- 17 Ocak 2020
- 28.164
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.912
- 598
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #4.561
Bakayım bı instadanKollajeni görünce hailey bieberın cildi geldi gözümün önüne gece gece moralim bozuldu
biraz parladı nemlendi ama 3 ay kür olması lazım en az 3 ay sonra 9 ay ara tekrar 3 ay.hapları aynı değil ama şaseleri etkili onlarda pahalıYaaa işe yaradı mı ben de kullanmak istiyorum
neyyyy o çocuğun bir parçası ayollll almammmm.senin evladını yüzüme sürememmmmmmm
Sen bence dogumda doktordan rica et sakla iyi para kirarsinPlesanta al cey. Anca o gorur artik isini senin. Satayim sana
Cam gibi ya geçen makyajsız atmış pırıl pırılBakayım bı instadan
Bu da Şeyma subasina benziyomusKollajeni görünce hailey bieberın cildi geldi gözümün önüne gece gece moralim bozuldu
o kadının ayak parmakları 6 şar taneydiBakayım bı instadan
Fakire fakireebiraz parladı nemlendi ama 3 ay kür olması lazım en az 3 ay sonra 9 ay ara tekrar 3 ay.hapları aynı değil ama şaseleri etkili onlarda pahalı
Şeyma ona özeniyorBu da Şeyma subasina benziyomus
Daha neler pok yesin deyuslaryiyolar ya iyyyy unluler yiyordu ya 2 sene önce falan haber olmustu. Midesiz ...... lar.
Ay kiz valla ne manyaklar var.Sen bence dogumda doktordan rica et sakla iyi para kirarsin
Bilmediğin de yok anamo kadının ayak parmakları 6 şar taneydi
Neyi saklayacakmissin?Ay kiz valla ne manyaklar var.
Allah göstermesin isin sakasi bir yana hic bir insan o duruma gelmesin yani ne yiyecek ne satacak
Valla yiyeni bilemem cok şükür yamyam degilizAy kiz valla ne manyaklar var.
Allah göstermesin isin sakasi bir yana hic bir insan o duruma gelmesin yani ne yiyecek ne satacak
Boşuna incik cincik foto istemiyor milletten demekBilmediğin de yok anam
bu arada seni tanıyalım tanıştıksayda unuttum malumm yaşlılık.çocuk koca var mı yaş kaçlarda tam yaşı vermesen de olur bu arada?iş güç var mı yoksa benim gibi işsizmisin ?Fakire fakiree
Dost başa düşman ayağa bakarmiso kadının ayak parmakları 6 şar taneydi
Ben dedim.doktordan rica et de plesantayi hani satar yuzumuze falan surer genclesirizNeyi saklayacakmissin?
Hele doğru dedin onuBoşuna incik cincik foto istemiyor milletten demek
Kimle, tom cruise cok gecmisti ama baya unlu adi gecmisti yine.Valla yiyeni bilemem cok şükür yamyam degiliz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?