- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.717
- 118
- 29
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #5.601
Tonik sonra serum , retinol varsa ve en son cilt yağı ve krem
Valla ben de yoktumtonık monıgın bırakında bana olayları anlatın ben yokken ne yedınız ne ıctınız gezdınızmı. tozdunuzmu asıl soru bensızlık nasıl dı
The ordinary var çok uygun fiyatları ve kullananlar gayet memnun .Estee Lauder night repair aldım ama sanırım bır daha almam cok pahalı. Daha uygun ama etkili bşr seyler arıyorum.
gız laylon corap olmuyor sen hayırdır.Valla ben de yoktum
Yağsız serumlar var onları dene istersenEvet aldım exfolizasyon için ama yine de serum cok yaglandırıyor gözenekler dolyuor
Anca beraber kanca beraber diyosunValla ben de yoktum
Ben non-stop calıstım canımtonık monıgın bırakında bana olayları anlatın ben yokken ne yedınız ne ıctınız gezdınızmı. tozdunuzmu asıl soru bensızlık nasıl dı
Anca beraber kanca beraber diyosun
Odninary buraya getırıp cok daha pahalı satıyor cakallar.retinolunu alabilirim bir de niacinamide olanınıThe ordinary var çok uygun fiyatları ve kullananlar gayet memnun .
bacım bende 3gun mapus yattım. Ahanda bugun tahlıye olır olöaz solugu burda aldım artık tovbelıyımBen non-stop calıstım canım
İyi insan lafın üsten gelirmiş
Hadi ya . Yazıl valla insanlar ne hale gelmişler . Neyse ben gelince getiririm sanaOdninary buraya getırıp cok daha pahalı satıyor cakallar.retinolunu alabilirim bir de niacinamide olanını
orta sekerlı olsun gec karsıma anlatayım mapus gunlerımıİyi insan lafın üsten gelirmiştamda kahve yapıyordum. Gel beraber içelim
Kimin tavuğuna kıst dedinde girdin mahpusa bakembacım bende 3gun mapus yattım. Ahanda bugun tahlıye olır olöaz solugu burda aldım artık tovbelıyım
yaw bılıyon ben cok sakın bırıyım ha damarıma bastılarKimin tavuğuna kıst dedinde girdin mahpusa bakem
ordan hele ekmek arası yap cok acım ılla benmı dıyım bacım yaİyi insan lafın üsten gelirmiştamda kahve yapıyordum. Gel beraber içelim
Su yatak odası mevzusu yaniyaw bılıyon ben cok sakın bırıyım ha damarıma bastılar
ayyy olmaz olaydı o yatak toprak basına olmaya o yatagın boynu altında kalmıya o yatagınSu yatak odası mevzusu yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?