- 23 Ağustos 2020
- 6.758
- 12.731
- 248
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #5.961
Konu çoktan değişti dur helebebeklinick sen bugun nıye taktın ishale bacım ıyımısın gı yılbaşıda bıttı ne ictın sen..
sen bakma bacım buna bak cırcırı bıle bilmiyor ha
Doğru ya artık serseri mayın gibi buralarda fink atmak yokBebek yordugu için seni göremeyecez seneye görüşürüz artık , seni de kaybettik
Traccy hogg un bebek bakım sorunlarına mucize çözümler kitabını okudun muDoğru ya artık serseri mayın gibi buralarda fink atmak yok
Yazık kız öğrendi işte sulu bok dedi daha ne yapsınsen bakma bacım buna bak cırcırı bıle bilmiyor ha
bebiş uysal olursa emın ol varlığını bıle hıssetmezsınDoğru ya artık serseri mayın gibi buralarda fink atmak yok
Aa hiç okumadımTraccy hogg un bebek bakım sorunlarına mucize çözümler kitabını okudun mu
Okuduysan ne düşünüyorsun ? Uygulayacak misin
Çok çok övülen bir kitaptır hastaneden eve geldiginiz an çocuğunuza bu rutini uygulayın diye baştan sona anlatiyorAa hiç okumadım
İnşallah uysal olur ben aşırı uslu bi bebekmişim belki anasına çeker. Sonradan azıtmışımbebiş uysal olursa emın ol varlığını bıle hıssetmezsın
Bulursam internetten alayımÇok çok övülen bir kitaptır hastaneden eve geldiginiz an çocuğunuza bu rutini uygulayın diye baştan sona anlatiyor
Aa hiç okumadım
Aa hiç okumadım
Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler Fiyatları ve Özellikleri
Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.m.n11.com
Diğer sitelerde 70-80 tl
bu konu hakkında hiç bir bilgim yok bacımArkadaşlar 40 yaşında birinin yumurtası dondurulabiliyor mu o kadar verimli oluyor mu bir bilginiz var mı ? Bir yakınım konuyu açtı şimdi de bilemedim fikri olan vardır belki
ben kılo almak ıcın ugrasıyorum sen vermek için ne olacak bu fongu acabaKızlar yaaaa 2.5 kilo almışımm56.5 olmuşum yaaaaaaa Nasıl vereyim bu kiloyu? Evde sürekli canım pizza mizza istiyor döner hamur....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?