geyik bizim işimiz

Vay be biz bize sahip cikmazsak bize kim sahip çıkacak
Elin amarikalisi alamancisi hatttttttaaaa isveclisiiiii Hadi bea birbirine sıkı sıkıya bağlı
Biz üç dört kisi mi kaldık kala kala
Siz yokken buralar çok sıkıcıydı, Polo laylon bide lilly vardı zaten giren. Onlarada ben pek denk gelemiyorum gece nöbetinden dolayı. Bide saat farkı var , burda saat suan 19.45 mesela sanırım ordada 21.45

Siz yokken buralar çok sıkıcıydı, Polo laylon bide lilly vardı zaten giren. Onlarada ben pek denk gelemiyorum gece nöbetinden dolayı. Bide saat farkı var , burda saat suan 19.45 mesela sanırım ordada 21.45
Valla 1sadekahve Oydar ve benim için saat farkı hiç önemli değil biliyosun adeta yatagimizi buraya atmisiz biz

Lilly kim

Yok maalesef , ceycey banlandı o arada . Olan kıza oldu , ortada kaldı öylece
Bu arada sana şeyi soracaktım
Pro uyelik alacaktım ama hani bir ayrıcalığı yok ise degmez dedim
Ayrıcalıklara baktığımda postlar arası gizli dolaşma vs diyor ne demekse anlamadım
İşime de yarar bişey değil zaten
Mesela şöyle sorayım
Pro uyelik alsam
Normalde bir hafta ban yiyen ben pro üye olunca iki guncuk mu yiyorum
Öyleyse geçecem çünkü

Tüm duygu sıfatlarını kullandım bu yoruma . Bence pek bir avantajı yok. Ayrıca gizlilik gibi bişey mevcut değil. Varsa da ben bilmiyorum . Hem ban konusunda her hangi bir ayrıcalık yok ne yazıkki

Yas var heralde sitede
Kimse yok konu yok bişey yok
Öff.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…