- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.717
- 118
- 29
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #5.881
ben normal dı hep. yasadıgımız yer kucuk bir ilceydı. ogunsuyum gelmiştı ve anlamamişlardı 1gun sonra kotrolde bellı oldu. sonra merkeze gonderdıler yatıs yaptılar. sezaryan oldum ılk gun ayaga kalktım oglumu gıyındırdım.. emzirdim.Sezeryan mi yaptin .sezeryan sonrası sancı olur ?
Sezeryan sonrası dikis yeri bı hafta kadar ağrılı sancılı olmuyor mu ? Planlı da olsa ..Akut sezaryen se olur ama planlı ise daha doğum başlamadan alıyorlar
olmak zorundaydım. sunı sancı bıle verdıler nafıle dogmuyor bu cocuk benim kalbim anı heycana korkuya dayanmıyor hızlı atması gerekıyorken yavas atıyor rıske atmadılar aldılar sezaryanaSezaryen olmuş bide gelmiş doğum hikayesini anlatıyor ballandıra ballandıra . Sen söyle bize avaz avaz bağırıp kocana tekme tokatlarla gittiğin bir doğum hikayesiyle gel
olmak zorundaydım. sunı sancı bıle verdıler nafıle dogmuyor bu cocuk benim kalbim anı heycana korkuya dayanmıyor hızlı atması gerekıyorken yavas atıyor rıske atmadılar aldılar sezaryana
Planlı yada akut farketmez her ikisindede aynı işlem uygulanıyor ve dikişler aynı zamanda iyileşiyorSezeryan sonrası dikis yeri bı hafta kadar ağrılı sancılı olmuyor mu ? Planlı da olsa ..
Onu demek istedim
Bi arkadaşım da öyle sezeryandan sonra hemen ayaklandı. Zayıf bi gebeydi belki omdandır diye düşündüm kendini kaldırması kolay olmuşturben normal dı hep. yasadıgımız yer kucuk bir ilceydı. ogunsuyum gelmiştı ve anlamamişlardı 1gun sonra kotrolde bellı oldu. sonra merkeze gonderdıler yatıs yaptılar. sezaryan oldum ılk gun ayaga kalktım oglumu gıyındırdım.. emzirdim.
bendemı tuaflık var bılmıyorum ama bende ne agrı ne sancı oldu ılk gun ve 2cı gun sızı oldu sonra 3gun kasınma simdi de sukur bısey yok halenSezeryan sonrası dikis yeri bı hafta kadar ağrılı sancılı olmuyor mu ? Planlı da olsa ..
Onu demek istedim
Neden doğuma aldılar ozaman , belliki zamanı değilmişolmak zorundaydım. sunı sancı bıle verdıler nafıle dogmuyor bu cocuk benim kalbim anı heycana korkuya dayanmıyor hızlı atması gerekıyorken yavas atıyor rıske atmadılar aldılar sezaryana
guzellık niye uzuldun sen
suyumda yoktu benım aldılar oyle. ilk korkuyunorda yasamıştım hatta. doktora bana bişey olursa oglum kalır demiştım ortada,Neden doğuma aldılar ozaman , belliki zamanı değilmiş
Kalbim dayanmadı dedin o yüzdenguzellık niye uzuldun sen
benım kalbım dayanmıyor hıc biseye. hıc bır uzuntu haberıde sevıncıde alamam ben hep kendime diyorum sana bısey olursa oglun kalır kendıne gel poloKalbim dayanmadı dedin o yüzden
Benimde ilk oğlanda iki haftam geçmişti . Doguma aldılar sancısız , keseyi yırtınca hemen o vakit sancılar başladı . Zaten doğumda kısa sürmüştü allahtansuyumda yoktu benım aldılar oyle. ilk korkuyunorda yasamıştım hatta. doktora bana bişey olursa oglum kalır demiştım ortada,
cok sukur Rabbıme az surmuşBenimde ilk oğlanda iki haftam geçmişti . Doguma aldılar sancısız , keseyi yırtınca hemen o vakit sancılar başladı . Zaten doğumda kısa sürmüştü allahtan
Sizin oralarda da epidural denilen yöntem kullanılıyor muBenimde ilk oğlanda iki haftam geçmişti . Doguma aldılar sancısız , keseyi yırtınca hemen o vakit sancılar başladı . Zaten doğumda kısa sürmüştü allahtan
Yok canım , bizde tıp daha okadar ilerlemediSizin oralarda da epidural denilen yöntem kullanılıyor mu
Kız dur dalga geçme cidden var mı yok muYok canım , bizde tıp daha okadar ilerlemedi
Bazı teknik ve yöntemler bazı ülkelerde kabul görmüyor ya ondan soruyorumYok canım , bizde tıp daha okadar ilerlemedi
Tercih edilip edilmediğini sormak istedi sanırımYok canım , bizde tıp daha okadar ilerlemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?