- 25 Temmuz 2019
- 9.310
- 16.214
- 198
- 35
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #6.661
Sağol canım çok zorlanıyorumTebrik ederim
Kararlı ol yet r ki .basarirrsinnnSağol canım çok zorlanıyorum
Canım teknikerim ama evden çalışıyorum şimdilik, kronik hasta oldugum icin bahanesi de bu zaten.Senin meslek nedir? Senin amirin tam bir egoist birisi terbiyesiz
Aaa evet hatirladim pardon canim (en güzel ilçedeydin
Simdi hiç sigara icmemis biri olarak belki empati kuramam ama ben de kilo vermekte zorlaniyorum ya oradan pay bicebilirim.Sağol canım çok zorlanıyorum
Ocaktan sonra düşecek deniyordu ama ben de bilmiyorumHanımlar araba piyayasis ne durumda dustu mu fiyatlar yada ne zaman dusr
bızde yagıyor hemde lapa lapaYaaaahangi ildesin? Bizim buraya yagmis sabah gördüm gunesten eridi gerçi oglen
Düzenini bozmaoglum 2gundur sabah 10da kalkıyor aksamda 10da uyuyor. şimdıde besıgınde donup dolanıyor beyfendı bugun ablamdaydı benım bıraz işlerım vardı. ablam ayagından salmiş uyutmuş suan onun için direniyor kı benım yapmamı bekliyor ama hayır bu savası ben kazanacagım
Normalde asla benden ayrılmaz ben nerdr o orda olur ama bugun hava soguktu bankayada goturemedım. ablama bırakmak zorunda kaldım oda ayagında uyutmuş ve bez baglamiş bıde yatakta islatmasın kendını dıye geldımkı sıkayet edıyordu anne pıs pısDüzenini bozma
Çocuklar isine gelen seyi kullanirlarmis
Hic gerek yok senin duzenin neyse o sekilde devam.et
Hem onun da kafasi karismasin
cat kapı mısafırlerden hıc hoslanıyorm cıttten Rabbım yardımcın olsun canımSelam kızlar nasılsınız ? Bugün bir arkadaş çat kapı kahveye geldi saat 10 gibi . Sonrada uyuyamadım . Birazdan işe gideceğim kendime zencefilli yeşil ay yaptım , umarım biraz enerji verir
Bende sevmiyorum ama bu öyle arayan cinsten bir arkadaş değil elinde olsa yorganını alıp bende uyuyacakcat kapı mısafırlerden hıc hoslanıyorm cıttten Rabbım yardımcın olsun canım
Kahkaha attım ya bezi sevmiyor mu pis pis anne pis pisNormalde asla benden ayrılmaz ben nerdr o orda olur ama bugun hava soguktu bankayada goturemedım. ablama bırakmak zorunda kaldım oda ayagında uyutmuş ve bez baglamiş bıde yatakta islatmasın kendını dıye geldımkı sıkayet edıyordu anne pıs pıs
Arabamı arıyorsun. Gel benimkini satayım sanaHanımlar araba piyayasis ne durumda dustu mu fiyatlar yada ne zaman dusr
sende kaoının delıgınde yada caktırmadan pencereden bak onu gordugunde ses cıkarmaBende sevmiyorum ama bu öyle arayan cinsten bir arkadaş değil elinde olsa yorganını alıp bende uyuyacak
sevmiyor. nefret ediyor bezdenKahkaha attım ya bezi sevmiyor mu pis pis anne pis pis
Oldu, hatta perdenin arkasına saklanayım belki camdan içeri bakar diyesende kaoının delıgınde yada caktırmadan pencereden bak onu gordugunde ses cıkarma
yorganla gelen onuda yaparOldu, hatta perdenin arkasına saklanayım belki camdan içeri bakar diye
Bende ona öyle giderim ama , aramızda onun hesabı olmaz hiçyorganla gelen onuda yapar
Saat sabahın onu gibi kahveye geldi ? Rüyasında mi kahve görmüş ne alakaSelam kızlar nasılsınız ? Bugün bir arkadaş çat kapı kahveye geldi saat 10 gibi . Sonrada uyuyamadım . Birazdan işe gideceğim kendime zencefilli yeşil ay yaptım , umarım biraz enerji verir
sız alişiksınız yastık yorganaBende ona öyle giderim ama , aramızda onun hesabı olmaz hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?