- 23 Ağustos 2020
- 6.758
- 12.731
- 248
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #5.461
Tereyağında kızartılmış pekmez harika oluyorayyy ben hıc ıcemem
Kiz bisey olmaz Allah'ın izniyle ama.tedavini mutlaka olbenı kım gırse rengın bezın atmış dıyor ven hık diye gıtmekten korkuyorum.zaten gıdersem bu tlfonumu yok edın. kımın elıne gecerse benı dırıltır tekrar öldururler
klozeten hamıle kalanı pofpofladılar ama ılla klozeten hamıle mi kalmam lazım ayyy 9ay 10gunu cekemem benAman diyim taşlarlar seni ,bazı yorum yapanlarda çok acımasız oluyor
Nasıl yapacagım onu gızTereyağında kızartılmış pekmez harika oluyorekmeği bandırıp yiyeceksin sonra
Ay dünkü konu zaten direkt sihirli annem senaryosuydu hatta acan kisi o bolume henuz gelmedim bile dedi bir yorumda ona soru soranaAman diyim taşlarlar seni ,bazı yorum yapanlarda çok acımasız oluyor
Rabbım Şafi ismiyle şifa versin inşallah canımRutin kontrol canim.6 ayda bir gidiyorum
Böbrek hastasiyim 22 yıldır durumum.baya iyi stabil cok şükür ama randevuma gidemedim amirim izin vermedi erteledim ama gitmek zorundayim bi de izin alma sorunumuz var
Talasemi kronik ve genetik diye biliyorum emin degilim ama oyle animsiyorum
Hastanelerde dura dura, hastaliklar sebepleri belirtileri bir ara takmış okuyordum :) doktor gibi olduk iclerinde dura dura
Allah korusun ayol, konuşma öyle . Kendine çok iyi bakmam lazım, hem çocuğun var onun için bile sağlıklı olmam gerekiyorbenı kım gırse rengın bezın atmış dıyor ven hık diye gıtmekten korkuyorum.zaten gıdersem bu tlfonumu yok edın. kımın elıne gecerse benı dırıltır tekrar öldururler
o ayrı bır kafa zatenAy dünkü konu zaten direkt sihirli annem senaryosuydu hatta acan kisi o bolume henuz gelmedim bile dedi bir yorumda ona soru sorana
Klozetten nasıl hamile kalmış ?klozeten hamıle kalanı pofpofladılar ama ılla klozeten hamıle mi kalmam lazım ayyy 9ay 10gunu cekemem ben
Rabbım hepımıze saglık sıhhat versin can inşallah cözulur buda.Allah korusun ayol, konuşma öyle . Kendine çok iyi bakmam lazım, hem çocuğun var onun için bile sağlıklı olmam gerekiyor
Annem ben küçükken yapardı. Tereyağını kızartır sonra pekmezle karıstırırdı. Sıcak sıcak yemek gerekiyor .Nasıl yapacagım onu gız
baskasının oturdugu klozete oturmuş super zekaKlozetten nasıl hamile kalmış ?
sabah yapayım benden.Annem ben küçükken yapardı. Tereyağını kızartır sonra pekmezle karıstırırdı. Sıcak sıcak yemek gerekiyor .
Hic gerek yok bi de kim icecek gunde 20 litreyi seker komasina girersinVe gereksiz kalori ..
Hic girme o toplara benceoyyy gurbaney. gel bacım gel. bızbıze takılak yoksa bende konu acacagımda ne acayım. alt komşum vampır oldu diyim
Sağol canim.amin, şu an zaten en iyi saglikli halimdeyim bu kontroller ömür boyu sürecek ilaçlarım da öyle. Önceden avuç avuç icerdim simdi 3 taneRabbım Şafi ismiyle şifa versin inşallah canım
Eeee sonra nasıl hamile kalıyor ? Klozet kapağıyla seks mi yapmış ? Allahım bu fantezi hikayeleri nerden buluyorlarbaskasının oturdugu klozete oturmuş super zeka
yok can pekmez kalsın orda bır kasık yeter seker gıbı kadınım maazallah benı seker bayramında yerler hıc gerek yok.Hic gerek yok bi de kim icecek gunde 20 litreyi seker komasina girersin
Hic girme o toplara benceherkes egzantrik konulardan bikti acisini senden cikartirlar mazallah bi de geyik yuzunden ban yeme seni de kaybetmeyek
Sağol canim.amin, şu an zaten en iyi saglikli halimdeyim bu kontroller ömür boyu sürecek ilaçlarım da öyle. Önceden avuç avuç icerdim simdi 3 tane
Tamam da ondan once bir erkegin oturmus olmasi lazim.ne kadar umumiyse artık kullandigi tuvaletbaskasının oturdugu klozete oturmuş super zeka
En iyi halim canim daha iyisi olamaz zatenyok can pekmez kalsın orda bır kasık yeter seker gıbı kadınım maazallah benı seker bayramında yerler hıc gerek yok.
zaten banlanmayalım kımse kalması ekşin bızden eksık kalsın
Rabbım Şafi ismiyle şifa versin inşallah tez zamanda ıyıleşirsın canım
bacım artık seks meks ne yapmişsa. gıtmış usenmeden test yaptırmiş bıde. Rabbım akıl dagıtırken bu klozet kapagıyla aşna fişnede baksanaEeee sonra nasıl hamile kalıyor ? Klozet kapağıyla seks mi yapmış ? Allahım bu fantezi hikayeleri nerden buluyorlar
Çocuk kimden ? kocasından olsa baribacım artık seks meks ne yapmişsa. gıtmış usenmeden test yaptırmiş bıde. Rabbım akıl dagıtırken bu klozet kapagıyla aşna fişnede baksana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?