- 23 Ağustos 2020
- 6.758
- 12.731
- 248
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #6.681
Önceden bir şirkette sefti sonra işi bıraktı can sıkıntısından geziyor öyleSaat sabahın onu gibi kahveye geldi ? Rüyasında mi kahve görmüş ne alaka
Çok sabirlisin demek ki sen .Bende sevmiyorum ama bu öyle arayan cinsten bir arkadaş değil elinde olsa yorganını alıp bende uyuyacak
İsveç'te yorgNla geziyorlarsız alişiksınız yastık yorgana
Aynen valla . Suan paketledim yastık yorgan bi de çarşaf sabah gidip benim exin evinde yatacağımsız alişiksınız yastık yorgana
Yok ayol nolucak , hatta gelir gelmez kahveyi o yaptıÇok sabirlisin demek ki sen .
Ben beni aramadan gelene kapımı katiyen açmıyorum
Aynen , kimsenin yorganını kullanamamİsveç'te yorgNla geziyorlar
Çünkü kuzey
Kuzum tiquan yada GLA dusunuyoruz da piyasamiz normale dönse bıArabamı arıyorsun. Gel benimkini satayım sana. Yaza doğru daha büyük bişey almayı düşünüyorum
O ne tür bir araba kız ? Hiç duymadım. Markası ne ?Kuzum tiquan yada GLA dusunuyoruz da piyasanın normale dönse bı
Hani yok yere niye fazla para ödeyelim diye kaç aydır bekliyoruz böyle
Sonradan okudum ki dostluğunuz zaten çok baskaymis .Yok ayol nolucak , hatta gelir gelmez kahveyi o yaptı
Volkswagen tiquan yada Mercedes GLAO ne tür bir araba kız ? Hiç duymadım. Markası ne ?
Ben sen istemedigin halde gelen biri sanarak yorumladimSonradan okudum ki dostluğunuz zaten çok baskaymis .
Gayet olabilir o zaman
Aha ok. Yok güzelim benim volvo. Kolay kolayda bu markayı değiştirmem . Hem çok güvenilir hemde çok sağlamVolkswagen tiquan yada Mercedes GLA
Sorun değil , zaten samimiyetim olmayan insanlarla öyle kahvelere falan gelip gitmem
Bikadina çok yakışır bı araba VolvoAha ok. Yok güzelim benim volvo. Kolay kolayda bu markayı değiştirmem . Hem çok güvenilir hemde çok sağlam
Sağol canım çok zorlanıyorumTebrik ederim
Başımda çok bilmiş kocakarıııı varCanım teknikerim ama evden çalışıyorum şimdilik, kronik hasta oldugum icin bahanesi de bu zaten.
Hep böyle zitlasiyoruz ama benim.amacim huzurla yasamak zitlasmak degil yeterince iyi niyet gösteriyorum işlerle ilgili de özellikle sordum bir sikayetiniz varsa benimle ilgili soyleyin, calismami mi beğenmiyorsunuz diye
Calismandan cok memnunum dedi yani ben daha ne yapabilirim ki, acik ve net bir insanim
Aaa evet hatirladim pardon canim (en güzel ilçedeydin)
Simdi hiç sigara icmemis biri olarak belki empati kuramam ama ben de kilo vermekte zorlaniyorum ya oradan pay bicebilirim.
Sabır ve istikrar gerekiyor, eminim.senin icin de bunlara ihtiyacın var biraz zaman.
Azaltarak denesen?
Mesela doktor bana caya attigin sekeri azalt demisti ben azalta azalta birakmistim. Basta 10 tane iciyorsan 5e indir sonra 3e derken bi bakmissin komple birakmissin.
Ocaktan sonra düşecek deniyordu ama ben de bilmiyorum
Arabasiz olmuyor sirf bu yuzden evden bile cikamiyorum
Niye evliler kullanamazmı?Bikadina çok yakışır bı araba Volvo
Bekar olsam kesinlikle kullanırdım , çok hoşuma gidiyor
Kuzum eşim sevmiyor ondanNiye evliler kullanamazmı?
Maşallah canim allah bagislasimnufus memuru.
25 yasındayım evlıyım 1cocuk sahibiyim
Ayy sende kullanda memnun kalirsan bende alacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?