geyik bizim işimiz

Ben de sasirdim.hem yakisikli hem evi arabasi var ama ilişkisi yok bence o beğenmiyor kriterleri yüksek
Ablamda mesela gerçekten çok güzel
Evi var arabası var ilişkisi yok

Niye çünkü kriteri yüksek ve erkek bulacak alanı yok maalesef.
Hepsi birleşince geriye hiç bişey kalmıyor işte

Pandemi biraz daha sakinlesin bir doktora görünmeyi düşünüyorum sonucta yas 35e doğru gidiyor
Bence şimdiden gidebilirsin
Sonuçta yumurtaların takibe alınacaken iyi gelişmiş yumurta için belki üç beş ay beklenecek ki sonra alınıp dondurulacak vs .

Ablamda mesela gerçekten çok güzel
Evi var arabası var ilişkisi yok

Niye çünkü kriteri yüksek ve erkek bulacak alanı yok maalesef.
Hepsi birleşince geriye hiç bişey kalmıyor işte
Benim.evim.arabam yok araba almayı cok istiyorum ama tek basina olmuyor bilen biri olacak ev icin de hep hayalimde evlenirsem esimle aliriz birlikte yaparız düşüncesi var
Kriter de yuksek şöyle ki ben hayatinin sorumluluğunu almis bir insanim, huzur önemli. Benim bu huzurumu paylasip devam ettirecek biri olsun isterim beni maddi olarak kullanma fikri olmayacak ya da benim onun parasına geldiğimi dusunmeyecek, sadece sevgi saygı ve huzuru paylaşacak biri. Ama simdiki iliskiler hep menfaat üzerine kurulu haliyle kadinlar iyi erkek yok diyor erkekler de iyi kadin yok diyor.
Cogu erkegin ben aşkı, sevgiyi, güveni yaşadıkları iliskilerde tukettiklerini dolayısıyla da kendilerine duvar ördüklerini düşünüyorum. Ugrasmak istemiyorlar ama şu acidan yanlış, kimse kimsenin gecmis travmasini iyilestirmek zorunda degil.

Bence şimdiden gidebilirsin
Sonuçta yumurtaların takibe alınacaken iyi gelişmiş yumurta için belki üç beş ay beklenecek ki sonra alınıp dondurulacak vs .
Burada hastane doktor yok diger ilcelere gitmem gerek ve ben kronik hasta oldugum icin evden bile cikmiyorum riske atamam kendimi buradaki insanlar maske bile takmıyor

Yukarıda Söylediğin herşeyde o kadar haklısın o kadar katılıyorum ki sana.kitap gibi konuştun bı o kadar gerçek.

Hayır kriteri yüksek değil. Eskiden çok kriter aradı bulamadı buldukları güvenini sarstı.. Tek kriter kapalı istemiyor o kadar
Iste güveni sarsilmis yani biri ciksa karşısına o kişi abine guven versin çabalasin ister yine gecmis iliskilerinin travmasi yani

Kuzum sen kaç yaşındasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…