geyik bizim işimiz

Ayy neresi bu bahsi gecen yer?

Ay ben cok denk geldim ya cidden . Kibari cok kibar ama küçük daglari ben yarattim diyeni de cok bol. Esnaf ve market calisani kolay gelsin deyince pek cevap vermez misal.
Biz genelde sakalisiriz hatta bu durumla arkadaslar arasinda
Kimi teyzeler yer verme olayina on ayak olmak istiyor cok tatli onlar

Al işte bende acıktım

Evet ben çok severim soğan suyunun tadını

Kemik haslarken de içine soğan atarım o aromayi yakalamak için
Kemik haslama tadini da cok sevmiyorum baya kemik suyum var ama agir geliyor kullanamiyorum kaldilar oyle bir iki atayim aklima gelmişken.
Esim zten kemik suyuyla sadece yaptgimi asla yemez. Bende anca hadi kizim hadi ye diye kendimi gazlarim

Kemik haslama tadini da cok sevmiyorum baya kemik suyum var ama agir geliyor kullanamiyorum kaldilar oyle bir iki atayim aklima gelmişken.
Esim zten kemik suyuyla sadece yaptgimi asla yemez. Bende anca hadi kizim hadi ye diye kendimi gazlarim
Fazla etcilim ben galiba

İzmir ya ahh orası ayrı bir dünya. Karsıyakaya gectın mı tamam burda ıyıyım diyorsun ya da Alsancak'da

Ayy ben de sevmem ama diyetisyen yiyeceksin yemeklere katacaksin dedi et de yasak sadece kuzu kemik suyu... biraz alistim gibi şifa niyetine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…