- 17 Ocak 2020
- 28.163
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.911
- 598
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #6.161
Ablamda mesela gerçekten çok güzelBen de sasirdim.hem yakisikli hem evi arabasi var ama ilişkisi yokbence o beğenmiyor kriterleri yüksek
Bence şimdiden gidebilirsinPandemi biraz daha sakinlesin bir doktora görünmeyi düşünüyorum sonucta yas 35e doğru gidiyor
Hayır kriteri yüksek değil. Eskiden çok kriter aradı bulamadı buldukları güvenini sarstı.. Tek kriter kapalı istemiyor o kadarBen de sasirdim.hem yakisikli hem evi arabasi var ama ilişkisi yokbence o beğenmiyor kriterleri yüksek
cok gezme gıDaldan dala süzülen eşek arısı benim
Yerimde duramıyorum yahu evde de öyleyimcok gezme gı
Benim.evim.arabam yok araba almayı cok istiyorum ama tek basina olmuyor bilen biri olacak ev icin de hep hayalimde evlenirsem esimle aliriz birlikte yaparız düşüncesi varAblamda mesela gerçekten çok güzel
Evi var arabası var ilişkisi yok
Niye çünkü kriteri yüksek ve erkek bulacak alanı yok maalesef.
Hepsi birleşince geriye hiç bişey kalmıyor işte
Burada hastane doktor yok diger ilcelere gitmem gerek ve ben kronik hasta oldugum icin evden bile cikmiyorum riske atamam kendimi buradaki insanlar maske bile takmıyorBence şimdiden gidebilirsin
Sonuçta yumurtaların takibe alınacaken iyi gelişmiş yumurta için belki üç beş ay beklenecek ki sonra alınıp dondurulacak vs .
Yukarıda Söylediğin herşeyde o kadar haklısın o kadar katılıyorum ki sana.kitap gibi konuştun bı o kadar gerçek.Benim.evim.arabam yok araba almayı cok istiyorum ama tek basina olmuyor bilen biri olacak ev icin de hep hayalimde evlenirsem esimle aliriz birlikte yaparız düşüncesi var
Kriter de yuksek şöyle ki ben hayatinin sorumluluğunu almis bir insanim, huzur önemli. Benim bu huzurumu paylasip devam ettirecek biri olsun isterim beni maddi olarak kullanma fikri olmayacak ya da benim onun parasına geldiğimi dusunmeyecek, sadece sevgi saygı ve huzuru paylaşacak biri. Ama simdiki iliskiler hep menfaat üzerine kurulu haliyle kadinlar iyi erkek yok diyor erkekler de iyi kadin yok diyor.
Cogu erkegin ben aşkı, sevgiyi, güveni yaşadıkları iliskilerde tukettiklerini dolayısıyla da kendilerine duvar ördüklerini düşünüyorum. Ugrasmak istemiyorlar ama şu acidan yanlış, kimse kimsenin gecmis travmasini iyilestirmek zorunda degil.
Iste güveni sarsilmis yani biri ciksa karşısına o kişi abine guven versin çabalasin ister yine gecmis iliskilerinin travmasi yaniHayır kriteri yüksek değil. Eskiden çok kriter aradı bulamadı buldukları güvenini sarstı.. Tek kriter kapalı istemiyor o kadar
Kuzum sen kaç yaşındasınBenim.evim.arabam yok araba almayı cok istiyorum ama tek basina olmuyor bilen biri olacak ev icin de hep hayalimde evlenirsem esimle aliriz birlikte yaparız düşüncesi var
Kriter de yuksek şöyle ki ben hayatinin sorumluluğunu almis bir insanim, huzur önemli. Benim bu huzurumu paylasip devam ettirecek biri olsun isterim beni maddi olarak kullanma fikri olmayacak ya da benim onun parasına geldiğimi dusunmeyecek, sadece sevgi saygı ve huzuru paylaşacak biri. Ama simdiki iliskiler hep menfaat üzerine kurulu haliyle kadinlar iyi erkek yok diyor erkekler de iyi kadin yok diyor.
Cogu erkegin ben aşkı, sevgiyi, güveni yaşadıkları iliskilerde tukettiklerini dolayısıyla da kendilerine duvar ördüklerini düşünüyorum. Ugrasmak istemiyorlar ama şu acidan yanlış, kimse kimsenin gecmis travmasini iyilestirmek zorunda degil.
Teşekkür ederim canimYukarıda Söylediğin herşeyde o kadar haklısın o kadar katılıyorum ki sana.kitap gibi konuştun bı o kadar gerçek.
Hayırdır bacım ne edecen senKuzum sen kaç yaşındasın
34Kuzum sen kaç yaşındasın
Seda çingene gibiseda sayan programı gıbı evlendıyoruz baslıyor
Ayrıca enerjine de hayranimTeşekkür ederim canim
Yaa besmele bizim dilimize pelesenk her ise başlarken söylenir diye ama iste helal mi haram mi düşünmeden soyleniyor bazenbıde super cekılış gıbı bır programı var ordada haydı bismillah demıyormu.. Rabbım sana geliyorum diyorum ya
Aynen valla o kadın zaten benı benden alıyorYaa besmele bizim dilimize pelesenk her ise başlarken söylenir diye ama iste helal mi haram mi düşünmeden soyleniyor bazen
evlenme programları olmasın bacımSeda çingene gibi
Seda olmaz daha elit birilerinin programı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?