geyik bizim işimiz

Dün çok zorlandım.
Ben de şu an baya zorlaniyorum bana önyargilisin diyen kisi kendi fikrini empoze etme derdinde
Saygisiz her yerde saygısız te Allahim yaaa valla okudugunu da anlamiyorlar
Ben o kisinin ya internetten evlenen biri olduğunu ya da erkek olduğunu düşünmeye basladim

Ben de Facebook ta buldum ama o kadar cesur konuşamıyorum. Hıyar da çıkabilir.

Evliyim, internette buldum.
Simdi anladım Allah mutluluğunuzu daim etsin
Ben de "yeni tanıştım hiyar da cikabilir sonunu bilmiyorum" gibi algilamisim
Yani internete komple karsi degilim ben de en son faceten tanistim sohbetimiz gayet güzeldi ama eskiye takıntılı geldi bana ve ben bitirdim yolu açık olsun dedim
Herkes kötü degil elbette bu insanlar da sen ben gibi insanlar ama konuda kadının ısrarla internete yonlendirmesi beni şüpheye düşürdü

Ben de hic ev isini sallamiyorum
aman oldugu kadar modundayim
O gerginlik havadandir bir de astrolojik acidan da öyleymiş ruh halimizi etkiliyormus
Kendine alan yaratmaya calis, bazen insan kendine zaman ayirmak ister
Bu gece cilt bakımı yapıcam dermaroller aldım. Sonrasında ne sürülür ne sürülmez ecaba

Aaaa sen asmissin baya, onu ben de bilmiyorum o kadar profesyonel takılmiyorum ben daha cok kil maskesi, kagit maske sonrasinda serumu kremi vs :)
Cildim gözenekli ve sigara da kullanıyorum ıkı dogum yaptım kılo al ver daha da kötü oldu cildim, maske falan kar etmez oldu inan. Serum ne kullanıyısun mesela?

Cildim gözenekli ve sigara da kullanıyorum ıkı dogum yaptım kılo al ver daha da kötü oldu cildim, maske falan kar etmez oldu inan. Serum ne kullanıyısun mesela?
Elimde clinique var custom smart setiydi ben aldığımda guncel fiyatini bilmiyorum ben geçen sene almistim indirimde 400 civariydi
Ama diğer ürünler kucuktu bitti serum 50 ml ben de her zaman kullanmıyorum arada :)

Elimde clinique var custom smart setiydi ben aldığımda guncel fiyatini bilmiyorum ben geçen sene almistim indirimde 400 civariydi
Ama diğer ürünler kucuktu bitti serum 50 ml ben de her zaman kullanmıyorum arada :)
Hassas ciltler icin çok iyi bir marka o . Benim cildimde çok hassas , dermalogica nın ürünlerini kullanıyorum. Geçenlerde phyto nature lifting serumunu aldım , arkadasım önermişti bakalım iyimi kullanacağım bende .

Naylon cildin gözenekli ise hergün chemical peeling öneririm veya exfoliand da yapsan olur. Gözenekleri iyice temizlemen lazım

Estee Lauder night repair aldım ama sanırım bır daha almam cok pahalı. Daha uygun ama etkili bşr seyler arıyorum.

Tabi oralarda uygun bu urunler al bol bol. Burda fiyatlar ucmus durumda. Balık yag almıstım kızıma gecen subat 100 liraydı. Tam 10 ay olmus 1 yıl bile degıl 180 lıraya aldım düşün durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…