- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.717
- 118
- 29
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #5.861
Nedemek nadir gordugum arkadaşım. Rabbım bır avazda dogurmayı saglıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahİnşallah. Teşekkür ederim
Korkunun ecele faydası yok tatlım, o bebek ya çıkacak ya çıkacakModum düşük galiba biraz doğum yaklaştıkça korkmaya başladım
Amin.Nedemek nadir gordugum arkadaşım. Rabbım bır avazda dogurmayı saglıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
bır guzel dogum yapan Ben mıyımKorkunun ecele faydası yok tatlım, o bebek ya çıkacak ya çıkacakböyle diyip tüm korkularımı yenmiştim
İyi mi geçmişti doğumun ?bır guzel dogum yapan Ben mıyım
bunlarla kendını yorma dunyaya gelınce merkezın oluyor. suan ben oyleyım herseyı onla yapıyorum. oyun oynuyoruz. saklambaç atıcılık oynuyoruz..bazen bakıyorum da ben onsuz boşmusum dıyorum annelık oyle bısey
Ben de o günleri hayal ediyorum şimdibunlarla kendını yorma dunyaya gelınce merkezın oluyor. suan ben oyleyım herseyı onla yapıyorum. oyun oynuyoruz. saklambaç atıcılık oynuyoruz..bazen bakıyorum da ben onsuz boşmusum dıyorum annelık oyle bısey
Normal mi olacak?Modum düşük galiba biraz doğum yaklaştıkça korkmaya başladım
Bilmiyorum ki şuan belli değilNormal mi olacak?
mükemmel. sıfır sancı. hatta sezaryan da doktorum benden acma ve borekler ıstemiştı. eşime bıle bu esın cok dırayetlı. yıllardır burdayım voyle kadın gırmedım dedıİyi mi geçmişti doğumun ?
ben rüyamda habire normal doğurup duruyorumNormal mi olacak?
boyle hayal et ve bır bakmiş dunya gelmiş sen pesınde kosuyorsunBen de o günleri hayal ediyorum şimdi
Sezeryan mi yaptin .sezeryan sonrası sancı olur ?bır guzel dogum yapan Ben mıyım
Sen de mi hamilesinben rüyamda habire normal doğurup duruyorumbakalım.
Sezaryen olmuş bide gelmiş doğum hikayesini anlatıyor ballandıra ballandıra . Sen söyle bize avaz avaz bağırıp kocana tekme tokatlarla gittiğin bir doğum hikayesiyle gelmükemmel. sıfır sancı. hatta sezaryan da doktorum benden acma ve borekler ıstemiştı. eşime bıle bu esın cok dırayetlı. yıllardır burdayım voyle kadın gırmedım dedı
Epidural anesteziyi sancılar dayanılmaz hale gelmeden yaptır. Ben gerek duymadım 2.doğumda, sancılardan duramaz hale gelince istedim. Ama yarı yarıya etki etti.Bilmiyorum ki şuan belli değil
Yok değilimSen de mi hamilesin
Akut sezaryen se olur ama planlı ise daha doğum başlamadan alıyorlarSezeryan mi yaptin .sezeryan sonrası sancı olur ?
HayrolsunYok değilim
ama hep bı dogurdugumu görüyorum ruyamda.kasımdan beri ne alakaysa
Senden bekliyoruzzzzzzzSezaryen olmuş bide gelmiş doğum hikayesini anlatıyor ballandıra ballandıra . Sen söyle bize avaz avaz bağırıp kocana tekme tokatlarla gittiğin bir doğum hikayesiyle gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?