geyik bizim işimiz

Canim bende emziriyorum saclar cok fena dökülüyor acaba bu dedigin sampuandan alsammiki ,gerci bu emzirmeden dolayi dokulene çare yok gibi ama yorumunu gorunce iyi gelirmi acaba dedim

Yaaa kızlar canim sıkıldı
Benim doktor kontrolüm var malum memurum da
Amirim sehir dışına cikamazsin randevunu ertele yakinda baska bir hastanede tahlil yaptir ben izin vermiyorum dedi
Eger gidersen de haberim yok gibi olur ve senin hakkinda sorusturma açmam gerekir dedi yani iki arada sıkıştım kaldim
Sacma bir sebepten sicilim kirlensin istemiyorum bir de soruşturma stresi yasamak da beni hasta eder
Inanin strese girdikce tansiyonum da cikiyor hastalığım ilerleyecek diye korkuyorum
Ne önerirsiniz?
Ozellikle saglikci olanlar varsa bana bir cikis yolu sunsaniz? Doktordan sevk tarzi yazi al dedi doktorlar oyle bir format yok diyor

Canim bende emziriyorum saclar cok fena dökülüyor acaba bu dedigin sampuandan alsammiki ,gerci bu emzirmeden dolayi dokulene çare yok gibi ama yorumunu gorunce iyi gelirmi acaba dedim
Şimdi H Heytttt be dün gece öyle dedi diye aldım bende bakalım .şuan eve gidiyorum gururla

Aramızda ki saglikci banlı şuan kk da post açıp sorsan ?

Aramızda ki saglikci banlı şuan kk da post açıp sorsan ?
Açmak istemiyorum dert diye belki amirim de forumdadir da takip ediyordur diye
Burada degildir zira benden baska herkes evli :) yaslar da belli ama bdvde takılıyor olabilir
Saglikci biri vardı ama kimdi nicki neydi animsayamadim

Açmak istemiyorum dert diye belki amirim de forumdadir da takip ediyordur diye
Burada degildir zira benden baska herkes evli :) yaslar da belli ama bdvde takılıyor olabilir
Saglikci biri vardı ama kimdi nicki neydi animsayamadim
@neyapsamkisimdiben

Devlette tanıdığın yokmu izin raporu ayarlayıp da gideydin

Devlette tanıdığın yokmu izin raporu ayarlayıp da gideydin
Rapor alip gidersem aleyhime olur raporluyken yola çıkmış olurum yani raporu kötüye kullanmis gibi. Yine basim yanar.
Ben devletteyim zaten, kendi doktorum randevusu vardir yazisi yazdi whatsapptan gönderdi benden doktor yazisi istenmisti simdi de benim iznim yok diyor. Haberim olmadan gidersen de döndüğünde sorusturma acmak zorundayım diyor. Zorunda degil aslında iyi niyet gösterebilir ama göstermiyor bugune kadar hep yıllık izin alip gittim doktordan rapor aldigimda da iznim iade edildi ya da bosver izin aldin zaten diye verilmediği de oldu. Ben böyle sacma sapan bir durumdan dolayı soruşturma yasamak istemiyorum.

Senin meslek nedir? Senin amirin tam bir egoist birisi terbiyesiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…