geyik bizim işimiz

Yapısında annelik var hunharca
Bu yüzden ister istemez üzülüyor
Anne babada yaşlı olunca her an olebilirler gözüyle bakınca insan yalnız kalacam korkusunu iki kat yaşamaya başlıyor

Sanırım böyle bişey

39
Devlet Hastanesi'nde Hemşire hanım
Aa ne guzel işte meslegi var kendini bilen sorumlulugunu almis biri
Elbette nasibi cikar ama bunu takmayacak hayatini yasayip.keyfini cikaracak oyle olunca inan hic ummadigin anda çıkıyor insanlar karsina
Şuan Esra Erol'la izdivaç a döndük adeta
Ahahah burada her sey konuşuluyor hem benim mevzunun gecmisi var ablaninki simdi cikti piyasaya
Bak aybushun abisi de varmis hemen match yapin

Şaka yapıyor diye düşünüyorum

lily86 senin hiç endişelerin oluyor mu yaş ilerliyor . Biri çıkmıyor .çıkanlar adam değil .menopoza girerim olana kadar . Sonra da bebeğim olmaz gibi kafası binbir sorguyla doluyor

Bende de anne olma hevesi cok fazla bu yasima kadar kac cocuk uyuttum kucagimda hepsi kocaman oldular mesela.annem anneligi yasayarak öğrenmiş ama benim.ruhum.anne
O acidan evet ne zaman evleneceğim de çocuğum olacak düşüncesi insani uzuyor ama ben akisina biraktim.artik
Nasipte evlilik yoksa ben kendimi paralasam olmaz yani

Sarar da calısıyor İl il Mağazaları geziyor denetim yapıyor dekorlar ile ilgileniyor. Arabası evi var işi var maayış sağlam
Böyle gezerken gezerken her kızı ayarliyodir o .niye bekar çok şaşırdım
Hani ablamın alanı yok ondan yok görüştüğü kişi filan .

Ağabeyin için şaşırdım:)

Böyle gezerken gezerken her kızı ayarliyodir o .niye bekar çok şaşırdım
Hani ablamın alanı yok ondan yok görüştüğü kişi filan .

Ağabeyin için şaşırdım:)
Zamanında sorumluluk almadı.. Yeni aklı başına geliyor, kafası sonradan bastı bey efendinin

lily86 senin hiç endişelerin oluyor mu yaş ilerliyor . Biri çıkmıyor .çıkanlar adam değil .menopoza girerim olana kadar . Sonra da bebeğim olmaz gibi kafası binbir sorguyla doluyor
O dusunceler tabii ki var ama ben bir ara cok biri olsun diye istedim üzüldüm ama yine olmadi yani menopoza girme ihtimali hep var annelik istegim de var ama sirf anne olayim.diye evlenmek istemem
Sevmek sevilmek de isterim, bir evliliği sadece mantikla da yasamak istemem, cocuk icin de. Birbirine deger veren bir çift olmadıktan sonra ne anlamı var ki!
En son tanıştığım adamla sohbet guzeldi ve cok yakisikli olmasa da efendiliği merhameti hosuma gitmisti ama o hep mantikla yaklaştı ve pek ilgili degildi yani ben onu ikna etmeye calisacaktim ugrasmak istemedim
Ama onun icin ben bu adamla evlenebilirim bile demistim olmadı yani

Gerçi yumurta dondurulur menopoz sorun değil de .

Allah gönlüne göre versin tez zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…