- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.717
- 118
- 29
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #5.801
oyyy. bedava cıkılota kazandımCanın sağolsun , ne demek yollarım tabi .
hoc sevmediğim seyler.Burdan taşınıyorum , benim daireyi kiralamak isteyen bir kaç kişi görmek istiyor.
Çikolata dediğin kaç kuruş ayol , lafı bile olmazoyyy. bedava cıkılota kazandım
Aynen benimdehoc sevmediğim seyler.
ele deme benım amcamda işvecte ama hıc bonkor degılÇikolata dediğin kaç kuruş ayol , lafı bile olmaz
Hadi yaa , bi çikolatalık ta mı kıymet vermiyor yoksa ?ele deme benım amcamda işvecte ama hıc bonkor degıl
yok bacım o ev arsa para derdınde. valla aılesını tanımıyor bıleHadi yaa , bi çikolatalık ta mı kıymet vermiyor yoksa ?
Yazık insanlara . Bazen bakıyorum da köle gibi çalışıyorlar, ahır gibi evlerde yasıyorlar ve sefalet hayatı sürüyorlar ama Türkiye’de saray gibi evler arsalar vs . Topu topu 1-2 ay sefasını sürüyorlar. Neymiş emekli olunca hayatlarını yaşayacaklarmış. Ya o yasa gelemeden ölürsen ne olucak. Ayrıca 65 yasından sonra Sefa’sını yaşasan ne olucak , tüm hastalıklar o yastan sonra başlıyor ...yok bacım o ev arsa para derdınde. valla aılesını tanımıyor bıle
Taşınıyor musun :) nereye gitcen çok bilirim ya isveciBende kaç gündür evi otel gibi kullanıyodum. Bu günde dinleneyim dedim , yarın büyük temizlik yapacagım. Evi görmeye gelecekler , tam pandemi ortası hiç sevmediğim işler
Çok uzağa değil aslında , 20 km uzağa sadece . Çocukların okuluna ve kreşe daha yakın bir yer , ayrıca babalarının iş yerinede yakın olucak. Bıktım hergün getir götür işinden . En azından işten eve giderken çocuklarıda alır giderTaşınıyor musun :) nereye gitcen çok bilirim ya isveci
Aynen can yok bızumkı orada rahat turkıyedede rahat 2cı esle gayet mutlu mesut aıleyı tanımıyorYazık insanlara . Bazen bakıyorum da köle gibi çalışıyorlar, ahır gibi evlerde yasıyorlar ve sefalet hayatı sürüyorlar ama Türkiye’de saray gibi evler arsalar vs . Topu topu 1-2 ay sefasını sürüyorlar. Neymiş emekli olunca hayatlarını yaşayacaklarmış. Ya o yasa gelemeden ölürsen ne olucak. Ayrıca 65 yasından sonra Sefa’sını yaşasan ne olucak , tüm hastalıklar o yastan sonra başlıyor ...
İki eşimi var yani ?Aynen can yok bızumkı orada rahat turkıyedede rahat 2cı esle gayet mutlu mesut aıleyı tanımıyor
4ayda 1ara konu para. hatta babamdan ister para. onun lafını tasır yasi bası almiş adam ama oşgunlaşmamişlarYazık insanlara . Bazen bakıyorum da köle gibi çalışıyorlar, ahır gibi evlerde yasıyorlar ve sefalet hayatı sürüyorlar ama Türkiye’de saray gibi evler arsalar vs . Topu topu 1-2 ay sefasını sürüyorlar. Neymiş emekli olunca hayatlarını yaşayacaklarmış. Ya o yasa gelemeden ölürsen ne olucak. Ayrıca 65 yasından sonra Sefa’sını yaşasan ne olucak , tüm hastalıklar o yastan sonra başlıyor ...
ilk evlılıgınden bosandı tekrar Baska kadınla evlendı oda turk. burdan goturduİki eşimi var yani ?
Sizden neden istiyor ? Kendisi kazanamıyor mu kendi parasını ?4ayda 1ara konu para. hatta babamdan ister para. onun lafını tasır yasi bası almiş adam ama oşgunlaşmamişlar
Hayat işte ...ilk evlılıgınden bosandı tekrar Baska kadınla evlendı oda turk. burdan goturdu
ilk evlendıgı kadın hanım hanımcıktı mısırda. tanışmışlardı. amcamla. sımdı kı nasıl hava atacagını bilmiyorİki eşimi var yani ?
Çok iyi düşünmüşsünÇok uzağa değil aslında , 20 km uzağa sadece . Çocukların okuluna ve kreşe daha yakın bir yer , ayrıca babalarının iş yerinede yakın olucak. Bıktım hergün getir götür işinden . En azından işten eve giderken çocuklarıda alır gider
kazanıyor ama ac gozlu IsteSizden neden istiyor ? Kendisi kazanamıyor mu kendi parasını ?
Parayı görünce dahada paragöz olmuş demek . Amcan Sonradan görme sanırımkazanıyor ama ac gozlu Iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?