- 17 Ocak 2020
- 28.164
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.912
- 598
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #4.581
Güzellik uğruna yapmayacağı şey yoktur kadınlarınBen dedim.doktordan rica et de plesantayi hani satar yuzumuze falan surer genclesiriz
Kim kendi bebesininkini yedi tom daValla yiyeni bilemem cok şükür yamyam degiliz
1sade kahve doğuma beni çağır sana gül gibi bakarım plesenta karşılığındaKim kendi bebesininkini yedi tom dakim satinda alanlar arasindaydi
Kim kim dediğin kim Kardashian filan mı yoksa kim bir soru şeysi mi ?Kim kendi bebesininkini yedi tom dakim satinda alanlar arasindaydi
Yok tanışmadık ben biraz hurra girdim muhabbet çok hoşuma gitti debu arada seni tanıyalım tanıştıksayda unuttum malumm yaşlılık.çocuk koca var mı yaş kaçlarda tam yaşı vermesen de olur bu arada?iş güç var mı yoksa benim gibi işsizmisin ?
KardashianKim kim dediğin kim Kardashian filan mı yoksa kim bir soru şeysi mi ?
Yok tanışmadık ben biraz hurra girdim muhabbet çok hoşuma gitti de
27 yaşındayım bekarım işsizim sınavlara hazırlık falan uğraşıyorum sizler evlisiniz ama öyle anladım zekiyimdir
Ben de böyle okuyorum şu an muhabbetiKim kim dediğin kim Kardashian filan mı yoksa kim bir soru şeysi mi ?
Yok ben sakatat yimemGüzellik uğruna yapmayacağı şey yoktur kadınlarındalağı bobregide çıkarıp bı sureyim diyorum
Sanki teyze kızı ellamKardashian
Bayan popo . Demek isterdimKardashian
Sagol canim ya cok incesin1sade kahve doğuma beni çağır sana gül gibi bakarım plesenta karşılığında
her tür var aramızda evlisi bekarı kocayı defetmişi çocuklusu keçilisi var da varrrrYok tanışmadık ben biraz hurra girdim muhabbet çok hoşuma gitti de
27 yaşındayım bekarım işsizim sınavlara hazırlık falan uğraşıyorum sizler evlisiniz ama öyle anladım zekiyimdir
Niye bayan degil kadin miBayan popo . Demek isterdim
Artık bayan da diyemiyormuşuz
Allah daim etsin inşallahhhhevet çok evliyizdir bizler
Keciliyle tanıştı aslında ama o şuan banlıher tür var aramızda evlisi bekarı kocayı defetmişi çocuklusu keçilisi var da varrrr
Kadın diyoz artıkNiye bayan degil kadin mi
Kadın diye de hitap kelimesi hiç olmuyor ya of .Niye bayan degil kadin mi
Ben de bekar cocuksuz kendi keyfinin kahyasi modundayimher tür var aramızda evlisi bekarı kocayı defetmişi çocuklusu keçilisi var da varrrr
Aman teyze kizi olsa bile muhatap olmazdim.Sanki teyze kızı ellam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?