geyik bizim işimiz

En sevdiğim sistit ilacı piyeloseptyl ben de çok sık olurum hemen kesip atıyor

Film senin cocuklar imkansızlıklara ragmen geliyorlar nasıl yapcez bunu acaba herifi balkonda mı yatırsan
Bi konu vardı ya, kız klozete oturunca hamile kalacağını sanıyordu. Aklıma o geldi.

Bi konu vardı ya, kız klozete oturunca hamile kalacağını sanıyordu. Aklıma o geldi.
Eskiden böyle bşrsey duydugmu hatırlıyorum, erkeklerın oturdugu yerin sıcaklıgna oturulmaz gıbı cahiliye devri sığlıgında bi şeydi. Ne alakaydı niye denmişti ilk kim demişti acaba?

Eskiden böyle bşrsey duydugmu hatırlıyorum, erkeklerın oturdugu yerin sıcaklıgna oturulmaz gıbı cahiliye devri sığlıgında bi şeydi. Ne alakaydı niye denmişti ilk kim demişti acaba?
Sanırım aile içi tecavüzler bu palavralar ile örtbas ediliyordu.

Evet yaa kızların kulağına ergenken fısıldıyorlardı böyle saçma sapan bilgileri amaçsızca şeyler söyleyip korkutuyorlardı

O kadar çektim ki bu sistitden bir yerlerde sistit konuşulmuş hemen hissedip geldim ahajsjskd
Bende ilk evlendigimde bir hafta yoğun birr seks yaşantımız olmuştu geceler bitmiyor sabahlar olmuyor adeta . Çok sıklıktan ötürü balayı sistiti olmuşsun dedi doktor
Kan isiyordum adeta
Çok şükür bidaha olmadı

ama benimde kronik mantar problemim var . candida olanı malesseziafurfura olanı maşallah... Vajinada ..

Geçmiş olsun. Sistit ne?

Eskitmen guzum yıpranıverür esın asker mi polis mı di hele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…