- 17 Ocak 2020
- 28.163
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.911
- 598
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #5.921
Bende kilolu olunca şullop diye vajinanın etinden kayar gider kolay olurGerçekten öyle . Mesela aktif olan annelerin dogumu çok kolay oluyor çünkü vücut çok esnek oluyor . Kilolu annelerin daha zor oluyor . Ben bi tanıdık vardı. Kadın baya kilolu doğumu da bi okadar zor olmustu .
Circiri hiç duymamistimKısaca cırcır oldum desene ne Latince kelime kullanıyosun doktorlar gibi
devlet hastanesinde olumsuz bır durumda sezaryan oluyo diye biliyorum ama ozel oyle degıl.Özel hastanelerde isteğe göre oluyor burda Epidural. Devlet hastanesinde yaptım ilk doğumu, Epidural yoktu. 18 saat sancı çektim.
İnsaf yani , okadar da eziyet edilmez insana . Sonuçta sancıdan sonra takatin bile kalmıyorÖzel hastanelerde isteğe göre oluyor burda Epidural. Devlet hastanesinde yaptım ilk doğumu, Epidural yoktu. 18 saat sancı çektim.
Ben de kiloluyum. Benden daha kilolu bir arkadaşım dayanamayacağına karar verip sezaryen oldu. Ben ikisini de normal doğurdum. Aktif sayılmam.Gerçekten öyle . Mesela aktif olan annelerin dogumu çok kolay oluyor çünkü vücut çok esnek oluyor . Kilolu annelerin daha zor oluyor . Ben bi tanıdık vardı. Kadın baya kilolu doğumu da bi okadar zor olmustu .
valla şuluo akmıyor bacım bız daha rahat dogurduk sende kılo alma haBende kilolu olunca şullop diye vajinanın etinden kayar gider kolay olur
Zayıf olunca takir takir kemiğe takıla takıla gider zor olur diye dusunuyodum tam tersi
Deme öyle deme deme mukaddesÖzel hastanelerde isteğe göre oluyor burda Epidural. Devlet hastanesinde yaptım ilk doğumu, Epidural yoktu. 18 saat sancı çektim.
Açılma olana kadar yatağa almadılar. Sandalyede kıvrandım.İnsaf yani , okadar da eziyet edilmez insana . Sonuçta sancıdan sonra takatin bile kalmıyor
illa bıze hava atacak bacım da dunya gezmiş. daKısaca cırcır oldum desene ne Latince kelime kullanıyosun doktorlar gibi
Oda güzel bence . Sonuçta yiyip içip yatmıyorsun . Bende son doğumda rapor aldım çünkü resmen felçli gibi olmustum . Bir yerden bir yere bastonla gidiyordum . Dolayısıyla hareketlerim kısıtlanmıştı . Ama allahtan doğum çok kolay geçti . Salak ebe bile anlamadı bebeğin geldiğini. Çok şükür yeri boylamadı zavallı bebişimAy ya kilo almadım çol fazla ama maalesef aktif de değilim zaten evdeyim evde ne kadar hareket olursa sadece eliptik yapıyorum işte her gün
Ya sulu b0k . alın size sulu b0k yapıyorumilla bıze hava atacak bacım da dunya gezmiş. da
İnsan bunları duyunca cocuk dogurmak istemiyor neyse benım oyle durumu yokAçılma olana kadar yatağa almadılar. Sandalyede kıvrandım.
Aaa nasıl duymazsın. Genelde çocuklara kullanılan bir tabir buCirciri hiç duymamistim
Oda güzel bence . Sonuçta yiyip içip yatmıyorsun . Bende son doğumda rapor aldım çünkü resmen felçli gibi olmustum . Bir yerden bir yere bastonla gidiyordum . Dolayısıyla hareketlerim kısıtlanmıştı . Ama allahtan doğum çok kolay geçti . Salak ebe bile anlamadı bebeğin geldiğini. Çok şükür yeri boylamadı zavallı bebişim
Duymadım benim sucum neAaa nasıl duymazsın. Genelde çocuklara kullanılan bir tabir bu
Masallah , iyi geçti ama degilmi ?Ben de kiloluyum. Benden daha kilolu bir arkadaşım dayanamayacağına karar verip sezaryen oldu. Ben ikisini de normal doğurdum. Aktif sayılmam.
ben dıyorum ha ınanmıyorsunuz bu tam sosyete ne bılsın cırcırıAaa nasıl duymazsın. Genelde çocuklara kullanılan bir tabir bu
Artık nasıl elit nasıl burjuva bi insansanDuymadım benim sucum ne
Amin amin insallah . Sonra gelir burda anlatırsın detaylarıŞanslısın işte kolay olmuş doğumların darısı başıma
Düşünürüm tamamİnsan bunları duyunca cocuk dogurmak istemiyor neyse benım oyle durumu yokyapan dusunsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?