- 23 Ağustos 2020
- 6.758
- 12.731
- 248
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #6.621
Ne yani sen şimdi ruhlara cinlere seytanlara inanmıyormusun?Ben Realist ciyim Macera aksiyon ve komedi..
o konuları da yasaklıyorummmmmm tıppp tıppppppp.Ne yani sen şimdi ruhlara cinlere seytanlara inanmıyormusun?
Aha bir korkak dahao konuları da yasaklıyorummmmmm tıppp tıppppppp.
Büyücüler şeytanlar ruhlar bana inandırıcı gelmiyor.Ne yani sen şimdi ruhlara cinlere seytanlara inanmıyormusun?
İşte ruhlar bölgesi ve anabella da gerçek hikayeden esinlenmişBüyücüler şeytanlar ruhlar bana inandırıcı gelmiyor.
En çok Gerçek yaşanmış hikayelerden yapılmış filmlere bayılıyorum
O ne ?Rüzgarı dizginleyen çocuk
İzlemeni tavsiye ederim çok güzel bir film. Çocuk köyünü kuraklıktan kurtarıyor..O ne ?
bırak yağsın neyini gözlüyorsun?Ama züleyha üşümesin yeri sıcak mı ?Kızlar gece 3 de kar yağacakmış burayaonu bekliyorum
Bizim evden sıcakbırak yağsın neyini gözlüyorsun?Ama züleyha üşümesin yeri sıcak mı ?
Bize de yagmis sabah perdeyi cektim güneş de vardi kar da :) eridi amaKızlar gece 3 de kar yağacakmış burayaonu bekliyorum
Aleyna Aleykume selam canımHerkese selammmm
Yok gı geyik yapmaya geldiydim daliverdimm araniza emoji secimi yanlis olmuşgurban oldugum yanlıs yeremı geldın sen bız kazak ormuyoruz.
hele şukur bacım gelişinle gidişin bır oldu inmısın cınmısın bacım de hele hos gelmişsen sefalar getırmişsenYok gı geyik yapmaya geldiydim daliverdimm araniza emoji secimi yanlis olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?