geyik bizim işimiz

Kesinlikle ortak kullanım olan aları oluyor bazı yerlerde sen dusunmezsen kımse senı dusunmezkı

Eeee sonra nasıl hamile kalıyor ? Klozet kapağıyla seks mi yapmış ? Allahım bu fantezi hikayeleri nerden buluyorlar
Bence de cok abartı yaa, simdi hadi ben bekarim da siz daha iyi bilirsiniz biraz uç bir örnek değil mi
Imkansiz degil elbette mümkün ama... yani isin icinde baya detay var

Bence de cok abartı yaa, simdi hadi ben bekarim da siz daha iyi bilirsiniz biraz uç bir örnek değil mi
Imkansiz degil elbette mümkün ama... yani isin icinde baya detay var
Kesinlikle hamılele kalabılmel ıcın o spermler ne savas verıyor dollenebılmek ıcın teyyy teyy

bacım artık seks meks ne yapmişsa. gıtmış usenmeden test yaptırmiş bıde. Rabbım akıl dagıtırken bu klozet kapagıyla aşna fişnede baksana
Hakkaten yaa ayni evde baska kullanandan da bulasabilir de ne bileyim
Hic tanımadığı birindense basa bela

Kesinlikle ortak kullanım olan aları oluyor bazı yerlerde sen dusunmezsen kımse senı dusunmezkı
Ya öyle bişey mümkünmü... birincisi kapak vajinayla temas etmiyorki nasıl sperm içine girsin. Yuvarlak kapak bu dildo değil ya

2kısı lazım bunun ıcın yanı klozet degıl
Yani... ben de oyle dusundum nedense hani kendi acimdan düşünüyorum da egilemeyen biri oldugum icin umumi de olsa klozet kullanmayi tercih ederim.ve mesela avm otogar gibi yerlerde tuvalet kağıdı ile kaplar öyle otururum
Bana da biraz senaryo gibi geldi konuyu okumadim gerci ama cok düşük bir ihtimal

sen artık oturmadan once klozete 40defa yıkar detarjanlar oyle oturursun gıbıme geliyo

Eee baska neler yapıyorsunuz kizlar?
Mesela ben bu aksam örgüye basladim normalde örgü bilmem, alizenin kendinden ilmekli ipinden aldim :) bos durmayayim.diye oyalaniyorum bebek yelegiyle basladim yarısını ördüm bile

sen artık oturmadan once klozete 40defa yıkar detarjanlar oyle oturursun gıbıme geliyo
Yok o kadar titiz degilim yaa ama insan yine de dikkat ediyor dezenfektanli.mendilleri korona öncesi de kullanirdim.ama bu yil fiyatlar uc katina çıktı

Eee baska neler yapıyorsunuz kizlar?
Mesela ben bu aksam örgüye basladim normalde örgü bilmem, alizenin kendinden ilmekli ipinden aldim :) bos durmayayim.diye oyalaniyorum bebek yelegiyle basladim yarısını ördüm bile
ben gun içinde pasayla ilgileniyorum. aksamda lif. havlu yazma örgu öruyorum. tabı bunlar farklı zaman dılımlerınde

Yok o kadar titiz degilim yaa ama insan yine de dikkat ediyor dezenfektanli.mendilleri korona öncesi de kullanirdim.ama bu yil fiyatlar uc katina çıktı
en nefret ettiğim klozet ama ger defasında tasındıgım evlerde suprız cıkıyor karsıma. malesef. bende yıkar hırpalarım onu sonra..

Zaten erkeklerde işemiyo direk orgazm oluyor tuvalette

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…