- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.717
- 118
- 29
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #5.421
Alsın valla , sonuna kadar hakkettinben maas sigorta istiyorum. ya burayı hıc bırakmadım. H Heytttt be gelsin bana villa yat kat verecek...
demı ama kimse yok ben sırtladım bu topıgıAlsın valla , sonuna kadar hakkettin
Sahi niye kimse yok ? Tatilde bitti oysakidemı ama kimse yok ben sırtladım bu topıgı
demı ama gene kimse yokSahi niye kimse yok ? Tatilde bitti oysaki
konulara bakıyorum birinı bukursam tutugum gibi getırecegımSahi niye kimse yok ? Tatilde bitti oysaki
aynen biz yapalım bacım onlar kaybederBoşver bizde bizbize sohbet ederiz :)
Aynen . Eee daha daha nasılsın ?aynen biz yapalım bacım onlar kaybeder
sap gıbı tek basıma koca evde takılıyorum. benım pasa 21 dedımmı uyuyor anayı dusunen yok,Aynen . Eee daha daha nasılsın ?
Bende yanlızım bugün. Gece çalışmıştım , işten geldim uyudum hemen . 3 gibi uyandım , sonra çamaşır temizlik yemek... oturdum film açtım izliyorum tek başıma . Yarında erken kalkıp doktora gideceğimsap gıbı tek basıma koca evde takılıyorum. benım pasa 21 dedımmı uyuyor anayı dusunen yok,
Gecmis olsun canım cıttı bısey yok demı... hayat aynı duz devamBende yanlızım bugün. Gece çalışmıştım , işten geldim uyudum hemen . 3 gibi uyandım , sonra çamaşır temizlik yemek... oturdum film açtım izliyorum tek başıma . Yarında erken kalkıp doktora gideceğim
Zaten şu bdv konuları bu alttı iyice ... milletin canı çok sıkılıyor zaarrengl gunu gecen solugu burda alıyor. vay anasını tıpta mezun olmak bukadar kaloy Iste
Test yaptırmadım zaten iyiyim gerek görmedim. Kan değerlerime baktıracağım sadeceGecmis olsun canım cıttı bısey yok demı... hayat aynı duz devam
canı sıkılan cocuk yapıyorZaten şu bdv konuları bu alttı iyice ... milletin canı çok sıkılıyor zaar
Can sıkıntısı iştemasallah bu yıl dada klozete bebek sahıbı olan cıktı. cekmecede don bukan komsusu peri olan . kocası manya kadın delı Rabbım sonumuzu hayretsin valla. sonumuz Bakırköy Ruh ve sinir bolumu
bu donemde bagısıklık xok önemlı bende kansızlık var. bır turlu cozemezemedık. bu sorumuTest yaptırmadım zaten iyiyim gerek görmedim. Kan değerlerime baktıracağım sadece
bu nasıl kafaya ne yıyıp ıcıyorlarsa hele banada versınler. Aslında alt komşum. gunduz uyuyor gece uyanık supelım. vampir olabılır. hersey normal zaten zombilerı beklemekteyımCan sıkıntısı işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?