geyik bizim işimiz

bu donemde bagısıklık xok önemlı bende kansızlık var. bır turlu cozemezemedık. bu sorumu
Bagırsak problemin varsa genelde kansızlıkta olabiliyor. Keza benimki öyle , bagırsaklardan Demir alımı çok az oluyor , oysaki Demir yapan şeyler yiyorum ama nafile ... o yüzden ayda bir Demir iğnesi yaptırıyorum .

bagırsak problemin var bende hergun pekmez kan yapan seyler tuketıyırum ama nafılı bıde 0 Negatıf olunca kan doktor habıre uyarıyor benı

bu nasıl kafaya ne yıyıp ıcıyorlarsa hele banada versınler. Aslında alt komşum. gunduz uyuyor gece uyanık supelım. vampir olabılır. hersey normal zaten zombilerı beklemekteyım
Valla bende bu gidişle zır pırt konu açacağım. Bana ne benim neyim eksik? ekşın dersen bende de var , dert dersen o da var, herseyimle tastamamım yani

sap gıbı tek basıma koca evde takılıyorum. benım pasa 21 dedımmı uyuyor anayı dusunen yok,
Ooo ben hep sap modundayim evdeyim Marttan beri disari da çıkamıyorum zaten burada maske takan yok korona olup karantinaya giren komşular bile bahceye inip çıktılar karantina bitince eski tas hamam modundalar ben de korunmak adina cikmiyorum evde hanim hanımcık takiliyorum
Gecmis olsun neyin var?
bu donemde bagısıklık xok önemlı bende kansızlık var. bır turlu cozemezemedık. bu sorumu
Benim bagisiklik da zayif ilac kullaniyorum bunun icin, kansizlik da var d vitamini eksikliği de
Ben de bu aksam sehir dışına nasil çıkılır onu arastiriyorum hastane kontrolum var haftaya, otobusle gitmek risk, arac kiralayayim.diyorum ama soforlugum yeterli degil arkadastan rica edecegim ama izin almak sorun olur mu onun acisindan bilemedim bi de zaten gece yola cikiyorum.sabah hastanede olmak icin. Bu yasaklar iyi hoş da böyle zorlukları da var işte

bagırsak problemin var bende hergun pekmez kan yapan seyler tuketıyırum ama nafılı bıde 0 Negatıf olunca kan doktor habıre uyarıyor benı
O sıkıntı işte. Hap sendede fayda etmez o zaman . Takviye almak istersen iğnesini tavsiye ederim. Serumla damardan alıyorsun .

ohh ıyı ediyorsun can sen evde takık zaten dolanan dolanana bosver sen uyma onlara.
gecmiş olsun cıttı bır saglık sorunun yoktur ınsallah

Demir eksikliği sadece , Talasemi diye bilinen bir hastalık .

Gecmis olsun canim ben yillardir demir ilaci icerim en son iki hafta önce baktirdim kansizlik aynen devam
Pekmez cok guzel ama bir hapla esdeger olabilmesi icin gunde 20 lt pekmez icmek gerekirmiş

ohh ıyı ediyorsun can sen evde takık zaten dolanan dolanana bosver sen uyma onlara.
gecmiş olsun cıttı bır saglık sorunun yoktur ınsallah
Rutin kontrol canim.6 ayda bir gidiyorum
Böbrek hastasiyim 22 yıldır durumum.baya iyi stabil cok şükür ama randevuma gidemedim amirim izin vermedi erteledim ama gitmek zorundayim bi de izin alma sorunumuz var
Demir eksikliği sadece , Talasemi diye bilinen bir hastalık .
Talasemi kronik ve genetik diye biliyorum emin degilim ama oyle animsiyorum
Hastanelerde dura dura, hastaliklar sebepleri belirtileri bir ara takmış okuyordum :) doktor gibi olduk iclerinde dura dura

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…