- 23 Aralık 2012
- 7.922
- 53.066
- 748
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #4.661
Bekarlık basına vurdu ha zaar napsak ki anamYaaa ama bende konuşmak isterdim
Yok gercekten ben de artık bunu yasayarak gördümYok be evlenilecek cokta adam yok aslinda bence. Erkek bol da artik cok erkek yemiyor ev bakmasi, esiyle ilgilenmesi olsun.
hesapları bile kadına ödetiyorlarmış uyanıklarrrEvlenmeyi bırakın yemin ederim çok sıkıntılı erkek tipleri türedi
Aynen , gel takılalım beraberbekarlığın keyfini sür boşver .pandemi bitsin sendeyimmm ülke ülke gezeriz
Yalnız burada herkes evliEvlenmeyi bırakın yemin ederim çok sıkıntılı erkek tipleri türedi
Bana da gelebilirsin hedefimde ispanya var iki senedir tayiniydi koronasiydi derken gidemedimbekarlığın keyfini sür boşver .pandemi bitsin sendeyimmm ülke ülke gezeriz
Benim arkadaşlarımın sevgililerinden de var öyle aman mutlu olsunlar da kim öderse ödesinhesapları bile kadına ödetiyorlarmış uyanıklarrr
Pandeminin bitmesini bekliyorum zaten . Bi bitsin ben biliyorum napacagımı. Atacağım kendimi gecelereBekarlık basına vurdu ha zaar napsak ki anam
ben dede evde kalmış kuzen var ama k.k dan sevgili eş istemiyor biz başka yerden tanışmış gibi yapalımmm kızlarrrrYok gercekten ben de artık bunu yasayarak gördüm
Ya ezik ya anaci ya sorumsuz ya bencil, şöyle düzgün tiptekiler de evlidir coktan onlari da esleri yontmustur iste bi sekilde
Uyma sen bu mürebbiyeye arada lazım sevgili falan kandırıyor seni etkisi altına almaya calısıyor mistik gücleri var onun spiritüel alemlerde oAynen , gel takılalım beraber
Vah vah başıma gelenler burada da yalnız kaldımYalnız burada herkes evlisayılır
dövme de yaptırayım ufak çaplııı.Aynen , gel takılalım beraber
Kim spirituel alemlerdeUyma sen bu mürebbiyeye arada lazım sevgili falan kandırıyor seni etkisi altına almaya calısıyor mistik gücleri var onun spiritüel alemlerde o
hommmmmm laylonun uykusu gelsin hımmmmmmmmmUyma sen bu mürebbiyeye arada lazım sevgili falan kandırıyor seni etkisi altına almaya calısıyor mistik gücleri var onun spiritüel alemlerde o
burda atıp tutmak kolay adamlar şu yazdıklarınızı okusa yusuf yusuf olursunuz sizPp ,sex ,evlenmek...☠ gozlerim kapanıyo bugün.Ama okumadan edemiyorum.Esim olucak zat uyuyor.Ah ah grinin elli tonu ,kıstırmalı sevmeli...var bir hayalimiz
Ceycey tabisiKim spirituel alemlerde
Senin kuzen küçük bence diger arkadasa ayarlamaya calistigina goreben dede evde kalmış kuzen var ama k.k dan sevgili eş istemiyor biz başka yerden tanışmış gibi yapalımmm kızlarrrr
Bak ya şunaburda atıp tutmak kolay adamlar şu yazdıklarınızı okusa yusuf yusuf olursunuz siz
Zaten hiç gelemem öyle yok bunu yapma yok bu ayıp yok bu bize yakışmaz diyen teyze tiplileriUyma sen bu mürebbiyeye arada lazım sevgili falan kandırıyor seni etkisi altına almaya calısıyor mistik gücleri var onun spiritüel alemlerde o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?