- 17 Ocak 2020
- 28.163
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.911
- 598
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #5.981
Boy kaç canım .normalde 56 kilo hiç bişey değil boyun mu normalin altinda ?Kızlar yaaaa 2.5 kilo almışımm56.5 olmuşum yaaaaaaa Nasıl vereyim bu kiloyu? Evde sürekli canım pizza mizza istiyor döner hamur....
ya acaba yulaf, yoğurt falan kilo verdirir mi? Sabah kahvaltısında sahanda yumurta yiyim... öğlen yulaf falan.ben kılo almak ıcın ugrasıyorum sen vermek için ne olacak bu fongu acaba
Alırsın üç dört seneyeben kılo almak ıcın ugrasıyorum sen vermek için ne olacak bu fongu acaba
163...Boy kaç canım .normalde 56 kilo hiç bişey değil boyun mu normalin altinda ?
NerdeeeeKızlar janjanlı konu var
Bdvde nevresimli konuNerdeeee
Katibee senın bı de 2 tane cocugun mu var? Yaw adama laf ediyosun bi sürü,daha ne yapsın len adam ıkı gol atmıs yawBen de kiloluyum. Benden daha kilolu bir arkadaşım dayanamayacağına karar verip sezaryen oldu. Ben ikisini de normal doğurdum. Aktif sayılmam.
cok veror kendını 100 gorursun bacımya acaba yulaf, yoğurt falan kilo verdirir mi? Sabah kahvaltısında sahanda yumurta yiyim... öğlen yulaf falan.
nerdeAlırsın üç dört seneye
Katibin Ruhu ın alezi olmasın o
kız sen nerelerdesin bacımKatibee senın bı de 2 tane cocugun mu var? Yaw adama laf ediyosun bi sürü,daha ne yapsın len adam ıkı gol atmıs yaw
Buralardayım polocugum gezınıyırum ama gözüm üstünüzdekız sen nerelerdesin bacım
Muhabbet sararsa uğruyorum diyosunBuralardayım polocugum gezınıyırum ama gözüm üstünüzde
Bakıyorum sohbet varsa gerı kalmayayım dıye hemen katılıyorumMuhabbet sararsa uğruyorum diyosun
sen gezme oralarda gel burayaBuralardayım polocugum gezınıyırum ama gözüm üstünüzde
Dur sımdı nevresımlere bakıyorumsen gezme oralarda gel buraya
nerdeDur sımdı nevresımlere bakıyorum
Bdvde nebresımlere gel pis kokan nevresımlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?