen attım ya tarihi geçmiş. Daima vardır bende sistit çok sık olurum, yeşil bir ilaçtı.
Sızı hissettiğim gün içerim ve kesilir hemen ilerlemeden.
Çok çektim enfeksiyon ve sistitden.
Şuanda da mantar var sanırım, ilerlemeden eczaneye gidip fitil almam lazım.
İdrar yolları rahatsızlıkları için bunu önerebilirim size. Bende çok sistit olurdum faydasını gördüm. Antibiyotik kullandıkça bir süre sonra bağışıklık kazanırsınız kısır döngü olur. Bu bitkisel takviye ve etkili Siberian Health Essentials by Siberian Health Bearberry and Lingonberry / Ayı Üzümü ve Kırmızı Ayı Üzümü İçeren Takviye Edici GıdaSadece idrar yaparken yanma var.. Eczaneye gider ilaç alırım artık
Nasıl bebiş ne bebişi kimin bebişi? Ceyy?
Gecmiş olsun her iki acıdan daKovidi yendim bu arada tam hastalığın ortasında banlanmak biraz kötü oldu en azından burda sizinle kafa dağıtıyordum.
bebiş filmdelisinin
Nasıl yaa hamile mibebiş filmdelisininödev yaptırıyorum kıza .ara ara yazarım
Geçmiş olsun.Kovidi yendim bu arada tam hastalığın ortasında banlanmak biraz kötü oldu en azından burda sizinle kafa dağıtıyordum.
En son gecikmişti baya hamile mibebiş filmdelisininödev yaptırıyorum kıza .ara ara yazarım
Teşekkür ederim eski nickin neGecmiş olsun her iki acıdan da
Teşekkür ederimGeçmiş olsun.
Marla ama biz tanısmamıstıkTeşekkür ederim eski nickin ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?