geyik bizim işimiz

Bir çok anne adayı tercih etmek istemiyor. Doğumlar nedense Türkiye’ye göre çok daha kolay oluyor burda . Ben son iki doğumumda hiç bir uygulama kullanmadım. Yüzde yüz naturel doğum yaptım .
Yaşam tarzı, havası, suyu bile etkiliyor olabilir. Ben inanıyorum böyle şeylere. Hatta giydiğimiz kıyafetlerdeki sentetik oranı bile doğuma etki ediyor diye duymuştum olabilir yani yiyip içtiğimiz şeyler bile doğal değil artık

gurban oldugum anam kulagın cınlayınca bırı senden bahseder derdı işte la 2haftadır cınlıyor bu kulak o bahsedı bulsam ebesıne selam gonderecegım bu nedır ya

Gerçekten öyle . Mesela aktif olan annelerin dogumu çok kolay oluyor çünkü vücut çok esnek oluyor . Kilolu annelerin daha zor oluyor . Ben bi tanıdık vardı. Kadın baya kilolu doğumu da bi okadar zor olmustu .

Gerçekten öyle . Mesela aktif olan annelerin dogumu çok kolay oluyor çünkü vücut çok esnek oluyor . Kilolu annelerin daha zor oluyor . Ben bi tanıdık vardı. Kadın baya kilolu doğumu da bi okadar zor olmustu .
Ay ya kilo almadım çol fazla ama maalesef aktif de değilim zaten evdeyim evde ne kadar hareket olursa sadece eliptik yapıyorum işte her gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…