- 17 Ocak 2020
- 28.164
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.912
- 598
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #4.641
Ben kokusunu alıyorum çok hoşOysa ki pipisimi saklamistimnasil buldunuz.
Gecmis olsunKovidi yendim bu arada tam hastalığın ortasında banlanmak biraz kötü oldu en azından burda sizinle kafa dağıtıyordum.
Yasaklar hem cazip gelir nedense@filmdelisi nerdesin ?cey bizi engelliyor gene seks konuşmayın diyor baksanaaa
Ben kokusunu alıyorum çok hoş
Annem de böyle diyor ayağına takılacak taş arıyorsan bak sokakta doluuuuuu diye elini sallıyor bir de ben dee banane banane diyorumsen bunlara bakma beni dinle erkek demek dert demek bela demek.evleneceğin sene bulursun gerisi zaman kaybıııı
Seks seks sekss oo sekss vuhuu sekss fiyuu sekss hihuu seks ceykac kırbac cezam var de hele
Biz zaten erkek demiyoruz , kek diyoruz kısacasen bunlara bakma beni dinle erkek demek dert demek bela demek.evleneceğin sene bulursun gerisi zaman kaybıııı
isveçtekiler bile bunlardan daha normal değil mi?yassak diyorummm anlamıyorlar yahuuuu incili don la kafayı bozdular geçen gündeYasaklar hem cazip gelir nedense
O zaman seni doğuracağıma taş dogursaydim.efsanesi gerçek olur anne deseydinAnnem de böyle diyor ayağına takılacak taş ayırıyorsan bak sokakta doluuuuuu diye elini sallıyor bir de ben dee banane banane diyorum
Yok be evlenilecek cokta adam yok aslinda bence. Erkek bol da artik cok erkek yemiyor ev bakmasi, esiyle ilgilenmesi olsun.Annem de böyle diyor ayağına takılacak taş ayırıyorsan bak sokakta doluuuuuu diye elini sallıyor bir de ben dee banane banane diyorum
yanlış duymuşsun corona konuşuyoruz bizPp var dediler geldim :))
Tüh neler kaçırmışımisveçtekiler bile bunlardan daha normal değil mi?yassak diyorummm anlamıyorlar yahuuuu incili don la kafayı bozdular geçen günde
Yaşlanıyorum dostum elimi çabuk tutmalıyım. Öte tarafa götürecek halimiz yokmuneeeee yetişşşşşş kadın kudurduuuuuu
kaçırdığına sevin bence.keşkem ben de kaçıraydımmmTüh neler kaçırmışım
Gel gel , Burda seks muhabbetinin alası varPp var dediler geldim :))
Yaaa ama bende konuşmak isterdimkaçırdığına sevin bence.keşkem ben de kaçıraydımmm
Evlenmeyi bırakın yemin ederim çok sıkıntılı erkek tipleri türediYok be evlenilecek cokta adam yok aslinda bence. Erkek bol da artik cok erkek yemiyor ev bakmasi, esiyle ilgilenmesi olsun.
bekarlığın keyfini sür boşver .pandemi bitsin sendeyimmm ülke ülke gezerizYaaa ama bende konuşmak isterdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?