- 23 Ağustos 2020
- 6.758
- 12.731
- 248
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #5.781
Bizim kızlar gece yarısı toplanır anca .evett nerden bıldıg gı
gece oldu. bıttıBizim kızlar gece yarısı toplanır anca .
Dimi amay
gece oldu. bıttı
Kız ne gecesi , akşam bile değil dahabenım ıcın saat 23.00 bıle gece sayılır
bacım burda saat 00.31 ha orda saat kacKız ne gecesi , akşam bile değil daha
gurban olurum olmuyor böyle yerını al kahve pısır bızı cagır olmuyor boyle. haBurdayım da siteye nolmus ya hiç konu monu paylaşan yok herkes mi banlandi noldu tobeler olsun
9 dur şuan oralarbacım burda saat 00.31 ha orda saat kac
ondan dıyır gece degıl halen..9 dur şuan oralar
gurban olurum olmuyor böyle yerını al kahve pısır bızı cagır olmuyor boyle. ha
sen işvecte oturuyon demı gı elın yabancıların su cıkılatarı bır guzel. demıKız ne gecesi , akşam bile değil daha
aynı durumdayız ha caktırma halden anlarız bız ayolEvi bok goturuyo şuan bu kez kahveyi başkasının evinde içelim bence
bır 1sadekahve vardı oda gıttı. Oydar desen bır orda bır burda garıbım burda para cıkmaz bıze bacı. hadı bea soyleyek bızde gıdek gavur memlekete haEvi bok goturuyo şuan bu kez kahveyi başkasının evinde içelim bence
Çikolata yemiyorum ama güzel sanırım . Geçenlerde Noelde iş yerine 6-7 kilo geldi gelir gelmez bitti . Yuh dedim bide neden şişkoyuz diyorlarsen işvecte oturuyon demı gı elın yabancıların su cıkılatarı bır guzel. demı
Bende kaç gündür evi otel gibi kullanıyodum. Bu günde dinleneyim dedim , yarın büyük temizlik yapacagım. Evi görmeye gelecekler , tam pandemi ortası hiç sevmediğim işlerEvi bok goturuyo şuan bu kez kahveyi başkasının evinde içelim bence
offf bana yolla gıÇikolata yemiyorum ama güzel sanırım . Geçenlerde Noelde iş yerine 6-7 kilo geldi gelir gelmez bitti . Yuh dedim bide neden şişkoyuz diyorlar
kım gelecek gıBende kaç gündür evi otel gibi kullanıyodum. Bu günde dinleneyim dedim , yarın büyük temizlik yapacagım. Evi görmeye gelecekler , tam pandemi ortası hiç sevmediğim işler
Canın sağolsun , ne demek yollarım tabi .offf bana yolla gı
Burdan taşınıyorum , benim daireyi kiralamak isteyen bir kaç kişi görmek istiyor.kım gelecek gı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?