geyik bizim işimiz

benı kım gırse rengın bezın atmış dıyor ven hık diye gıtmekten korkuyorum. zaten gıdersem bu tlfonumu yok edın. kımın elıne gecerse benı dırıltır tekrar öldururler
Kiz bisey olmaz Allah'ın izniyle ama.tedavini mutlaka ol

Rabbım Şafi ismiyle şifa versin inşallah canım

benı kım gırse rengın bezın atmış dıyor ven hık diye gıtmekten korkuyorum. zaten gıdersem bu tlfonumu yok edın. kımın elıne gecerse benı dırıltır tekrar öldururler
Allah korusun ayol, konuşma öyle . Kendine çok iyi bakmam lazım, hem çocuğun var onun için bile sağlıklı olmam gerekiyor

Ve gereksiz kalori ..
Hic gerek yok bi de kim icecek gunde 20 litreyi seker komasina girersin
oyyy gurbaney. gel bacım gel. bızbıze takılak yoksa bende konu acacagımda ne acayım. alt komşum vampır oldu diyim
Hic girme o toplara bence herkes egzantrik konulardan bikti acisini senden cikartirlar mazallah bi de geyik yuzunden ban yeme seni de kaybetmeyek
Rabbım Şafi ismiyle şifa versin inşallah canım
Sağol canim.amin, şu an zaten en iyi saglikli halimdeyim bu kontroller ömür boyu sürecek ilaçlarım da öyle. Önceden avuç avuç icerdim simdi 3 tane

yok can pekmez kalsın orda bır kasık yeter seker gıbı kadınım maazallah benı seker bayramında yerler hıc gerek yok.
zaten banlanmayalım kımse kalması ekşin bızden eksık kalsın
Rabbım Şafi ismiyle şifa versin inşallah tez zamanda ıyıleşirsın canım

baskasının oturdugu klozete oturmuş super zeka
Tamam da ondan once bir erkegin oturmus olmasi lazim.ne kadar umumiyse artık kullandigi tuvalet
Is yerinde ben de klozet kullanirim ama ilk bastan beri hep dezenfektanli mendille silip temizleyip oyle kullanirim ne enfeksiyon kaptim.ne bisey tabii kadinlar tuvaleti yani erkek kadin karışık degil ama bir böbrek hastasi olarak bile bir sey kapmadim insan once kendi hijyenine dikkat edecek

En iyi halim canim daha iyisi olamaz zaten

Eeee sonra nasıl hamile kalıyor ? Klozet kapağıyla seks mi yapmış ? Allahım bu fantezi hikayeleri nerden buluyorlar
bacım artık seks meks ne yapmişsa. gıtmış usenmeden test yaptırmiş bıde. Rabbım akıl dagıtırken bu klozet kapagıyla aşna fişnede baksana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…