geyik bizim işimiz

Iste güveni sarsilmis yani biri ciksa karşısına o kişi abine guven versin çabalasin ister yine gecmis iliskilerinin travmasi yani
Yanlış düşüncedesin. Hep kriterleri yüksek tuttu buldukları yarı yolda bıraktı gibi.. Şimdi kriter i falan yok evlenmiş ayrılmış dahi olabilir sadece Saygı sevgi huzur diyor..

evlenme programları olmasın bacım
Evlenme programları kalkti ya yillarin esra erolu bile biraktiysa daha da yapmazlar
Seda sayanin programı belki muge anlı vari olabilir onun da karakteri biraz sert ya muge anlidan once de o yapıyordu zaten bu tur seyler
En son gelinim mutfakta reklami vardi onu sunmuyor muydu

yakından tanımam ama gormuşlugum olmuştu vu kızı. evlı barklı bırı Facebook ta bırıyle tanışıyorlar. herseyını anlatıyor bu kadın adam da gelıyır memleketıne kocası doktor oturdukları yer ilce tarzı bır yer. kadın bunla artık hayat yasamaya basladı. tabı hergun evden cıkmalar. esını colugunu cocugunu bu adama feda ettı yoluna. sımdıde hayattı pıslık içinde yedıgı dayaklar yanına kar kalıyor. doktor kocasıda evlendı cocukları yanında 2cı esıde gul gıbj annelık yapıyor onlara.

Yanlış düşüncedesin. Hep kriterleri yüksek tuttu buldukları yarı yolda bıraktı gibi.. Şimdi kriter i falan yok evlenmiş ayrılmış dahi olabilir sadece Saygı sevgi huzur diyor..
Doğrudur belki kendini kaptırmıştır o da hayal kırıklığı yasatmıştır benzerini cok defa yasadim anlayabiliyorum
Allah gönlüne göre versin

okadının el atmadıgı programı kaldı bacım mugeye hayranım ben ya onun gıbı yapamaz seda

Ahaha su an koptum kanal d acik ve seda sayanin sesi ile şarkı "gelinim mutfaktaaaaaa gelinim mutfaktaa" ahaha lafin ustune geldi bastim kahkahayı sesim baya yankilandi evde

sigara alkol ü var mı çapkın mı?cimri mi bunlar önemli konular

Bende ablasına koca bulmak için üye olmuş gibiyim .
Diyen desin boşver neler konuşulmuyor ki
Daha dün boklarimizin kıvamını konuşuyorduk mesela
Diyare ingilizcede hastaliklar bizdeki gibi halk diliyle soylenmez direkt diyare derler yanlis bisey yok da burada tum sifatlar dökülmüş

Ahaha su an koptum kanal d acik ve seda sayanin sesi ile şarkı "gelinim mutfaktaaaaaa gelinim mutfaktaa" ahaha lafin ustune geldi bastim kahkahayı sesim baya yankilandi evde
bahar candan gibi italik duruşun yok kısmetsizliğin ondan bence.kadın olarak hepimiz onu örnek almalıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…