geyik bizim işimiz

Aralıklı oruç diyeti gerçekten çok işe yarıyor. Ben 6-7 Ayda 21 kilo verdim bu şekilde .
Elbette yediklerime de dikkat ettim
bende bugun basladim aralikli oruc diyetine 8 saatlik olana ama aklimda soru isaretleri var bu 8 saatte ne istiyorsak yiyebiliyormuyuz

bende bugun basladim aralikli oruc diyetine 8 saatlik olana ama aklimda soru isaretleri var bu 8 saatte ne istiyorsak yiyebiliyormuyuz
Ben sınırsız protein ve sebze-salata-meyve yedim.
Elbette sınırsız yüksek karbonhidrat ve yağlı besinler tüketilirse çok verim beklenemez.
Ama ben istediğim kadar sebze meyve et-tavuk yedim. Bunun dışında karbonhidrat tüketmedim hala çok yemiyorum çünkü beni tok tutmuyor karbonhidrat. Fakat herkesin bünyesi başka tabii ki.

bende genellikle protein agirlikli beslenirim tabi yaninda ekmekle normal yeme seklimi bozmadan, porsiyonlari azaltarak devam ederim diye dusundum.benim icin saat 8 den ertesi gun 12 ye kadar hic bir sey yememek bile buyuk bisey

bende genellikle protein agirlikli beslenirim tabi yaninda ekmekle normal yeme seklimi bozmadan, porsiyonlari azaltarak devam ederim diye dusundum.benim icin saat 8 den ertesi gun 12 ye kadar hic bir sey yememek bile buyuk bisey
O saatleri insan kendine göre ayarlıyor zaten. Mesela ben 12’ye kadar duramam bişey yemeden.
Ben erken yatıp , güne erken başlayan biriyim en geç 22’de yatmış oluyorum. Genelde uyku saatim 21.

en son öğünü bu sebeple 17-18 arası yemiş oluyorum. 22’de bile yatmış olsam yemek ile arasından 4 saat geçmiş oluyor ki en ideali.
Sabahları 6-6.30 arası kalkıyorum. 7’de kahve içiyorum anca 9-10 gibi bişeyler yiyorum o saate kadar gerçekten hiç açlık çekmiyorum. Ama sonuçta makina değiliz, bazı günler saat 8’de bişeyler yiyorum. Yani çok öyle katı, kendimi bunaltacak şekilde zorlamıyorum.

Ben de çalışıyorum , 10-18 benim için çok uygun ama :) tabi herkes aynı değil.
Ben isteyken mola bile vermiyorum 1 saatlik.ogle arasi bazen yarim.saate iniyor ara öğün yapmaya vaktim bile olmuyor 8 saat sıkıntı ayrica uzun sure açlık idrardaki keton miktarini arttiriyor o da cok saglikli degil

Karbonhidrat aciktirir ben de glutensiz besleniyorum şu aralar iyi geldi ama surdurulebilirligi tartisilir acikcasi
Bir de benim acimdan protein zararli oyle sınırsız hayatta yiyemem yasak zaten, 1 aydir et yemedigim.halde urik asit degerim yüksek mesela. Doktor bol su ic dedi ama bence baska çözümü olmali uzun vadede bobrege zarar çünkü

Bu arada iyice diyet topigine dönmüş burasi ah ah bir zamanlar diyet bölümünde editörlük de yapmıştım kk o zamandan bu zamana çok degisti
Neyse ceyceyden ve zorunlunickten haber yok galiba

Olsun baktim ben prf saracoglununmus.
Şu iki krem suan 170 tl yapıyor
Aloe + bepanthol
Ama napalım iz kalacağına.

Mihr Organik Aloe Vera Jel can bu yazıyor resım neden olmuyo anlamadım bır turlu yuklenmıyor
Merhaba,
Uzun zamandır deneyimlediğim Aloe vera Jel ve ürünlerini sizleri önermek isterim.
Ürünleri ve etkilerini görmek için Login • adresinden beni takip etmenizi önermek isterim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,
Uzun zamandır deneyimlediğim Aloe vera Jel ve ürünlerini sizleri önermek isterim.
Ürünleri ve etkilerini görmek için Login • adresinden beni takip etmenizi önermek isterim.
Tesekur ederim canım ama ben herseyımı eczane yada dermatoloji urunlerı satılan yerlerde alıyorum. konu cılt olunca instagram uzerınde almıyorum ben

Son düzenleyen: Moderatör:
Tesekur ederim canım ama ben herseyımı eczane yada dermatoloji urunlerı satılan yerlerde alıyorum. konu cılt olunca instagram uzerınde almıyorum ben
Ahahahahaha çok tatlısınnnnn reklamcı kız bunlar sırf tanıtım için üye oluyorlar

anlıyorum ama bende sizin gibiydim. almadığım denemediğim ürün kalmadı.
ayrıca daha ucuz olsun diye bir süre sonra trendyoldan almaya başladım. Ama hiçbir şey fayda etmedi ne yazık ki. Daha sonra Antalyadan aloe vera jel üreten biri ile tanıştım ve kaybedecek bir şeyim kalmadı bide bunu deneyeyim dedim ve satın aldım. 3 ay dır kullanıyorum. ve mucize gibi cildinim nefes aldığını hisseder oldum ve tüm sorunlarım düzeldi. sadece cildim değil saçlarım da öyle. Yani çok amaçlı kullanıyorum diye bilirim.

Calisan biri icin tum ogunleri 8 saate sıkıştırmak zor sabah 8de baslasam 4te bitirmem lazim zor...
Aynen ben de yapıyordum ama sırf iş yüzünden aksıyordu. 12de öğle 6da akşam yemeği bide gece kahvaltısı var. Eee nöbette bütün gece uyuyamadıysam mümkün değil ayakta kalamıyorum oruç hooop başa sarıyor

size ıyı kullanmalar ben tercıh etmıyorum.. ama reklam yasak bilginiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…