- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.717
- 118
- 29
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #5.441
Bagırsak problemin varsa genelde kansızlıkta olabiliyor. Keza benimki öyle , bagırsaklardan Demir alımı çok az oluyor , oysaki Demir yapan şeyler yiyorum ama nafile ... o yüzden ayda bir Demir iğnesi yaptırıyorum .bu donemde bagısıklık xok önemlı bende kansızlık var. bır turlu cozemezemedık. bu sorumu
bagırsak problemin var bende hergun pekmez kan yapan seyler tuketıyırum ama nafılı bıde 0 Negatıf olunca kan doktor habıre uyarıyor benıBagırsak problemin varsa genelde kansızlıkta olabiliyor. Keza benimki öyle , bagırsaklardan Demir alımı çok az oluyor , oysaki Demir yapan şeyler yiyorum ama nafile ... o yüzden ayda bir Demir iğnesi yaptırıyorum .
Valla bende bu gidişle zır pırt konu açacağım. Bana ne benim neyim eksik?bu nasıl kafaya ne yıyıp ıcıyorlarsa hele banada versınler. Aslında alt komşum. gunduz uyuyor gece uyanık supelım. vampir olabılır. hersey normal zaten zombilerı beklemekteyım
Ooo ben hep sap modundayim evdeyim Marttan beri disari da çıkamıyorum zaten burada maske takan yok korona olup karantinaya giren komşular bile bahceye inip çıktılar karantina bitince eski tas hamam modundalar ben de korunmak adina cikmiyorum evde hanim hanımcık takiliyorumsap gıbı tek basıma koca evde takılıyorum. benım pasa 21 dedımmı uyuyor anayı dusunen yok,
Gecmis olsun neyin var?Bende yanlızım bugün. Gece çalışmıştım , işten geldim uyudum hemen . 3 gibi uyandım , sonra çamaşır temizlik yemek... oturdum film açtım izliyorum tek başıma . Yarında erken kalkıp doktora gideceğim
Benim bagisiklik da zayif ilac kullaniyorum bunun icin, kansizlik da var d vitamini eksikliği debu donemde bagısıklık xok önemlı bende kansızlık var. bır turlu cozemezemedık. bu sorumu
fazlan var eksıgın yok bacım patlat sende. bır konu yerımı alayımValla bende bu gidişle zır pırt konu açacağım. Bana ne benim neyim eksik?ekşın dersen bende de var , dert dersen o da var, herseyimle tastamamım yani
O sıkıntı işte. Hap sendede fayda etmez o zaman . Takviye almak istersen iğnesini tavsiye ederim. Serumla damardan alıyorsun .bagırsak problemin var bende hergun pekmez kan yapan seyler tuketıyırum ama nafılı bıde 0 Negatıf olunca kan doktor habıre uyarıyor benı
Geldim bacım geldim herseyi okudum alintiladim yazdimlily86 sadece gulmek olmuyo sohbete alalım sızı
ohh ıyı ediyorsun can sen evde takık zaten dolanan dolanana bosver sen uyma onlara.Ooo ben hep sap modundayim evdeyim Marttan beri disari da çıkamıyorum zaten burada maske takan yok korona olup karantinaya giren komşular bile bahceye inip çıktılar karantina bitince eski tas hamam modundalar ben de korunmak adina cikmiyorum evde hanim hanımcık takiliyorum
Gecmis olsun neyin var?
Benim bagisiklik da zayif ilac kullaniyorum bunun icin, kansizlik da var d vitamini eksikliği de
Ben de bu aksam sehir dışına nasil çıkılır onu arastiriyorum hastane kontrolum var haftaya, otobusle gitmek risk, arac kiralayayim.diyorum ama soforlugum yeterli degil arkadastan rica edecegim ama izin almak sorun olur mu onun acisindan bilemedim bi de zaten gece yola cikiyorum.sabah hastanede olmak icin. Bu yasaklar iyi hoş da böyle zorlukları da var işte
Demir eksikliği sadece , Talasemi diye bilinen bir hastalık .Ooo ben hep sap modundayim evdeyim Marttan beri disari da çıkamıyorum zaten burada maske takan yok korona olup karantinaya giren komşular bile bahceye inip çıktılar karantina bitince eski tas hamam modundalar ben de korunmak adina cikmiyorum evde hanim hanımcık takiliyorum
Gecmis olsun neyin var?
Benim bagisiklik da zayif ilac kullaniyorum bunun icin, kansizlik da var d vitamini eksikliği de
Ben de bu aksam sehir dışına nasil çıkılır onu arastiriyorum hastane kontrolum var haftaya, otobusle gitmek risk, arac kiralayayim.diyorum ama soforlugum yeterli degil arkadastan rica edecegim ama izin almak sorun olur mu onun acisindan bilemedim bi de zaten gece yola cikiyorum.sabah hastanede olmak icin. Bu yasaklar iyi hoş da böyle zorlukları da var işte
bende yapayım ya bazen ben bıke korkuyorum aynada rengım bezım atıyorO sıkıntı işte. Hap sendede fayda etmez o zaman . Takviye almak istersen iğnesini tavsiye ederim. Serumla damardan alıyorsun .
Gecmis olsun canim ben yillardir demir ilaci icerim en son iki hafta önce baktirdim kansizlik aynen devambagırsak problemin var bende hergun pekmez kan yapan seyler tuketıyırum ama nafılı bıde 0 Negatıf olunca kan doktor habıre uyarıyor benı
Neyden korkuyosun?bende yapayım ya bazen ben bıke korkuyorum aynada rengım bezım atıyor
Ve gereksiz kalori ..Gecmis olsun canim ben yillardir demir ilaci icerim en son iki hafta önce baktirdim kansizlik aynen devam
Pekmez cok guzel ama bir hapla esdeger olabilmesi icin gunde 20 lt pekmez icmek gerekirmiş
oyyy gurbaney. gel bacım gel. bızbıze takılak yoksa bende konu acacagımda ne acayım. alt komşum vampır oldu diyimGeldim bacım geldim herseyi okudum alintiladim yazdim
ayyy ben hıc ıcememGecmis olsun canim ben yillardir demir ilaci icerim en son iki hafta önce baktirdim kansizlik aynen devam
Pekmez cok guzel ama bir hapla esdeger olabilmesi icin gunde 20 lt pekmez icmek gerekirmiş
Aman diyim taşlarlar seni ,bazı yorum yapanlarda çok acımasız oluyoroyyy gurbaney. gel bacım gel. bızbıze takılak yoksa bende konu acacagımda ne acayım. alt komşum vampır oldu diyim
benı kım gırse rengın bezın atmış dıyor ven hık diye gıtmekten korkuyorum.Neyden korkuyosun?
Rutin kontrol canim.6 ayda bir gidiyorumohh ıyı ediyorsun can sen evde takık zaten dolanan dolanana bosver sen uyma onlara.
gecmiş olsun cıttı bır saglık sorunun yoktur ınsallah
Talasemi kronik ve genetik diye biliyorum emin degilim ama oyle animsiyorumDemir eksikliği sadece , Talasemi diye bilinen bir hastalık .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?