geyik bizim işimiz

yok bacım o ev arsa para derdınde. valla aılesını tanımıyor bıle
Yazık insanlara . Bazen bakıyorum da köle gibi çalışıyorlar, ahır gibi evlerde yasıyorlar ve sefalet hayatı sürüyorlar ama Türkiye’de saray gibi evler arsalar vs . Topu topu 1-2 ay sefasını sürüyorlar. Neymiş emekli olunca hayatlarını yaşayacaklarmış. Ya o yasa gelemeden ölürsen ne olucak. Ayrıca 65 yasından sonra Sefa’sını yaşasan ne olucak , tüm hastalıklar o yastan sonra başlıyor ...

Bende kaç gündür evi otel gibi kullanıyodum. Bu günde dinleneyim dedim , yarın büyük temizlik yapacagım. Evi görmeye gelecekler , tam pandemi ortası hiç sevmediğim işler
Taşınıyor musun :) nereye gitcen çok bilirim ya isveci

Taşınıyor musun :) nereye gitcen çok bilirim ya isveci
Çok uzağa değil aslında , 20 km uzağa sadece . Çocukların okuluna ve kreşe daha yakın bir yer , ayrıca babalarının iş yerinede yakın olucak. Bıktım hergün getir götür işinden . En azından işten eve giderken çocuklarıda alır gider

Aynen can yok bızumkı orada rahat turkıyedede rahat 2cı esle gayet mutlu mesut aıleyı tanımıyor

4ayda 1ara konu para. hatta babamdan ister para. onun lafını tasır yasi bası almiş adam ama oşgunlaşmamişlar

Çok iyi düşünmüşsün
İcine sineerek yaşarsın inşallah yeni evinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…