- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.717
- 118
- 29
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #5.381
sakin ol sampıyon dogru olanı yazdı reklam yasakhadi bakalım. senin gibi zihniyettekilere de güle güle......
teşekkür ederim. Ama sizde dikkat edin lütfen reklam değil öneride bulunuyorum. bu ayrım önemli çünkü.!size ıyı kullanmalar ben tercıh etmıyorum.. ama reklam yasak bilginiz olsun
ınstagram linki bırakıyorsunuz reklam oluyorteşekkür ederim. Ama sizde dikkat edin lütfen reklam değil öneride bulunuyorum. bu ayrım önemli çünkü.!
reklam bir markayı tanıtmak ben bir marka tanıtımı yapmadım sadece instgramda ki linki öneri olarak kullandım. takip edersiniz etmezseniz. bu özgürlüktür.ınstagram linki bırakıyorsunuz reklam oluyor
uyelıgın yenı sence kim inanır bunareklam bir markayı tanıtmak ben bir marka tanıtımı yapmadım sadece instgramda ki linki öneri olarak kullandım. takip edersiniz etmezseniz. bu özgürlüktür.
kıstasınız yeni üyelik olması. Daha neler!!!uyelıgın yenı sence kim inanır buna
kıstasınız yeni üyelik mi?uyelıgın yenı sence kim inanır buna
Aynen yaHanımlar ne anlatmaya çalışıyorsunuz?Mune daha iyi anlatır.
Reklam yasakMerhaba,
Uzun zamandır deneyimlediğim Aloe vera Jel ve ürünlerini sizleri önermek isterim.
Ürünleri ve etkilerini görmek için Login • adresinden beni takip etmenizi önermek isterim.
Herkes hala banlı mıHellloooo
Ben geldim neredesiniz
Evet banlilar yaa baktim hala grilerHerkes hala banlı mı
Tatlı yapıyorum sıkıntıdan
Siz ne yapıyorsunuz?
Ayyy teşekkür ederim bilseydim hiç söylemezdimEvet banlilar yaa baktim hala griler
Ben de ev modunda takılıyorum
Anammm ben ac geziyorum tatlı da neymis ona ragmen tartida artiyi gorunce canim sıkıldı sabah
Neyse ki cuma bitiyor Allahim benim de gozume hep yemekler geliyor
Reklamda bulent börekmasterchef Allahtan bitti orada da hamur isleri baklavalar vs
Kabus bitsin artiikk
Afiyet olsun benim yerime de ye canim
Hos geldın can kos kos oturdum suan kımse yok yaHellloooo
Ben geldim neredesiniz
Ay olsun yaz tabii ben de eski evimdeyken yapardim koca apartmandi, yaptığım seyleri götürecek insan illa ki bulurdum simdi pandemiden dolayi komşulara da gitmiyorumAyyy teşekkür ederim bilseydim hiç söylemezdim
Ben de sırf zaman geçsin diye yapıyorum valla canım sıkılıyor yoksa
Evet yaa kimsecikler kalmamış buradaHos geldın can kos kos oturdum suan kımse yok ya
bız iyiyiz sen nasılsınHellüüüü !!! Nasılsınız bugün ?
ilk gunlerı ozledımAy olsun yaz tabii ben de eski evimdeyken yapardim koca apartmandi, yaptığım seyleri götürecek insan illa ki bulurdum simdi pandemiden dolayi komşulara da gitmiyorumyapmiyorum o yuzden
Evet yaa kimsecikler kalmamış burada
İyidir , biraz yoğunum bu aralar . Onun haricinde iyiyiz çok şükür . Bizim kızlar hala banlımı yoksa ?bız iyiyiz sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?