- 17 Aralık 2015
- 27.153
- 49.680
- 598
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #5.361
benide alin diyetinize lütfenDiyabet yok, insülin direnci var mı bilmiyorum. Abur cuburu kestim, aylardır eksideyim. 85 kiloydum.
bende bugun basladim aralikli oruc diyetine 8 saatlik olana ama aklimda soru isaretleri var bu 8 saatte ne istiyorsak yiyebiliyormuyuzAralıklı oruç diyeti gerçekten çok işe yarıyor. Ben 6-7 Ayda 21 kilo verdim bu şekilde .
Elbette yediklerime de dikkat ettim
Ahah, ben bi yere girmedim ki, nereye alayım.benide alin diyetinize lütfen
Ben sınırsız protein ve sebze-salata-meyve yedim.bende bugun basladim aralikli oruc diyetine 8 saatlik olana ama aklimda soru isaretleri var bu 8 saatte ne istiyorsak yiyebiliyormuyuz
bende genellikle protein agirlikli beslenirim tabi yaninda ekmekleBen sınırsız protein ve sebze-salata-meyve yedim.
Elbette sınırsız yüksek karbonhidrat ve yağlı besinler tüketilirse çok verim beklenemez.
Ama ben istediğim kadar sebze meyve et-tavuk yedim. Bunun dışında karbonhidrat tüketmedim hala çok yemiyorum çünkü beni tok tutmuyor karbonhidrat. Fakat herkesin bünyesi başka tabii ki.
O saatleri insan kendine göre ayarlıyor zaten. Mesela ben 12’ye kadar duramam bişey yemeden.bende genellikle protein agirlikli beslenirim tabi yaninda ekmeklenormal yeme seklimi bozmadan, porsiyonlari azaltarak devam ederim diye dusundum.benim icin saat 8 den ertesi gun 12 ye kadar hic bir sey yememek bile buyuk bisey
Ben isteyken mola bile vermiyorum 1 saatlik.ogle arasi bazen yarim.saate iniyor ara öğün yapmaya vaktim bile olmuyor 8 saat sıkıntı ayrica uzun sure açlık idrardaki keton miktarini arttiriyor o da cok saglikli degilBen de çalışıyorum , 10-18 benim için çok uygun ama :) tabi herkes aynı değil.
Karbonhidrat aciktirir ben de glutensiz besleniyorum şu aralar iyi geldi ama surdurulebilirligi tartisilir acikcasiBen sınırsız protein ve sebze-salata-meyve yedim.
Elbette sınırsız yüksek karbonhidrat ve yağlı besinler tüketilirse çok verim beklenemez.
Ama ben istediğim kadar sebze meyve et-tavuk yedim. Bunun dışında karbonhidrat tüketmedim hala çok yemiyorum çünkü beni tok tutmuyor karbonhidrat. Fakat herkesin bünyesi başka tabii ki.
Olsun baktim ben prf saracoglununmus.
Şu iki krem suan 170 tl yapıyor
Aloe + bepanthol
Ama napalım iz kalacağına.
Merhaba,Mihr Organik Aloe Vera Jel can bu yazıyor resım neden olmuyo anlamadım bır turlu yuklenmıyor
Tesekur ederim canım ama ben herseyımı eczane yada dermatoloji urunlerı satılan yerlerde alıyorum. konu cılt olunca instagram uzerınde almıyorum benMerhaba,
Uzun zamandır deneyimlediğim Aloe vera Jel ve ürünlerini sizleri önermek isterim.
Ürünleri ve etkilerini görmek için Login • adresinden beni takip etmenizi önermek isterim.
Ahahahahaha çok tatlısınnnnn reklamcı kız bunlar sırf tanıtım için üye oluyorlarTesekur ederim canım ama ben herseyımı eczane yada dermatoloji urunlerı satılan yerlerde alıyorum. konu cılt olunca instagram uzerınde almıyorum ben
anlıyorum ama bende sizin gibiydim. almadığım denemediğim ürün kalmadı.Tesekur ederim canım ama ben herseyımı eczane yada dermatoloji urunlerı satılan yerlerde alıyorum. konu cılt olunca instagram uzerınde almıyorum ben
Aynen ben de yapıyordum ama sırf iş yüzünden aksıyordu. 12de öğle 6da akşam yemeği bide gece kahvaltısı var. Eee nöbette bütün gece uyuyamadıysam mümkün değil ayakta kalamıyorum oruç hooop başa sarıyorCalisan biri icin tum ogunleri 8 saate sıkıştırmak zor sabah 8de baslasam 4te bitirmem lazim zor...
Kesinlikle bu zihniyette değilim. sende çok tatlısınAhahahahaha çok tatlısınnnnn reklamcı kız bunlar sırf tanıtım için üye oluyorlar
Şikayet ettim bir kaç saate banlanırsınız yeni üye olmuşsunuz 2 mesajınız da reklam. Şimdiden güle güleKesinlikle bu zihniyette değilim. sende çok tatlısın
Neyapsamkisimdi
hadi bakalım. senin gibi zihniyettekilere de güle güle......Şikayet ettim bir kaç saate banlanırsınız yeni üye olmuşsunuz 2 mesajınız da reklam. Şimdiden güle güle
size ıyı kullanmalar ben tercıh etmıyorum.. ama reklam yasak bilginiz olsunanlıyorum ama bende sizin gibiydim. almadığım denemediğim ürün kalmadı.
ayrıca daha ucuz olsun diye bir süre sonra trendyoldan almaya başladım. Ama hiçbir şey fayda etmedi ne yazık ki. Daha sonra Antalyadan aloe vera jel üreten biri ile tanıştım ve kaybedecek bir şeyim kalmadı bide bunu deneyeyim dedim ve satın aldım. 3 ay dır kullanıyorum. ve mucize gibi cildinim nefes aldığını hisseder oldum ve tüm sorunlarım düzeldi. sadece cildim değil saçlarım da öyle. Yani çok amaçlı kullanıyorum diye bilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?