- 23 Ağustos 2020
- 6.758
- 12.731
- 248
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #5.621
Muzlu pannkek yaptım ondanda vereyim bariordan hele ekmek arası yap cok acım ılla benmı dıyım bacım ya
ver gurban oldugum. hepsını getır ha. saklama bır yerlereMuzlu pannkek yaptım ondanda vereyim bari
sen özüne dön n bacım hıc olmadı o dilNasılsınız hanımlar? Bebişkolar, kocişkolar, aşkitolar uyuyor mu? Hamişler ne yapıyorlar?
biraz kadınlar kulübü dili'ni kullanayım dedim...
Kk jargonuNasılsınız hanımlar? Bebişkolar, kocişkolar, aşkitolar uyuyor mu? Hamişler ne yapıyorlar?
yeni cezam bıttı uzun uzun anlatırdımda neyse yazmıl dıger sayfalarda okursun bacımNasılsınız hanımlar? Bebişkolar, kocişkolar, aşkitolar uyuyor mu? Hamişler ne yapıyorlar?
Evet yaasen özüne dön n bacım hıc olmadı o dil
Ana sayfamda bazen çıkıyor... Hamiş mamişKk jargonu
Senden saklarmıyım ayol , istedigin kahve kek olsun. Hepsi sana kurban olsunver gurban oldugum. hepsını getır ha. saklama bır yerlere
adamın hassı işte yemek de canımı ye oyyyySenden saklarmıyım ayol , istedigin kahve kek olsun. Hepsi sana kurban olsun
Ben buradaki hiç bir zamire uymuyorumNasılsınız hanımlar? Bebişkolar, kocişkolar, aşkitolar uyuyor mu? Hamişler ne yapıyorlar?
ben zaten cok farklıyımBen buradaki hiç bir zamire uymuyorum
agzında bal damlıyor rabbım benı yemekle ımtıhan etme amın
Gel bacım biz gidelim , bizi adam yerine koymuyorlar zatenben zaten cok farklıyım
Ben buradaki hiç bir zamire uymuyorum
Neyse zaten ben beğenmemiştimYok buradakilere demedim. Öyle... Ben lafımı ortaya koydum, beğenen alır gider beğenmeyen bırakır kaçarrr...(dilber hala)...
Aynen bacı bız bıze yetetızGel bacım biz gidelim , bizi adam yerine koymuyorlar zaten
Ama bi aşkito olsaydı fena olmazdıNeyse zaten ben beğenmemiştim
Yes hemde muzlu pankek. Hem hafif hem çok lezzetli . İstermisin ?kek mi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?