- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.717
- 118
- 29
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #6.001
yok bacım ben tovbelıyım zaten banlanıyorum hemenBdvde nebresımlere gel pis kokan nevresımlere
İyiyim lily cimSelam
Valla aksam erkenden uyumusum kac gundur sabaha karsi yatip 11 12 gibi zor kalkiyordum iyi geldi
bebeklinick
Hoşgeldin canim şükür cezan bitmiş
Diger sayfalari okumadim daPolo33 beni etiketlemis de orada gördüm yesil olmuşun
Nasilsin kac gündür yoktun?
Sen nasılsın :)Selam
Valla aksam erkenden uyumusum kac gundur sabaha karsi yatip 11 12 gibi zor kalkiyordum iyi geldi
bebeklinick
Hoşgeldin canim şükür cezan bitmiş
Diger sayfalari okumadim daPolo33 beni etiketlemis de orada gördüm yesil olmuşun
Nasilsin kac gündür yoktun?
IlahiSen nasılsın :)
Konu içeriğinde hadibea yla konusurken senden bahsettik
Dedim naptınız onu basini yaktınız migorucu ayarliyorduk ya
Bulur valla erkeklerIlahiokumadim aradaki yorumları daha :) valla evde tek basina sıkılıyorum artık. Biri olsa fena olmazdi yaa
Ceycey daha gelmedi ki şu doktor kuzenini ayarlayacakti belkim adam birini bulmuştur şu bir haftada
Bugun erken kalkmis oldum olsun yaa zaten az uyuyan biriyim aksam daha erken yatarim
Senin de esin sebebiyle gunun duzeni sasmistir olsun ne güzel eşine uyum sagliyorsun
Aman bekarken sanki farklı mıydımIlahiokumadim aradaki yorumları daha :) valla evde tek basina sıkılıyorum artık. Biri olsa fena olmazdi yaa
Ceycey daha gelmedi ki şu doktor kuzenini ayarlayacakti belkim adam birini bulmuştur şu bir haftada
Bugun erken kalkmis oldum olsun yaa zaten az uyuyan biriyim aksam daha erken yatarim
Senin de esin sebebiyle gunun duzeni sasmistir olsun ne güzel eşine uyum sagliyorsun
Benim düzenimi cocuk bozacak.Ilahiokumadim aradaki yorumları daha :) valla evde tek basina sıkılıyorum artık. Biri olsa fena olmazdi yaa
hele şukur tı lıl ahey ahey hanım aga geldı gel hanım aga gel otırıver şu köse ahey agey toplanın hanım aga geldidostlar mapustan çıktım sonunda
ağalığı sana devrettim .yokluğumda beni çok andın burayı hiç boş bırakmadın.ağalık da paşalık da senin hakkın vallahele şukur tı lıl ahey ahey hanım aga geldı gel hanım aga gel otırıver şu köse ahey agey toplanın hanım aga geldi
Düştüm mapus damlarina öğüt veren çok olurdostlar mapustan çıktım sonunda
ikimiz aynı anda banlandık ama neden banlandık acaba?tam 10 gün verdiler yahuuu dile kolayyy.bol bol ders çalıştık kızlaDüştüm mapus damlarina öğüt veren çok olurkopek gibi özledim lan seni
Napiyon ceyooooo
Allah razı olsun hanım aga gorevımızağalığı sana devrettim .yokluğumda beni çok andın burayı hiç boş bırakmadın.ağalık da paşalık da senin hakkın valla
sız niye yatınız mapustaikimiz aynı anda banlandık ama neden banlandık acaba?tam 10 gün verdiler yahuuu dile kolayyy.bol bol ders çalıştık kızla
sebebini bilmiyorum ama çok ta tınnn onlar kaybettisız niye yatınız mapustasucunu neydi. sen merek etme bacım gıden oldu ama kalanlarla yola devam ettik
polo ağa oldun bugün hadi hayırlısıAllah razı olsun hanım aga gorevımız
Aynen bacı senden sonra bende yedım 2gun ahh ahhsebebini bilmiyorum ama çok ta tınnn onlar kaybetti
On gün mü niye sana on gün .bana altı gün vermişlerdi kuzuuikimiz aynı anda banlandık ama neden banlandık acaba?tam 10 gün verdiler yahuuu dile kolayyy.bol bol ders çalıştık kızla
ne verecen yat kat ev koy arsa.. biliyon fakırem ben agaöpolo ağa oldun bugün hadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?