geyik bizim işimiz

Senin meslek nedir? Senin amirin tam bir egoist birisi terbiyesiz
Canım teknikerim ama evden çalışıyorum şimdilik, kronik hasta oldugum icin bahanesi de bu zaten.
Hep böyle zitlasiyoruz ama benim.amacim huzurla yasamak zitlasmak degil yeterince iyi niyet gösteriyorum işlerle ilgili de özellikle sordum bir sikayetiniz varsa benimle ilgili soyleyin, calismami mi beğenmiyorsunuz diye
Calismandan cok memnunum dedi yani ben daha ne yapabilirim ki, acik ve net bir insanim
Aaa evet hatirladim pardon canim (en güzel ilçedeydin)
Sağol canım çok zorlanıyorum
Simdi hiç sigara icmemis biri olarak belki empati kuramam ama ben de kilo vermekte zorlaniyorum ya oradan pay bicebilirim.
Sabır ve istikrar gerekiyor, eminim.senin icin de bunlara ihtiyacın var biraz zaman.
Azaltarak denesen?
Mesela doktor bana caya attigin sekeri azalt demisti ben azalta azalta birakmistim. Basta 10 tane iciyorsan 5e indir sonra 3e derken bi bakmissin komple birakmissin.
Hanımlar araba piyayasis ne durumda dustu mu fiyatlar yada ne zaman dusr
Ocaktan sonra düşecek deniyordu ama ben de bilmiyorum
Arabasiz olmuyor sirf bu yuzden evden bile cikamiyorum

oglum 2gundur sabah 10da kalkıyor aksamda 10da uyuyor. şimdıde besıgınde donup dolanıyor beyfendı bugun ablamdaydı benım bıraz işlerım vardı. ablam ayagından salmiş uyutmuş suan onun için direniyor kı benım yapmamı bekliyor ama hayır bu savası ben kazanacagım

Düzenini bozma
Çocuklar isine gelen seyi kullanirlarmis
Hic gerek yok senin duzenin neyse o sekilde devam.et
Hem onun da kafasi karismasin

Düzenini bozma
Çocuklar isine gelen seyi kullanirlarmis
Hic gerek yok senin duzenin neyse o sekilde devam.et
Hem onun da kafasi karismasin
Normalde asla benden ayrılmaz ben nerdr o orda olur ama bugun hava soguktu bankayada goturemedım. ablama bırakmak zorunda kaldım oda ayagında uyutmuş ve bez baglamiş bıde yatakta islatmasın kendını dıye geldımkı sıkayet edıyordu anne pıs pıs

Selam kızlar nasılsınız ? Bugün bir arkadaş çat kapı kahveye geldi saat 10 gibi . Sonrada uyuyamadım . Birazdan işe gideceğim kendime zencefilli yeşil ay yaptım , umarım biraz enerji verir
cat kapı mısafırlerden hıc hoslanıyorm cıttten Rabbım yardımcın olsun canım

Kahkaha attım ya bezi sevmiyor mu pis pis anne pis pis

Selam kızlar nasılsınız ? Bugün bir arkadaş çat kapı kahveye geldi saat 10 gibi . Sonrada uyuyamadım . Birazdan işe gideceğim kendime zencefilli yeşil ay yaptım , umarım biraz enerji verir
Saat sabahın onu gibi kahveye geldi ? Rüyasında mi kahve görmüş ne alaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…