- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #4.541
Alsancak ta gece vakti olmak istemem artik. It kopuk kaynıyor hepten ama havasi ,kokusu başkaİzmir ya ahh orası ayrı bir dünya. Karsıyakaya gectın mı tamam burda ıyıyım diyorsun ya da Alsancak'da
Yasli teyzeler egolari falan... hanginix yazmistiBenim tanımlama mi
Sadekahvenin yorumlarına mi :)
limoncu ya sor o bir gurmeymiş bugün öğrendikSoylemem ayıp
Limoncu kimlimoncu ya sor o bir gurmeymiş bugün öğrendik
Sadekahve yazmıştıYasli teyzeler egolari falan... hanginix yazmisti
Hırsız cok kapkaccılar falan ama iste o eskiden gelen özgür ruh var orda.Alsancak ta gece vakti olmak istemem artik. It kopuk kaynıyor hepten ama havasi ,kokusu başka
BeenYasli teyzeler egolari falan... hanginix yazmisti
Bir diyetisyenle calisiyoruz da birkac hafta yasak.zaten urik asit de yüksek 6 aydir doktorum da bir sey demedi aile.hekimi bol su ic dedi simdilik etten uzagim bakalim 1 ay sonra kendi doktoruma gideceğim ona göre yerim artikEt neden yasak lily ? Problem nedir ki
Kollajeni görünce hailey bieberın cildi geldi gözümün önüne gece gece moralim bozulduKollajen peptit
limoncu28 altın ve kahve uzmanıdır aynı zamanda yaşam koçu ve gurmedirLimoncu kim
Hirsiz ve kapkaci geçtim madde etkisinde olan cok insan var. Sahilden iceri girersen zaten 10dan sonra ara sokaklarda gezmemen lazim.Hırsız cok kapkaccılar falan ama iste o eskiden gelen özgür ruh var orda.
Tarhanaya iyyyy koylu isi iykk dedi uslup zaten yıkılıyor kiona yiyormuslimoncu ya sor o bir gurmeymiş bugün öğrendik
Hic tanımıyorum hic görmedim duymadimlimoncu28 altın ve kahve uzmanıdır aynı zamanda yaşam koçu ve gurmedir
Yani tahminenBu gece yogun
ben 30 şase bitirdim day2 day in ama kahrolsun fakirlik yenisini alamadımmm paraları kıza legoya yatırdım çünküüüKollajeni görünce hailey bieberın cildi geldi gözümün önüne gece gece moralim bozuldu
Plesanta al cey. Anca o gorur artik isini senin. Satayim sanaben 30 şase bitirdim day2 day in ama kahrolsun fakirlik yenisini alamadımmm paraları kıza legoya yatırdım çünküüü
Yaaa işe yaradı mı ben de kullanmak istiyorumben 30 şase bitirdim day2 day in ama kahrolsun fakirlik yenisini alamadımmm paraları kıza legoya yatırdım çünküüü
İşler güçleryoğun dirkennnn?
neyyyy o çocuğun bir parçası ayollll almammmm.senin evladını yüzüme sürememmmmmmmPlesanta al cey. Anca o gorur artik isini senin. Satayim sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?