- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #4.621
Yaa benim de bir yanim anne olmak ister diger yanim aman erkeklerin kahrini çekmek mi uzak olsun der ama diger yandan da tek basina hayat mucadelesi de zor öyle bir haldeyim aday olmayınca cok da kararli olamadim bu konudaBen de 34 ama içim gectı 74 gibiyim 2 cocukla. Sen nasıl basardın single kalmayı ahhhgdghs
Ay yok kiz ne çılgınlığı valla degilim aslinda ama burada sizinle.muhabbet iyi geldi icimdeki deliyi cikarmaya ihtiyacım var demek ki :)Ooooooooo senin bu çılgınliginin kaynağı belli oldu
İçinde patlamaya hazır bi yanardag var
26 mi vay bebenim ilk flörtüm 26 yaşındaydı o güne halaa lanet ederimmmmm
k.k adını duyunca olmaz dedi geçen hafta.burda tuhaf kadınlar varmış ekşi sözlükte dalga geçiliyormuş bizle öyle dedi.Atanda ceyceyin tanıdığı var kız bakiyorlar .olur o iş
akıllıyım 5 ülke gezdim siz de koca donu yıkadınız26 mi vay beminik terasam
Neyse o zaman 1sadekahvenin erkek olmasını bekleyeceğizk.k adını duyunca olmaz dedi geçen hafta.burda tuhaf kadınlar varmış ekşi sözlükte dalga geçiliyormuş bizle öyle dedi.
Yıkadık evetakıllıyım 5 ülke gezdim siz de koca donu yıkadınız
Benim de oyleydivalla anca is guc sahibi olmuştum26 mi vay beminik terasam
hem hamile hem de erkekmiymiş ?Neyse o zaman 1sadekahvenin erkek olmasını bekleyeceğiz
Vardı geçen öyle bir muhabbet
Yikadim da elde mi yikadim te allamakıllıyım 5 ülke gezdim siz de koca donu yıkadınız
Geçmiş olsun .Kovidi yendim bu arada tam hastalığın ortasında banlanmak biraz kötü oldu en azından burda sizinle kafa dağıtıyordum.
Hahahahabenim ilk flörtüm 26 yaşındaydı o güne halaa lanet ederimmmmm
Tabi sadekahve bir deniz atı.bilmiyor muydunhem hamile hem de erkekmiymiş ?
Nasıl lahem hamile hem de erkekmiymiş ?
Seks seks sekss oo sekss vuhuu sekss fiyuu sekss hihuu seks ceyfilmdelisi nerdesin ?cey bizi engelliyor gene seks konuşmayın diyor baksanaaa
Uzun sürmüştü atlatman .yanlış hatirlamiyorum demiKovidi yendim bu arada tam hastalığın ortasında banlanmak biraz kötü oldu en azından burda sizinle kafa dağıtıyordum.
sen bunlara bakma beni dinle erkek demek dert demek bela demek.evleneceğin sene bulursun gerisi zaman kaybııııHahahahabenim de ilk sevgilim 2 sene önce oldu işte ondan müzmin bekar diyorum ahajsajaj
Oysa ki pipisimi saklamistimTabi sadekahve bir deniz atı.bilmiyor muydun
muneeeee yetişşşşşş kadın kudurduuuuuuSeks seks sekss oo sekss vuhuu sekss fiyuu sekss hihuu seks ceykac kırbac cezam var de hele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?