- 23 Aralık 2012
- 7.922
- 53.066
- 748
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #4.521
Ayy neresi bu bahsi gecen yer?Aaa çok sasirdim. Bende burada o kadar çok
merhaba
Pardon kızım
Sen oturmak ister misin yorgun görünüyorsun ben şu durakta ineceğim zaten
Mutlu yıllar
Kusura bakma sosyal mesafeyi geçmişim dalginligima gelmiş yaslandım biraz .
Diyene o kadar çok maruz kaldım ki
Senin böyle demen çok şaşırttı beni
Ne yiceksinnnnSogan suyunun tadi guzel mi? Bende acıktım hep acim anasini satim .
İzmir..Bostanlı LaylonAyy neresi bu bahsi gecen yer?
484 den bir kısmınıda 470 den aldım zarardayımKiz naptin da zarar ettin altin yuksekken aldiysan merak etme artacaktir şu an kontrol altinda tutuluyor hersey benim de vardi birkac gramcik online bankamda
Ay ben cok denk geldim ya cidden . Kibari cok kibar ama küçük daglari ben yarattim diyeni de cok bol. Esnaf ve market calisani kolay gelsin deyince pek cevap vermez misal.Aaa çok sasirdim. Bende burada o kadar çok
merhaba
Pardon kızım
Sen oturmak ister misin yorgun görünüyorsun ben şu durakta ineceğim zaten
Mutlu yıllar
Kusura bakma sosyal mesafeyi geçmişim dalginligima gelmiş yaslandım biraz .
Diyene o kadar çok maruz kaldım ki
Senin böyle demen çok şaşırttı beni
Kemik haslama tadini da cok sevmiyorum baya kemik suyum var ama agir geliyor kullanamiyorum kaldilar oyle bir iki atayim aklima gelmişken.Al işte bende acıktım
Evet ben çok severim soğan suyunun tadını
Kemik haslarken de içine soğan atarım o aromayi yakalamak için
Bostanliyi cok severim ya ama yorumlara sasirdimİzmir..Bostanlı Laylon
Soylemem ayıpNe yiceksinnnn
Fazla etcilim ben galibaKemik haslama tadini da cok sevmiyorum baya kemik suyum var ama agir geliyor kullanamiyorum kaldilar oyle bir iki atayim aklima gelmişken.
Esim zten kemik suyuyla sadece yaptgimi asla yemez. Bende anca hadi kizim hadi ye diye kendimi gazlarim
Offf o bant da yuksekmis ben iki sene önce aldiydim 200 liradan484 den bir kısmınıda 470 den aldım zarardayım
Izmir basli basina cok güzel bir sehir zaten. ❤Bostanliyi cok severim ya ama yorumlara sasirdim
Benim tanımlama miBostanliyi cok severim ya ama yorumlara sasirdim
İzmir ya ahh orası ayrı bir dünya. Karsıyakaya gectın mı tamam burda ıyıyım diyorsun ya da Alsancak'daAy ben cok denk geldim ya cidden . Kibari cok kibar ama küçük daglari ben yarattim diyeni de cok bol. Esnaf ve market calisani kolay gelsin deyince pek cevap vermez misal.
Biz genelde sakalisiriz hatta bu durumla arkadaslar arasinda
Kimi teyzeler yer verme olayina on ayak olmak istiyor cok tatli onlar
Aa doğru senin hassas noktandiSoylemem ayıp
Olabilir ama cok saglikliymis et suyu. Ne guzel ye bol bolFazla etcilim ben galiba
Ayy ben de sevmem ama diyetisyen yiyeceksin yemeklere katacaksin dedi et de yasak sadece kuzu kemik suyu... biraz alistim gibi şifa niyetine...Kemik haslama tadini da cok sevmiyorum baya kemik suyum var ama agir geliyor kullanamiyorum kaldilar oyle bir iki atayim aklima gelmişken.
Esim zten kemik suyuyla sadece yaptgimi asla yemez. Bende anca hadi kizim hadi ye diye kendimi gazlarim
Kollajen peptitOlabilir ama cok saglikliymis et suyu. Ne guzel ye bol bol
Et neden yasak lily ? Problem nedir kiAyy ben de sevmem ama diyetisyen yiyeceksin yemeklere katacaksin dedi et de yasak sadece kuzu kemik suyu... biraz alistim gibi şifa niyetine...
Bu gece yogunfilmdelisi nerede ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?