- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.967
- 298
- 31
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #4.381
En son 2 ay önce Hasbihal ettik mümkün değil.....Kesinlike bebiş geliyordur belki onun işaretidir bu
Bi an senin hamile oldugnu sandım filmimmm cok korktum bi anNe duydun anlamadım ki
Cok uzun yaw araları sıklaştırınEn son 2 ay önce Hasbihal ettik mümkün değil.....
En sevdiğim sistit ilacı piyeloseptyl ben de çok sık olurum hemen kesip atıyorGeçen attım ya tarihi geçmiş. Daima vardır bende sistit çok sık olurum, yeşil bir ilaçtı.
Sızı hissettiğim gün içerim ve kesilir hemen ilerlemeden.
Çok çektim enfeksiyon ve sistitden.
Şuanda da mantar var sanırım, ilerlemeden eczaneye gidip fitil almam lazım.
Çok şükür inş değilimdirBi an senin hamile oldugnu sandım filmimmm cok korktum bi an
Film senin cocuklar imkansızlıklara ragmen geliyorlar nasıl yapcez bunu acaba herifi balkonda mı yatırsanÇok şükür inş değilimdir
O kadar konusu geçiyor ki bilime inanmayacağım artık
Bi konu vardı ya, kız klozete oturunca hamile kalacağını sanıyordu. Aklıma o geldi.Film senin cocuklar imkansızlıklara ragmen geliyorlar nasıl yapcez bunu acaba herifi balkonda mı yatırsan
Eskiden böyle bşrsey duydugmu hatırlıyorum, erkeklerın oturdugu yerin sıcaklıgna oturulmaz gıbı cahiliye devri sığlıgında bi şeydi. Ne alakaydı niye denmişti ilk kim demişti acaba?Bi konu vardı ya, kız klozete oturunca hamile kalacağını sanıyordu. Aklıma o geldi.
bıtane klozeten benısımız oldu hayırlı olsun. tuvalet kağıdını alıp gelın kızlarBi konu vardı ya, kız klozete oturunca hamile kalacağını sanıyordu. Aklıma o geldi.
Ewet ve urispas...En sevdiğim sistit ilacı piyeloseptyl ben de çok sık olurum hemen kesip atıyor
Onu bı ara bende sanıyordum ay nasıl korkuttularsa beniBi konu vardı ya, kız klozete oturunca hamile kalacağını sanıyordu. Aklıma o geldi.
O kadar çektim ki bu sistitden bir yerlerde sistit konuşulmuş hemen hissedip geldim ahajsjskdEwet ve urispas...
Sanırım aile içi tecavüzler bu palavralar ile örtbas ediliyordu.Eskiden böyle bşrsey duydugmu hatırlıyorum, erkeklerın oturdugu yerin sıcaklıgna oturulmaz gıbı cahiliye devri sığlıgında bi şeydi. Ne alakaydı niye denmişti ilk kim demişti acaba?
Evet yaa kızların kulağına ergenken fısıldıyorlardı böyle saçma sapan bilgileri amaçsızca şeyler söyleyip korkutuyorlardıEskiden böyle bşrsey duydugmu hatırlıyorum, erkeklerın oturdugu yerin sıcaklıgna oturulmaz gıbı cahiliye devri sığlıgında bi şeydi. Ne alakaydı niye denmişti ilk kim demişti acaba?
Bazen bu cografyayı bu insanların haketmedıgnı düşünüyorum. Linc yemek istemem açmayacagım bu seple.Sanırım aile içi tecavüzler bu palavralar ile örtbas ediliyordu.
Bende ilk evlendigimde bir hafta yoğun birr seks yaşantımız olmuştu geceler bitmiyor sabahlar olmuyor adeta . Çok sıklıktan ötürü balayı sistiti olmuşsun dedi doktorO kadar çektim ki bu sistitden bir yerlerde sistit konuşulmuş hemen hissedip geldim ahajsjskd
Geçmiş olsun. Sistit ne?Bende ilk evlendigimde bir hafta yoğun bu seks yaşantımız olmuştu geceler bitmiyor sabahlar olmuyor adeta . Çok sıklıktan ötürü balayı sistiti olmuşsun dedi doktor
Kan isiyordum adeta
Çok şükür bidaha olmadı
ama benimde kronik mantar problemim var . candida olanı malesseziafurfura olanı maşallah... Vajinada ..
İdrar yolu enfeksiyonuGeçmiş olsun. Sistit ne?
Eskitmen guzum yıpranıverürBende ilk evlendigimde bir hafta yoğun birr seks yaşantımız olmuştu geceler bitmiyor sabahlar olmuyor adeta . Çok sıklıktan ötürü balayı sistiti olmuşsun dedi doktor
Kan isiyordum adeta
Çok şükür bidaha olmadı
ama benimde kronik mantar problemim var . candida olanı malesseziafurfura olanı maşallah... Vajinada ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?