geyik bizim işimiz

Gerçekten öyle . Mesela aktif olan annelerin dogumu çok kolay oluyor çünkü vücut çok esnek oluyor . Kilolu annelerin daha zor oluyor . Ben bi tanıdık vardı. Kadın baya kilolu doğumu da bi okadar zor olmustu .
Bende kilolu olunca şullop diye vajinanın etinden kayar gider kolay olur

Zayıf olunca takir takir kemiğe takıla takıla gider zor olur diye dusunuyodum tam tersi

Gerçekten öyle . Mesela aktif olan annelerin dogumu çok kolay oluyor çünkü vücut çok esnek oluyor . Kilolu annelerin daha zor oluyor . Ben bi tanıdık vardı. Kadın baya kilolu doğumu da bi okadar zor olmustu .
Ben de kiloluyum. Benden daha kilolu bir arkadaşım dayanamayacağına karar verip sezaryen oldu. Ben ikisini de normal doğurdum. Aktif sayılmam.

Ay ya kilo almadım çol fazla ama maalesef aktif de değilim zaten evdeyim evde ne kadar hareket olursa sadece eliptik yapıyorum işte her gün
Oda güzel bence . Sonuçta yiyip içip yatmıyorsun . Bende son doğumda rapor aldım çünkü resmen felçli gibi olmustum . Bir yerden bir yere bastonla gidiyordum . Dolayısıyla hareketlerim kısıtlanmıştı . Ama allahtan doğum çok kolay geçti . Salak ebe bile anlamadı bebeğin geldiğini. Çok şükür yeri boylamadı zavallı bebişim

Şanslısın işte kolay olmuş doğumların darısı başıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…