geyik bizim işimiz

Sezeryan mi yaptin .sezeryan sonrası sancı olur ?
ben normal dı hep. yasadıgımız yer kucuk bir ilceydı. ogunsuyum gelmiştı ve anlamamişlardı 1gun sonra kotrolde bellı oldu. sonra merkeze gonderdıler yatıs yaptılar. sezaryan oldum ılk gun ayaga kalktım oglumu gıyındırdım.. emzirdim.

Sezaryen olmuş bide gelmiş doğum hikayesini anlatıyor ballandıra ballandıra . Sen söyle bize avaz avaz bağırıp kocana tekme tokatlarla gittiğin bir doğum hikayesiyle gel
olmak zorundaydım. sunı sancı bıle verdıler nafıle dogmuyor bu cocuk benim kalbim anı heycana korkuya dayanmıyor hızlı atması gerekıyorken yavas atıyor rıske atmadılar aldılar sezaryana

olmak zorundaydım. sunı sancı bıle verdıler nafıle dogmuyor bu cocuk benim kalbim anı heycana korkuya dayanmıyor hızlı atması gerekıyorken yavas atıyor rıske atmadılar aldılar sezaryana

Bi arkadaşım da öyle sezeryandan sonra hemen ayaklandı. Zayıf bi gebeydi belki omdandır diye düşündüm kendini kaldırması kolay olmuştur

suyumda yoktu benım aldılar oyle. ilk korkuyunorda yasamıştım hatta. doktora bana bişey olursa oglum kalır demiştım ortada,
Benimde ilk oğlanda iki haftam geçmişti . Doguma aldılar sancısız , keseyi yırtınca hemen o vakit sancılar başladı . Zaten doğumda kısa sürmüştü allahtan

Benimde ilk oğlanda iki haftam geçmişti . Doguma aldılar sancısız , keseyi yırtınca hemen o vakit sancılar başladı . Zaten doğumda kısa sürmüştü allahtan
Sizin oralarda da epidural denilen yöntem kullanılıyor mu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…