- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.743
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #4.681
benim ruhum genç bana takılllVah vah başıma gelenler burada da yalnız kaldım
Ben varim ablacim aaa ask olsunVah vah başıma gelenler burada da yalnız kaldım
senden genç görünüyorumdur beni görmeden karar verme derimZaten hiç gelemem öyle yok bunu yapma yok bu ayıp yok bu bize yakışmaz diyen teyze tiplileri
39 yaşında mi neSenin kuzen küçük bence diger arkadasa ayarlamaya calistigina gore
Kkdan tabii istemez istedigi gibi yönetemez biz burada aliyoruz tavsiyeleri adamlar korkuyor
O adam beni bilmiş mi? Acaba kim daha mazoymus gorurduburda atıp tutmak kolay adamlar şu yazdıklarınızı okusa yusuf yusuf olursunuz siz
ne küçüğü tam 39 yaşında kazık kadar adammmSenin kuzen küçük bence diger arkadasa ayarlamaya calistigina gore
Kkdan tabii istemez istedigi gibi yönetemez biz burada aliyoruz tavsiyeleri adamlar korkuyor
Cey bi ara görelim birbirimizi laylon corabıma bakıtcam sözsenden genç görünüyorumdur beni görmeden karar verme derim
Ben varim ablacim aaa ask olsun
Sen kucuk kardesimle yasitsin
İşte benim ganglarım belli oldubenim ruhum genç bana takılll
Yok yok oyle olsa hissederdim ben de spirituel kulvarda geziniyorum malumCeycey tabisi
Mazo mu didi hii mazo mu hıyyy allam ne hoş şeyler var hdkslslO adam beni bilmiş mi? Acaba kim daha mazoymus gorurdu
olmaz pırlantalarım bile olay oldu mune bile göz dikti.kendi resmimi atsam k.k da yer yerinden oynarrrCey bi ara görelim birbirimizi laylon corabıma bakıtcam söz
Valla şuan gözümde çok farklı canlandırıyorum senisenden genç görünüyorumdur beni görmeden karar verme derim
Lazim olmasa niye kendi evlendi dimiUyma sen bu mürebbiyeye arada lazım sevgili falan kandırıyor seni etkisi altına almaya calısıyor mistik gücleri var onun spiritüel alemlerde o
O derece he sen şu adresi bi versene az lazım oldu daolmaz pırlantalarım bile olay oldu mune bile göz dikti.kendi resmimi atsam k.k da yer yerinden oynarrr
Eee kkdan neden istemiyor?ne küçüğü tam 39 yaşında kazık kadar adammm
uuzn kumral saçlarım var bembeyazım yeşile yakın ela gözlüyüm ellerim ayaklarım kendinden manikür pedikürlü ama bu aralar eller pörsüdü dezenfektandan.kısa boyluyum ama ergenliğimden beri yüz güzelliğim konuşulur .e aklım zaten ortadaValla şuan gözümde çok farklı canlandırıyorum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?