geyik bizim işimiz

Selam
Valla aksam erkenden uyumusum kac gundur sabaha karsi yatip 11 12 gibi zor kalkiyordum iyi geldi
bebeklinick
Hoşgeldin canim şükür cezan bitmiş
Diger sayfalari okumadim da Polo33 beni etiketlemis de orada gördüm yesil olmuşun
Nasilsin kac gündür yoktun?

İyiyim lily cim günün aydın olsun
Birazda erken kalkmış oldun ama yahu
Uyusan mi ?
Ben oturuyorum eşimi bekliyorum sabah gelecek o gündüz uyurken gürültü çıkarmadan sessizce ne yapabilirim ki
Oturup bekliyorum böyle işte buralarda
Cezam uzun sürdü epey
Sonra açılmış ben unutmusum girmemisim filan
İnsan herşeye alışıyor işte girmeye girmeye unutmuşum da
Bı an dedim kk diye biyere giriyodum ben

Sen nasılsın :)
Konu içeriğinde hadibea yla konusurken senden bahsettik
Dedim naptınız onu basini yaktınız mi gorucu ayarliyorduk ya

Sen nasılsın :)
Konu içeriğinde hadibea yla konusurken senden bahsettik
Dedim naptınız onu basini yaktınız mi gorucu ayarliyorduk ya
Ilahi okumadim aradaki yorumları daha :) valla evde tek basina sıkılıyorum artık. Biri olsa fena olmazdi yaa
Ceycey daha gelmedi ki şu doktor kuzenini ayarlayacakti belkim adam birini bulmuştur şu bir haftada
Bugun erken kalkmis oldum olsun yaa zaten az uyuyan biriyim aksam daha erken yatarim
Senin de esin sebebiyle gunun duzeni sasmistir olsun ne güzel eşine uyum sagliyorsun

Bulur valla erkekler
Kaşla göz arasında ruhumuz duymaz

Aman bekarken sanki farklı mıydım
Sabah altilara kadar oturuyodum
Benim düzenimi cocuk bozacak.
O yüzden girişimlerde bulunamiyorum zaten.

hele şukur tı lıl ahey ahey hanım aga geldı gel hanım aga gel otırıver şu köse ahey agey toplanın hanım aga geldi
ağalığı sana devrettim .yokluğumda beni çok andın burayı hiç boş bırakmadın.ağalık da paşalık da senin hakkın valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…