- 17 Ocak 2020
- 28.163
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.911
- 598
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #6.141
Şuan Esra Erol'la izdivaç a döndük adetaCeycey de bana kuzenini ayarlicakti ama laf var icraat yok
39 yearsKiz yasi kac neden sıkıntı?
Yapısında annelik var hunharcaAblan kac yasinda?
Ben uzulme kismini aşmışım sanirim
Insan paylasmak da istiyor bazi seyleri
Mesela bir kek yapsam birlikte cay yapip yiyecek kisi istiyor insan. O yüzden yapasim gelmiyor ya da mesela arkadasimla teyzemle konuşuyoruz kahve yaptım hadi sen de yap ic diyorlar ama ben tek basina icmek istemiyorum gibi... Yalniz yasamak her acidan zor ama etrafinda insanlar varsa keyfini çıkarsın bu illa ki bir erkek olmak zorunda degil
Şaka yapiyosun bakValla bizde abime evlenebileceği bir hatun kişisi arıyoruz. Niyeti ciddi
Aa ne guzel işte meslegi var kendini bilen sorumlulugunu almis biri39
Devlet Hastanesi'nde Hemşire hanım
Ahahah burada her sey konuşuluyorŞuan Esra Erol'la izdivaç a döndük adeta
Şaka yapıyor diye düşünüyorumAa ne guzel işte meslegi var kendini bilen sorumlulugunu almis biri
Elbette nasibi cikar ama bunu takmayacak hayatini yasayip.keyfini cikaracak oyle olunca inan hic ummadigin anda çıkıyor insanlar karsina
Ahahah burada her sey konuşuluyorhem benim mevzunun gecmisi var ablaninki simdi cikti piyasaya
Bak aybushun abisi de varmis hemen match yapin
Yapısında annelik var hunharca
Bu yüzden ister istemez üzülüyor
Anne babada yaşlı olunca her an olebilirler gözüyle bakınca insan yalnız kalacam korkusunu iki kat yaşamaya başlıyor
Sanırım böyle bişey
Bende de anne olma hevesi cok fazla bu yasima kadar kac cocuk uyuttum kucagimda hepsi kocaman oldular mesela.annem anneligi yasayarak öğrenmiş ama benim.ruhum.anneYapısında annelik var hunharca
Bu yüzden ister istemez üzülüyor
Anne babada yaşlı olunca her an olebilirler gözüyle bakınca insan yalnız kalacam korkusunu iki kat yaşamaya başlıyor
Sanırım böyle bişey
Sarar da calısıyor İl il Mağazaları geziyor denetim yapıyor dekorlar ile ilgileniyor. Arabası evi var işi var maayış sağlamŞaka yapiyosun bakne iş yapar aslan eniştem benim
Böyle gezerken gezerken her kızı ayarliyodir o .niye bekar çok şaşırdımSarar da calısıyor İl il Mağazaları geziyor denetim yapıyor dekorlar ile ilgileniyor. Arabası evi var işi var maayış sağlam
pandemi var whatsaptan konuşuyoruz sadece.ee k.k dan da nefret ediyor adam.burda boş boş lafladığımızı düşünüyorCeycey de bana kuzenini ayarlicakti ama laf var icraat yok
Zamanında sorumluluk almadı.. Yeni aklı başına geliyor, kafası sonradan bastı bey efendininBöyle gezerken gezerken her kızı ayarliyodir o .niye bekar çok şaşırdım
Hani ablamın alanı yok ondan yok görüştüğü kişi filan .
Ağabeyin için şaşırdım:)
O dusunceler tabii ki var ama ben bir ara cok biri olsun diye istedim üzüldüm ama yine olmadilily86 senin hiç endişelerin oluyor mu yaş ilerliyor . Biri çıkmıyor .çıkanlar adam değil .menopoza girerim olana kadar . Sonra da bebeğim olmaz gibi kafası binbir sorguyla doluyor
Ben de sasirdim.hem yakisikli hem evi arabasi var ama ilişkisi yokSarar da calısıyor İl il Mağazaları geziyor denetim yapıyor dekorlar ile ilgileniyor. Arabası evi var işi var maayış sağlam
Gerçi yumurta dondurulur menopoz sorun değil de .O dusunceler tabii ki var ama ben bir ara cok biri olsun diye istedim üzüldüm ama yine olmadiyani menopoza girme ihtimali hep var annelik istegim de var ama sirf anne olayim.diye evlenmek istemem
Sevmek sevilmek de isterim, bir evliliği sadece mantikla da yasamak istemem, cocuk icin de. Birbirine deger veren bir çift olmadıktan sonra ne anlamı var ki!
En son tanıştığım adamla sohbet guzeldi ve cok yakisikli olmasa da efendiliği merhameti hosuma gitmisti ama o hep mantikla yaklaştı ve pek ilgili degildi yani ben onu ikna etmeye calisacaktim ugrasmak istemedim
Ama onun icin ben bu adamla evlenebilirim bile demistim ama olmadı yani
Pandemi biraz daha sakinlesin bir doktora görünmeyi düşünüyorum sonucta yas 35e doğru gidiyorGerçi yumurta dondurulur menopoz sorun değil de .
Allah gönlüne göre versin tez zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?