- 25 Temmuz 2019
- 9.310
- 16.214
- 198
- 35
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #6.181
Yanlış düşüncedesin. Hep kriterleri yüksek tuttu buldukları yarı yolda bıraktı gibi.. Şimdi kriter i falan yok evlenmiş ayrılmış dahi olabilir sadece Saygı sevgi huzur diyor..Iste güveni sarsilmis yani biri ciksa karşısına o kişi abine guven versin çabalasin ister yine gecmis iliskilerinin travmasi yani
Yaaa o kadar enerji çalışması yapiyoruzAyrıca enerjine de hayranim
Evlenme programları kalkti ya yillarin esra erolu bile biraktiysa daha da yapmazlarevlenme programları olmasın bacım
Bende ablasına koca bulmak için üye olmuş gibiyim .Birşey diyecem kız toplamaya mı geldin diyeceksiniz diye korkuyorum
Doğrudur belki kendini kaptırmıştır o da hayal kırıklığı yasatmıştır benzerini cok defa yasadim anlayabiliyorumYanlış düşüncedesin. Hep kriterleri yüksek tuttu buldukları yarı yolda bıraktı gibi.. Şimdi kriter i falan yok evlenmiş ayrılmış dahi olabilir sadece Saygı sevgi huzur diyor..
okadının el atmadıgı programı kaldı bacım mugeye hayranım ben ya onun gıbı yapamaz sedaEvlenme programları kalkti ya yillarin esra erolu bile biraktiysa daha da yapmazlar
Seda sayanin programı belki muge anlı vari olabilir onun da karakteri biraz sert ya muge anlidan once de o yapıyordu zaten bu tur seyler
En son gelinim mutfakta reklami vardi onu sunmuyor muydu
oyle seyler sezdım senden zatenBirşey diyecem kız toplamaya mı geldin diyeceksiniz diye korkuyorum
sigara alkol ü var mı çapkın mı?cimri mi bunlar önemli konularYanlış düşüncedesin. Hep kriterleri yüksek tuttu buldukları yarı yolda bıraktı gibi.. Şimdi kriter i falan yok evlenmiş ayrılmış dahi olabilir sadece Saygı sevgi huzur diyor..
DiyareBende ablasına koca bulmak için üye olmuş gibiyim .
Diyen desin boşverneler konuşulmuyor ki
Daha dün boklarimizin kıvamını konuşuyorduk mesela
bahar candan gibi italik duruşun yok kısmetsizliğin ondan bence.kadın olarak hepimiz onu örnek almalıyızAhaha su an koptum kanal d acik ve seda sayanin sesi ile şarkı "gelinim mutfaktaaaaaa gelinim mutfaktaa" ahaha lafin ustune geldi bastim kahkahayı sesim baya yankilandi evde
Peki onlar kimlily86 bacım senı alacak olanlarla ben ırtıbattayım sen karısma. ben donuna kadar arastırrırım
Nasıl yani? Ben onu tanımıyorumbahar candan gibi italik duruşun yok kısmetsizliğin ondan bence.kadın olarak hepimiz onu örnek almalıyız
Alkol sigara var ama ayyaşlık derecesi değil arkadaşları ile 2 kadeh o kadar oda haftasonu flnsigara alkol ü var mı çapkın mı?cimri mi bunlar önemli konular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?