- 23 Ağustos 2020
- 6.758
- 12.731
- 248
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #5.901
Var tabi , ama en son yöntem olarak kullanılıyorKız dur dalga geçme cidden var mı yok mu
Doğru . Mesela sezaryeni keyfine göre yaptıramazsın burda . Herhangi bir komplikasyon görüldüğünde yapılıyor .Bazı teknik ve yöntemler bazı ülkelerde kabul görmüyor ya ondan soruyorum
Bana ilk kullansjnlar ben başka türlü doguramam, bayılırımVar tabi , ama en son yöntem olarak kullanılıyor
Bir çok anne adayı tercih etmek istemiyor. Doğumlar nedense Türkiye’ye göre çok daha kolay oluyor burda . Ben son iki doğumumda hiç bir uygulama kullanmadım. Yüzde yüz naturel doğum yaptım .Tercih edilip edilmediğini sormak istedi sanırım
Mesela şuan tuvaletteyim , diare olmusum acılar içinde kivraniyorum .Var tabi , ama en son yöntem olarak kullanılıyor
Yok ya abartıyorsun . Doğum dediğin acı demek , sancı demek her anını yaşamak demek. Bence mükemmel bir duygu , öyle korkulacak yada abartılacak bişey değil bence .Bana ilk kullansjnlar ben başka türlü doguramam, bayılırım
bacım orda ne yapıyorsun sen acebMesela şuan tuvaletteyim , diare olmusum acılar içinde kivraniyorum .
Düşün nasıl dogurabilirim
Bence o acı doğum açısından çok daha kötüMesela şuan tuvaletteyim , diare olmusum acılar içinde kivraniyorum .
Düşün nasıl dogurabilirim
Ciddi olamazsın bu mu daha ağır doğumdanBence o acı doğum açısından çok daha kötü
Yaşam tarzı, havası, suyu bile etkiliyor olabilir. Ben inanıyorum böyle şeylere. Hatta giydiğimiz kıyafetlerdeki sentetik oranı bile doğuma etki ediyor diye duymuştum olabilir yani yiyip içtiğimiz şeyler bile doğal değil artıkBir çok anne adayı tercih etmek istemiyor. Doğumlar nedense Türkiye’ye göre çok daha kolay oluyor burda . Ben son iki doğumumda hiç bir uygulama kullanmadım. Yüzde yüz naturel doğum yaptım .
EvetCiddi olamazsın bu mu daha ağır doğumdan
Diyare olmusum canimbacım orda ne yapıyorsun sen aceb
kıyamam benDiyare olmusum canim
Gerçekten öyle . Mesela aktif olan annelerin dogumu çok kolay oluyor çünkü vücut çok esnek oluyor . Kilolu annelerin daha zor oluyor . Ben bi tanıdık vardı. Kadın baya kilolu doğumu da bi okadar zor olmustu .Yaşam tarzı, havası, suyu bile etkiliyor olabilir. Ben inanıyorum böyle şeylere. Hatta giydiğimiz kıyafetlerdeki sentetik oranı bile doğuma etki ediyor diye duymuştum olabilir yani yiyip içtiğimiz şeyler bile doğal değil artık
O zaman arkadaşlar ben sabah eşim Allah'ın izniyle işten gelince size yeğen yapıyorum .
buna katılıyorum.Gerçekten öyle . Mesela aktif olan annelerin dogumu çok kolay oluyor çünkü vücut çok esnek oluyor . Kilolu annelerin daha zor oluyor . Ben bi tanıdık vardı. Kadın baya kilolu doğumu da bi okadar zor olmustu .
Özel hastanelerde isteğe göre oluyor burda Epidural. Devlet hastanesinde yaptım ilk doğumu, Epidural yoktu. 18 saat sancı çektim.Var tabi , ama en son yöntem olarak kullanılıyor
Kısaca cırcır oldum desene ne Latince kelime kullanıyosun doktorlar gibiDiyare olmusum canim
Ay ya kilo almadım çol fazla ama maalesef aktif de değilim zaten evdeyim evde ne kadar hareket olursa sadece eliptik yapıyorum işte her günGerçekten öyle . Mesela aktif olan annelerin dogumu çok kolay oluyor çünkü vücut çok esnek oluyor . Kilolu annelerin daha zor oluyor . Ben bi tanıdık vardı. Kadın baya kilolu doğumu da bi okadar zor olmustu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?